Closed now

Sitko Pizza & Bar

Note 2.5 / 5

Bewertungen (53)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Testipitsa Margherita oli yksi herkullisimmista pitsoista ikinä. Miten niin simppeli voi maistua niin hyvältä ja pohjan sitko oli mahtava - ei mitään pullaa. Rasvalättyjen ystävät eivät arvattavasti tästä tykkää ja vetävät naamaansa ihan mitä sattuu - siksi kai kaupungin suosituin paikka on niin suosittu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 10.11.2017
Note 0

Tampereen ainoa pizzeria, joka tarjoaa perinteitä kunnioittavia pizzoja. Makumaailma on tarkoin harkittu ja kylmäsavulohi- ja salamapizza lähentelevät täydellisyyttä.

Makumaailma on aivan erilainen kuin perus rasvalättylöissä ja hyvä niin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.03.2017
Note 0

Pettymyksen tuottava paikka hyvällä sijainnila. Paikka oli viihtyisä, lasinen julkisivu avarsi tilaa kivasti ja sijainti on ihanteellinen. Pizza oli maultaan vain ok, mutta sopivan kokoinen. Ravintolaan pääsi hyvin pyörätuolilla ja pyörätuolivessakin kuulemma on. Veitset ovat kummallisen "moramaiset" - lyhyet ja leveät. Myös laskua sai erikseen pyytää ja olemisemme venyi tämän takia yli sulkemisajan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 07.02.2017
Note 0

Erittäin maistuvat pizzat ja hyvä palvelu!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.07.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note -2

Ei vastannut odotuksia pitsapaikkana. Pitsat olivat mauttomia ja täytteitä vähän, myös palvelu oli käydessäni välinpitämätöntä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 27.03.2016
Note -1

Pitsapohja tajuttoman sitkeää, ei meinannut veitsikään purra. Suolaa myös aika rutkasti käytetty. Muutoin pitsa ok - ei mitenkään mieleenpainuva kuitenkaan. Palvelu tiskillä naistarjoilijan osalta hyvin ylimielistä ja töykeää, jäi tunne, ettei ole tervetullut. Viiksekäs miestarjoilija oli iloinen ja tuntui tykkäävän työstään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 06.02.2016
Note 0

Pizza ei ollut makuelämys, vaan jopa todella tylsä. Pizzan reunat olivat todella paksut, ja toisen meistä pizzan pohjakin oli jäänyt todella paksuksi, jopa leipämäiseksi. Toisen meidän pizzoissa ei maistunut mikään muu täyte kuin valkosipuli. Ehkä vähän turhaan hehkutettu paikka, vaikka paikka ihan ok-viihtyisä olikin. Tilaukset ja maksu hoidettiin tiskilllä, mikä oli ensikertalaisille vaikeasti hahmotettavaa. Ruokaa ei kuitenkaan joutunut odottamaan kovin kauaa, vaikka ravintola oli lauantai-iltana aivan täynnä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 24.01.2016
Note 0

Paksu ja raaka ja todellakin sitkeä pizzapohja, Kuin purkkaa olisi jauhanut. Pohja ei ollut edes reunoista rapea. Täytteitä ei edes nimeksi, ja kaikki täytteet pizzan keskellä, joten kuivia reunoja aivan liikaa. Oliivipizzan täytteenä esimekriksi mainitaan basilika, mutta sitä oli vain kaksi vaivaista lehteä pizzan keskellä. Huonoin pizza mitä olen koskaan syönyt.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 18.01.2016
Note 0

Osittain palanut pitsa, täytepuoli kumista. Plussaa erikoisista pitsantäytteistä. Palvelu ja järjestely puutteellista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 16.01.2016
Note 0

En ymmärrä miksi tätä paikkaa on kehuttu. Korkeilla odotuksilla haimme pizzaa mukaan ravintolasta. Palvelu oli asiallista, joskin hymyä tms. olisi kaivattu lisää asenteeseen. Mutta itse pizza oli suurin pettymys. 14 euron pizza oli pieni ja osittain palanut. Täytettä ei ollut nimeksikään vaan pizzasta puolet oli pelkkää reunaa (joka oli sitkeää) ja nekin kohdat joissa täytettä oli maistuivat kuivalle. Nälkä jäi. Aivan ylihinnoiteltu ja laatu ei vastaa mielikuvaa jonka pyrkivät antamaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 06.12.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Näsilinnankatu 22, 33210 Tampere - Route
0405506499
http://www.ravintolasitko.fi

Options