Unbekannt

Wanhan Rauman Kellari

Note 3.6 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (32)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Bunkkeri.

Jännä paikka, kuin jonnekin linnoitteeseen kävelisi sisään. Noh, kuulemma ruoka on kuitenkin mainiota..

Kokeillaan valkosipulipihviä. Alkusalaatti toimitetaan hetimiten, ja sen jälkeen pääruokakin tulee nopsaan, onhan arkipäivä ja kellokaan ei vielä viittä.

Mitähän tästä nyt sanoisi, aika perustason meininkiä. Ihan ok, ei varsinaisesti pahaa sanottavaa, mutta annos kuitenkin aika tylsä, joten loppuviimein tulee mieleen huoltoaseman pihviannos.

Tarjoilija on kaikin puolin mainio ja tehokas, tuoli (tai oikeammin penkki) sen sijaan heiluu ja natisee.

Erikoisuutena mainittakoon, että ruokaillessa pystyi kuuntelemaan kun henkilökunta suoritti puhelimessa työhaastatteluja, ilmeisestikin kesätyön etsijöille..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 07.05.2017
Note 0

Valitettavasti fiiliksen pilasi Ceasar salaatti. Salaatti oli pilattu siihen valmiiksi sekoitetulla talon kastikkeella. varsinainen Ceasar kastike oli vain pikkukulhossa (tekevätköhän salaatit valmiiksi talonkastikkeella ja lopuksi ne vain "modataan" tilatun kaltaiseksi?)Lisäsin kuvan.KOSKAAN MISSÄÄN EI CEASARISSA OLE OLLUT MUUTA KASTIKETTA KUIN MIHIN NIMI VIITTAA. Sienikeitto puolestaan oli todella maukas kuten myös Aurajuusto etanat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 26.09.2016
Note 0

Kolmen käyntikerran perusteella erinomainen ruokaravintola. Lihat on hyviä ja etenkin kastikkeet ovat aivan taivaallisia! Hinnat hyvin keskiverto ravintolahinnoissa, eli katetta rahoilleen saa. Tänään menen taas juhlistamaan emännän kanssa vuosipäivää kellariin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 07.11.2015
Note 0

Tiistai ei selkeästi ole Raumalla päivä jolloin syödään ulkona. Ravintola valikoitui osaksi siitä syystä, että se oli lähes ainoita, jotka olivat auki tiistaina kello seitsemän jälkeen.

Alusta asti kellari vaikutti kuitenkin mainiolta paikalta. Pöytävarausta ei tarvittu ja henkilökunta oli ystävällistä ja toiminta ammattimaista. Yleistunnelma oli viihtyisä ja sisutus oikein toimiva.

Emme tilanneet lainkaan alkupaloja, koska tiesimme, että paikasta saa alkusalaatin. Vaimoni tilasi pääruuaksi kaksi alkupala-annosta, keiton ja lohisalaatin. Molemmat annokset olivat kauniita, hyväkokoisia ja maukkaita. Itse tilasin tervassa haudutetun marikarhun pihvin. Harvoin olen saanut tuohon hintaan niin hyvin valmistettua lihatuotetta! Kastike ja lisukkeet olivat myös mainiot!

Juomatkin olivat kohtuuhintaisia, joten kokonaisvaikutelma ravintolaillasta jäi ehdottomasti positiiviseksi! Voin suositella!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 07.07.2015
Note 0

Tilasimme alkuruokana kantarellikeittioa ja broilersalaattia, pääruokana tilattiin olivian kanaa, parilapihvi, juures-paprikapaistos ja härkää cafe de paris.

Keitto oli sopivan kokoinen alkuruoaksi, mutta hieman hintava (8,20e) vaikka ihan hyvää olikin. Broilersalaatti taas oli melko täyttävä alkuruoaksi. Talon leipä oli tavanomaista sekaleipää, mutta tuoretta, sisältä pehmeää ja kuori rapea - sopi erinomaisesti keiton kanssa.

Kasvispaistos oli maukas (listan ainoa kasvisruoka), mutta siinä oli turhan paljon perunaa - sekä itse paistoksessa että lisäkkeenä uuniperunana.
Pihvit tilasimme mediumeina ja saimme ne medium miinuksina, josta emme kuitenkaan olleet pahoillamme. Härkää cafe de paris annoksen pihvi oli oikein mehevä ja ihanan voinen, mutta jäin miettimään miksi kokki oli siivuttanut pihvin valmiiksi? Päällä ollut yrttivoi maistui kaupan valmiilta grillivoilta. Lisäksi miinusta siitä, että vaihtaessani perunat kasvislisäkkeeseen sain samaa porkkana-peruna-munapaistosta josta kasvisannos koostui. Olivian kanaan ja parilapihviin syöjät olivat tyytyväisiä.

