Closed now

Oishi Sushi

Note 5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Gratis wifi

Bewertungen (16)

I think the restaurant already change many new food, much better than I eat last time, I need give a high comment for that, special the beef soup noodle, I love it very much! also the beef and chicken sushi. very tasty.
price is good, cheaper than in Helsinki same style restaurant.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 02.10.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Very good sushi,fresh!Much better than before. I think they change sushi Chef!and also many Chinese food choose,and only 11.80,which include Chinese food ,sushi,salad,tea,coffee,fruit,etc……from 11-21,but I think buffet will finish about 19,My commend as earlier as better.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 19.11.2017
Note 0

Kyllä täällä ainakin yritetään valmistaa kaikkea mahdollista laatua. Valitettavasti tämä kostautuu ja kaikkia komponentteja vaivaa jonkinasteinen keskinkertaisuus.

Yleistä kokemusta ei edesauta ravintolan nuhjuinen yleisilme. Myös henkilökunta vaikutti jotenkin virttyneeltä. Sushi oli kyllä ala-arvoista, mutta kiinalainen buffet oli ihan ok lounaspaikaksi. Hinta antaisi odottaa enemmän.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 14.08.2017
Note 0

Palvelu ystävällistä ja ruoka erinomaista viikonloppubufeessa

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.03.2016
Note 0

Ylihinnoiteltu ja huono lounaskokemus! Kävimme 14.1. Lounaalla ja takit päällä piti syödä koska tilloissa oli kylmä. Sushit hajoillevat ja olivat nahistuneita ja tarttuivat toisiinsa. Ilmeisesti eilisiä. Lämmin puoli täysin mautonta ja tarjonta suppea. "itämaista" kattausta oli jatkettu EINESLIHAPULLILLA kun ei parempaan ollut rahkeita. Epäsiistin oloinen henkilökunta. Emme tule toiste.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 14.01.2016
Note -1

Ravintolatila oli miellyttävä, mutta viikonlopun lounasbuffet oli todellinen pettymys. Sushit olivat kuivakoita ja raaka-aineet eivät tuntuneet tuoreilta. Kiinalaista ruokaa oli tarjolla kahta erilaista, jotka eivät keränneet kehuja. Lisäksi ruoat olivat haaleita. Huonoin kiinalainen / sushibuffet jonka olemme syöneet, rahoille ei todellakaan saanut vastinetta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 02.01.2016
Note 0

Nyt oli kyllä aivan järkyttävä kokemus. Kokki läntystää rikkinäisissä verkkareisssa jotka roikkuu polvissa. Kaikki tarjolla oleva on nuhjuista ja eltaantuneen makuista. Hintakin on keskivertoa korkeampi joten jotain tasoa pitäisi voida odottaa. Keitona oli tarjolla vetistä litkua jossa oli suolakurkkua ja kananmunaa. Sushissa oli mm. possua ja ananasta?! Ei ole aikoihin harmittanut maksaa näin paljon turhasta. Ruoka jäi syömättä ja käteen jäi vain paha mieli.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 28.12.2015
Note 0

Lauantaina joulutorien aikaan täyttä, mutta ruoan laatu silti erinomaista. Ravintola on ilmeisen uusi, mutta homma toimii oikein hyvin. Buffetia täytettiin hyvään vauhtiin, vaikka ravintola oli aivan täynnä. Henkilökunta oli ystävällistä ja meidät otettiin vastaan mieluusti ja jopa esiteltiin ruokia. Buffet on viikonloppuisin euron kalliimpi, mutta siihen sisältyy niin valtava määrä ruokia, että se ei haittaa.

Susheja on varmasti toistakymmentä lajia ja ne ovat tuoreista raaka-aineista. Erittäin maukkaita, joskin osa hieman liian isoja, mutta tämä tuntuu olevan yleistä monessa paikassa. Kiinalaisia ruokia oli 6-8 erilaista ja nekin olivat mielenkiintoisen erilaisia yleiseen tasoon verrattuna. Esimerkiksi munakoiso kalakastikkeessa oli loistavan kypsää, mitä ei näe monessa paikassa! Maut olivat suolaisia ja melko rasvaisia kuten tällaisissa paikoissa aina, mutta ehdottomasti miellyttäviä.

Ravintola on siisti ja tyylikäs, oikein mukava paikka viettää hetki aasialaisen ruoan parissa. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 16.12.2015
Note 0

Sushit liian isoja. Sushriisi täysin mautonta ja yököttävää löllöä. Mutta silti sushit veivät tänään voiton lämpistä ruuista. Sillä nehän sitten olivatkin hirveitä. Kaikki liian suolaista ja iljettävän makuista. Pahin kiinalainen buffetti missä olen ikinä ollut en suosittele kenellekkään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 05.12.2015
Note -1

Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.10.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Runneberginkatu 36, 01230 Porvoo - Route
0440888837
https://www.facebook.com/Oishi.sushi.Porvoo?ref=bookmarks

Options