Unbekannt

Kurikan Kebab Pizzeria

Note 4.4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kolmen-neljän vuoden aikana on tullut käytyä työmatkoilla Kurikan muutamassa pizzapaikassa syömässä. Vakituiseksi on muodostunut tämä pikkuruinen Halpa-Hallin kainalossa oleva paikka.

Palvelu on aina erittäin ystävällistä. Omistaja on Iranilainen harmaantuva herrasmies, joka haluaa palvella viimeisen päälle. Eniten mieltäni lämmittää Elintarvike- ja turvallisuusministeriön (Evira) myöntämä täyden kympin suoritus, jota yrittäjä on jo pitkään jahdannut seinälleen. Täällä siis uskaltaa oikeasti syödä!

Annokset ovat reilun kokoisia ja makuisia. Paikallislehdessä oli vertailu alueen pizzoista 2014, jolloin tämä Kurikan Pizza Kebab oli ylivoimaisesti paras niin laadun kuin hinnan ja määränkin mukaan.

Pizzat ovat reilun kokoisia ja niillä kyllä lähtee nälkä isommaltakin mieheltä. Täytteet maistuvat tuoreilta ja asiallisilta ja niitä tulee pizzan päälle sopivassa suhteessa. Pizzat eivät siis ui täytteissä, vaan ovat keskeltäkin kypsiä ja maukkaita, täytteitä on yleensä juuri sopivan paljon.

Kebab-tuotteita olen täältä myös ostanut. Lihat toimittaa Ceylan Kebab Nurmijärveltä eli lihat ovat hygieenisiä ja tasalatuisia, ei toki karitsaa kuten oikeassa kebabissa yleensä on. Lisukkeita kebabiin on tarjolla niukasti. Ranskalaiset ovat perusversiot ranskanperunamausteella, mikä toimii kyllä hyvin. Kebab-liha lämmitetään mikrossa tai isommalla tilauksella liedellä.

Kokonaisuudessaan tästä paikasta saa Kurikan tarjonnan suhteen parasta pikaruokaa. Hygienian taso on erinomaisesti otettu huomioon, toisin kuin kilpailijoilla. Täällä olen uskaltanut syödä ja ottaa mukaankin. Pienyrittäjän palveluasenne on todella arvostettava ja iloisen hymyn kera olen aina poistunut ravintelista. Hinnat pizzoissa liikkuvat 7-10 euron välillä riippuen täytteistä. Perus-kebab lähtee mukaan 8 euron hintaan. Kaipaamaan jää lähinnä hyvää pitaleipää sekä jalopenoja.

Näin ulkopaikkakuntalaisena antaisin miltei täyden kympin tälle paikalle. Tarjontaan suhteessa ravintola on ehdottomasti paras pikaruokala Kurikan alueella. Kebabeihin jäin kaipaamaan tulisuutta ja potkua hieman enemmän. Hinnat ovat kohtuulliset, mutta tuoreet raaka-aineet sekä hygienian hyvä taso näkyy hinnassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 28.10.2016
Note 1

Pizzat ovat isoja ja maukkaita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.12.2015
Note -2

Siisti ja asiallinen kebabpizzeria. Olin kuullut paikasta paljon kehuja, joten piti käydä toteamassa tilanne. Viimeksi kävin pitsalla kyseisessä paikassa silloin kun ensimmäinen yrittäjä oli juuri aloittanut, joten olihan se jo aikakin katsastaa paikka.
Ensivaikutelma oli siisti. Tiskin takana ollut mies vaikutti enemmän kirurgilta kuin pitsanpaistajalta, käytöskin oli oikein kohteliasta ja asiallista. Ravintolatilat ovat todella pienet, ja lukemisena vanhoja seiskoja. Ruuhkaa ei lauantai-iltana ollut.
Otin ruoat mukaani. Annokset olivat todella isoja, eikä niissä ollut säästelty kebablihan kanssa. Styroxpskkaus oli ihan täynnä, eikä täytteenä todellakaan ollut salaatti. Itse asiassa salaattia ei ollut yhtään, vain pelkkää lihaa ja leivänpalasia kastikkeella, kuten Iskenderiin kuuluukin. Alussa tämä tuntui hienolta jutulta, mutta annoksen lähetessä loppuaan aloimme tosissamme kaivata jotain muutakin kuin leipää ja lihaa. Melkein jätin kesken, kun alkoi maistua niin tympeältä. Lisäksi leipäpalaset olivat ohuita ja rouskuvia, varmaan ylijääneitä pitsataikinan palasia. Liha oli siis ihan kelvollista, samoin kastikkeet, mutta leipä yksi huonoimmista mitä olen kebabeissa tavannut. 8 euron hintaan ei kuulunut myöskään mitään juomia tahi kahvia odotellessa, joten pakko vähän rokottaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 28.01.2013
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Keskuspuistikko 1-3 A, 61300 Kurikka - Route

Options