Küche geöffnet

Amarillo

Note 2 / 5

Bewertungen (42)

Olimme kaksin syömässä ja otimme puoliksi Amarillo Samplerin. Tarjoilija kertoi ruuassa menevän liki tunnin, koska asiakkaita ja tilauksia oli paljon. Tämä oli meille ihan ok. Ruoka oli hyvää, mutta asiakaspalvelussa on parantamisen varaa. Tarjoilija oli kireä, meiltä ei tultu kysymään miltä ruoka maistuu ja laskua oli vaikea saada.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 29€ Hinzugefügt: 10.02.2019
Note 0

Flank Steak. Lautaselleni sain 3 pienehköä siivua lihaa, kastiketta ja lohkoperunoita. Lihalta se ei kuitenkaan maistunut laisinkaan. Mieleen jäi lähinnä inhottava juustomainen sivumaku.
Lisukkeena olleet perunat olivat todella herkullisia ja kastike hyvää. Mutta lähes syömäkelvoton miltei 30 euron liha ei ole mitenkään hyväksyttävää ja annoskoko täysin naurettava.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 29€ Hinzugefügt: 01.10.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Rockefeller Ribs. Nimi kuulostaa isolta, mutta lautasella kaksi pientä pätkää kaluttavaa. Yritystä annoksessa oli, mutta kastike ei ollut odotetun mukaista. Ilmeisesti itse tehty kastike, mutta kaupan purkit ovat samanveroisia. Liha oli melko ok, mutta ei irronnut lihasta ilman vetämistä. Ilmeisesti olisi pitänyt totaa jotain muuta listalta.

Palvelu oli hyvää ja alkupala ilmainen. Uudestaan voi mennä, jos kuulen jotain dramaattista tapahtuneen keittiössä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 13.08.2017
Note 0

Ihan hyvää. Burgeri olikin lähinnä salaatti, mistä listassa ei mainittu lainkaan. Palvelu tökki hiukan, mutta ruoka tuli kohtuullisen nopeasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 26.07.2016
Note -1

Lohiannoksen maut eivät miellyttäneet lainkaan. Itse kala ja katkaravunpyrstöt eivät maistuneet annoksessa juuri ollenkaan, koska lisukkeiden ja kastikkeiden epämiellyttävät maut puskivat niiden ohi. Porkkanat olivat niin etikkaisia, että hädin tuskin niitä pystyi syömään. Kaverin syömä vuohenjuustoburgeri Chevre oli annoksena ja mauiltaan paljon parempi, sitä voisi suositellakin.
Syöttötuoleja löytyy, suhtautuminen lapsiin ok.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 16.07.2016
Note 0

Ala carte ruoat ovat mielestäni aika pieniä ja vaikka raaka-aineet kuulostavatkin jänniltä on aita alitettu niiden kohdalla siitä mistä on matalin mennä. Maut puuttuvat kokonaan ja annokset olivat tylsän näköisiä. HIntalaatu-suhde on huono koska ruoat maksavat vähintään sen 15 e kipale. Mitä palveluun tulee sekin oli ainakin käyntikerrallani mitäänsanomatonta ja huonolla tavalla mieleenjäämätöntä. En voi suositella koska ihan vierestä löytyy samanhintaisia mutta paljon kivempia paikkoja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 06.02.2016
Note 0

Kävimme drinksuilla ja tilasimme kaveriksi myös nachot. Tarjoilija vaikutti laiskalta; käveli ympäriinsä hyvin rauhalliseen tahtiin. Noin 10 minuutin odottelun jälkeen otti tilauksemme. Drinkit saapuivat ajallaan, mutta samalla tilattuja nachoja odoteltiin yli puoli tuntia. Ravintolassa ei ollut mikään ruuhka ja tarjoilijoilla oli kyllä aikaa naureskella ja notkua tiskin maastossa. Tilaus ei myöskään ollut unohtunut, koska tarjoilija toi noin vartin jälkeen aseita pöytään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.11.2015
Note 0

Lounaalla aika keskivertoa kotiruokaa pienellä tex-mex twistillä. Melko hyvä valikoima niin salaatteja, muita alku- kuin pääruokiakin. Aikanaan paikan tasossa kävi selvä tiputus, kun Tom & Crillin Tomppa lähti, mutta onneksi siitä on pitkälti toivuttu. Tex-mex saisi näkyä lounaalla vielä enemmän, jotta Amarillo erottuisi paremmin muista ympäristön lounaista.

Illalla lähinnä perus-pihvi-burgeripaikka, ihan ok, ei suuria pettymyksiä muttei suuria elämyksiäkään. Kaipa juuri tätä valtakunnalliselta ketjuravintolalta pitääkin odottaa. Positiivista on, että tilaa riittää; kun viikonloppujen alkuöinä muut lähiseudun (pienet) ruokapaikat alkavat olla täynnä, tänne on vielä aina mahtunut syömään vähän isompikin porukka. Joinakin iltoina elävää musiikkia ja samassa yhteydessä myös erillinen pubi Ukko Nooa, jonne kyseistä musiikkia pääsee halutessaan pakoon. Siellä tosin itselleni turhan suppea olutvalikoima.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 30.10.2015
Note 0

Ruoka on täyttävää muttei mitenkään erikoista, ehkä jopa hieman mautonta. Palvelu pelaa ja keittiö on myöhään auki.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 31.05.2015
Note -1

Erittäin OK !

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 24.05.2015
Note -4

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere - Route
(03) 5698 6114
http://www.amarillo.fi/

Options