Annoksissa oli todella vähän kasviksia, kaksi pientä porkkanalohkoa ja yksi pieni parsakaalin pala.

Plussaa nopeasta, ystävällisestä palvelusta ja viihtyisästä tunnelmasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 03.01.2015
Note 0

Jälleen kerran mahtava kokemus! Neljä aikuista ja kaksi aikuista illallisella. Pääruoaksi lihaa ja yksi lohikeitto.

Alkusalaatti oli mielenkiintoinen; harvassa paikassa saa maksutta salaatin alkuun. Lasten lehtipihveihin tuotiin pyynnöstä lohkoperunat ranskisten sijaan ja yksi aikuinen sai listan ulkopuolelta myös lehtipihvin.

Keitto oli uskomattoman ruokaisa ja runsas.

Jälkiruoat olivat hyviä, palvelu pelasi ja viihdyttiin hyvin!

Täyteen viitosen arvioon olisi tarvittu hivenen maukkaampi alkusalaatti ja himpun verran halvemmat hinnat. Paha ei ollut kyllä nytkään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.12.2014
Note 0

Kaksi kertaa olen käynyt ja kummallakin kerralla syönyt Olivian kanaa, koska se vaan on niin makoisaa. Tunnelma ravintolassa on kohdallaan ja palvelu ollut sujuvaa. Täytyy käydä vielä muitakin ruokia maistelemassa, että osaisi vähän paremmin arvostella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.11.2014
Note 0

Tilasimme seuralaiseni kanssa pippuripihvit kermakonjakkikastikkeella ja kysyimme ennen tilausta tarjoilijalta, että onko pihvi ja kastike samanlaista jollaista se on ennenkin ollut eli todella hyvää. MUTTA mikä pettymys kun maistoin annostani. Kastike todella teollisenmakuista, punaista; joka maistui ihan ketsupilta ja ulkonäkö oli kuin suoraan jauhepussista. Eli ei voinut puhuakkaan mistään kermakonjjakkikastikkeesta. Pihvi oli todella pieni, lisukkeena 1/3 porkkanasta (3 kpl ohutta suikaletta), uuniperuna ja siinä kaikki.
Hinta kyllä oli mielestäni tästä annoksesta todella ylihinnoitettu 24,90 E.
En todellakaan ymmärrä miksi tänä päivänä käytetään tuollaista teollista puoli-/kokovalmistetta kastikkeissa yms ja ns huiputetaan asiakasta. Kyllä sitä odottaa kun menee hyvätasoisena pidettyyn ravintolaan, että siellä tehdään esim kastikkeet itse ja muutenkin käytetään tuoreita raaka-aineita. ABC-ruokalat ovat sitten eri juttu.
Harmi, että tunnetusti hyvänä ruokapaikkana pidetty ravintola sortuu moiseen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 22.09.2014
Note 0

Tilasimme kala-annokset joissa olisi pitänyt olla Nieriää ja kampa-simpukkaa mutta kampasimpukka oli unohdettu j anieriässä oli ruotoja. Kokki kuulemma oli unohtanut mutta mitään alennusta virheestä ei saanut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 15.06.2014
Note 0

Vuosien tauon jälkeen tuli käytyä. -Palvelu oli hyvää, ja ravintola on varsin nätti vaikkei vuosiin olekaan ihmeemmin uudistunut.
Pippuripihvi tuli tilattua. Pihvi oli erittäin hyvä, liha mureata. Kastike maistui puolivalmisteelta, siitä miinusta. Optiona otetut kermaperunat mauttomia. -Selvästi valmista tavaraa, eikä itse tehtyä. Puolivalmisteiden käyttö rafloissa jaksaa ihmetyttää aina. -Miksi ihmeessä niihin pitää sortua? Se ärsyttää jo asiakastakin. 9e Huoltsikan leikkeessä ne ymmärtää, ei laaturaflassa jossa pihvi maksaa lisukkeineen 25-30e.
Vaikkei BuenaVistakaan ole täydellinen, on heidän käsityksensä pippuripihvistä ja kermaperunoista huomattavasti lähempänä oikeata näin mielestäni.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 27€ Hinzugefügt: 13.06.2014
Note 1

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Anundilankatu 8, 26100 Rauma - Route
02 866 6700
http://www.wrk.fi/

Options