ArZka

9 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (9)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Makalu

Hyvää ruokaa, tarvittaessa myös kohtuullisen tulisena. Loistava palvelu. Hintataso vastaa varsin hyvin muita vastaavia ravintoloita. Käyty syömässä tuolla niin lounas- kuin illallisaikaan ja tilattu kotiin noudettavaksi ruokaa lukemattomat kerrat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 20.03.2016
Note -2

Restaurant: Teurastamon Portti

Rosburger tuplapihvillä ja salaatilla & pepsimaxilla. Ei pahaa sanottavaa - pihvit olivat täydellisiä, burger samaa perustavaraa kuin aina ja salaattikin uhan maistuva. Ei jälkeäkään jäävuorisalaatista mikä on aina bonus.

Tämä oli nyt kolmas visiitti joten yhteenveto näistä: kerran tullut kuivahko burgeri, kaksi muuta olleet hyviä. Palvelu ei ole keskivertoa parempaa ja ruokaa saa odottaa aina kohtuullisen pitkään, en tiedä miksi. Koskaan käydessäni kun ei ole ollut ruuhkaa. Toisaalta, mieluummin onnistunut ruoka kuin hätiköityä roskaa.

Pihalla on kesällä kiva istua, talvella sisällä ei ihan niin miellyttävää. Kannattaa käydä kokeilemassa. Parhaimmillaan varsin hyvä. Arvostelun pisteet burgerpaikkoja ajatellen. Kaikki ravintolat huomioiden kahdesta alemmasta putoaisi yksi tähti lisää.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 25€ Hinzugefügt: 14.07.2016
Note -3

Restaurant: Makalu

Tilattu useampaan kertaan sekä mukaan että syöty paikan päällä. Erittäin ystävällinen ja hyvä henkilökunta, miellyttävä ravintola ja ruoka on sitä mitä pitääkin. Muistivat parin käyntikerran jälkeen jo puhelimessakin tilatessa suoraan millaisena halusimme ruokamme ja chilisoosia tarjottiin mukaan ylimääräistä jos ei muuten potku riitä (toim huom, kyllä riitti vaikka soosi olikin niin hyvää että sitä laitettiin pikkusen vielä lisää vaikkei olisi tarvinnutkaan :) ).

Olen käynyt useasti ja tulen käymään jatkossakin. Bonuksena ruoka on tullut nopeasti niin paikan päällä kuin noudettaessa ja kylmäkaapista löytyy hyvää nepalilaista olutta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 10.07.2014
Note 0

Restaurant: Pasha's Restaurant

Runsaasti vaihtoehtoja, kaikki kokeillut maukkaita ja kivasti esillepantuja. Kebabia maistoin hieman, ihan syötävää muttei mitenkään erikoista. En tosin ole ikinä maistanut döneriä josta voisin sanoa enempää joten ihan samaa kamaa kuin kaikkialla. Falafelit olivat hyviä, hummus ja muut tahnat oivia.

Palvelu erinomaista ja ystävällistä. Hinta vielä edullisempi kuin muissa viime aikoina kokeilemistani niin mikäpä siinä!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 27.08.2014
Note 3

Restaurant: Minos

Kaksi visiittiä. Ensimmäisellä kaverin synttärit, 10+ ihmistä, unohtivat tietysti tuoda sankarin aterian. Eivät reagoineet mitenkään siihen, että ruokaa tuotiin vain yhdeksälle kymmenestä. Kun valitin, sanoivat että on juuri tulossa. Arvasin tilanteen, annoin oman ateriani päivänsankarille (onneksi sama), ja otin vastaan lampaankyljykset joissa pari lähes raakaa, pari palanutta ja loput siltä väliltä. Heikkoa touhua. Ei anteeksipyyntöjä, ei alennuksia, ei mitään. Tarjoilijan suosittelema kreikkalainen viini oli heidän mielestään loistavaa, meistä karmeaa. Toisaalta oma kokemukseni kreikkalaisista viineistä jää kreetan tarjontaan. Ei niitä voi viineiksi sanoa, mutta omassa lajissaan ihan siedettäviä - ja niihin vertasin, eikä tuo litku päässyt edes lähelle, lähes 40e pullohinnasta riippumatta. :I

Kävimme paremman puoliskon kanssa toisen kerran, tällöin ruoka oli ihan hyvää, palvelu ihan siedettävää ja kaikin puolin ihan positiivinen visiitti. Olisi ollut parempi jos edellinen vierailu ei olisi ollut sellainen katastrofi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.09.2010
Note 4

Ei ehkä halvin lounas, mutta oikein maukasta. Kana oli juuri sellaista kuin pitää, kypsää mutta erittäin mehukasta. Parmesan toimi, rucola oli hyvää ja perunat olivat... no, perunoita. Ei silti yhtään harmittanut käydä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 18.09.2010
Note 1

Restaurant: Bombay Star

Aivan loistava palvelu, ruoka oli todella hyvää, ja pyysimme tulista - ja sitä saatiin. Hiki valui vielä monta hetkeä ruokailun jälkeen. Tandoori-uuni ei ole hetkeen ollut käytössä koska kokkiporukan kanssa on ollut ongelmia, samoin kotiinkuljetus on tökkinyt ja iltaisin tietysti myydään vain mukaan, mutta suosittelen kokeilemaan. Aitoa intialaista, ja myös listan ulkopuolelta järjestyy mikäli vain aineksia löytyy.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 11.05.2010
Note 1

Aikanaan hyvä, taso pudonnut paljon. Jotenkin tuntuu, että aiemmin oli kiinnostusta mukana, ja ateriatkin maistuivat joltain. Nyt tehdään samaa bulkkisörsseliä riippumatta siitä mitä tilaa, ateriat ovat rasvaisia ja mauttomia, ja niitä saa odottaa käsittämättömän kauan.

Henkilökunta palvelee todella hitaasti, tiskillä saa hakata päätään seinään hetken ennen kuin joku tulee ottamaan tilauksen, ja sanottuja asioita ei muisteta. (annan kortin, sanon "pankkikortilla", tyyppi naputtelee summan koneeseen, katsoo minua ja kysyy, "pankki vai luotto?". Juurihan minä sen 10 sekuntia sitten sanoin!)

Kastikkeita varten oli aiemmin pieniä kulhoja, enää ei ole. Jos haluat jotain soosia lisätä, ainoa vaihtoehto on sörssätä se suoraan annoksesi päälle sen sijaan että voisit lisäillä sitä vähän kerrassaan.

Suuri miinus vielä asiakaspalvelijoiden asenteesta. Olin kiireellä liikenteessä, sanoin sen myyjälle ja kysyin onko jonoa, ts. ehdinkö syödä. Kirkkain silmin valehteli ettei jonoa ole. Odottelin ruokaa silti 20 minuuttia. "jep".

Täällä on tullut käytyä siitä asti kun paikka aukesi Sellossa, ja viimeisen kerran kävin pari kuukautta sitten. Ruoan ja palvelun taso on ollut surkea jo viimeiset 4-5 kertaa, joten kyse ei voinut olla hetkellisestä kämmähdyksestä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 18.07.2009
Note -1

Restaurant: Curry Palace

Pääkaupunkiseudun paras inkkari. Paikassa tullut käytyä useamman vuoden ajan niin lounas- kuin illallisaikaan. Henkilökunta on ystävällistä, paikka on siisti (aina ollutkin, vähän ihmettelen jonkun narinaa tästä). Taustalla pyörivät intialaiset musiikkivideot sopivan hiljaisella - niistä voi nauttia jos mieli tekee, tai olla huomaamatta ihan kokonaan jos ei kiinnosta.

Lounaalla on (nykyään) buffet, jossa kana-, liha- ja kasvisruoka sekä yleensä papusoosia tjsp lisuketta, ja näiden kaverina naan-leipää, salaattia ja raitaa. Aina tulee otettua "vähän lisää" kun ruoka vaan on niin hyvää. Ei kovin tulista, mutta muuten mukavasti maustettua.

Ala carte -valikoima on pysynyt suht samana, ja sisältää kaiken olennaisen. Annoksia voi tilata myös mukaan, tullut jonkun kerran harrastettua kun on tarpeeksi myöhään ollut liikenteessä. Imho se mitä et listalta löydä, et tarvitse. Tai no, jos todella tulista mutta vähällä soosilla tahtoo, edesmennyt Shadesh pesi kaikki kädet selän takana, mutta ... oh well.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 18.07.2009
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites