Castro

20 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (20)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: El Toro

Pihvipaikan tulisi huolehtia lihan laadusta!

Tuli maisteltua kuuluisaa pippuripihviä, mutta jäi maisteluksi. Pöytään tuotiin epämääräisen näköinen lihapalanen rautapannulla ympärillään muka pippurista kastiketta. Kastike ei todellakaan ollut pippurista ja sitä oli pannuun hulahtanut aika paljon. Annoksessa ei ollut mitään kasviksiakaan, joten oli hintaansa nähden todella askeettinen.

Pihvin virkaa toimittanut lihapala osoittautui veltoksi kumimaiseksi massaksi, jossa oli sideaineena jotain jänteen tai sitkeän kalvon tapaista. Jätin sen syömättä ja asiaa pahoiteltiin, sekä tarjouduttiin tekemään uusi, minkä tarjouksen jätin välin luettuani muiden kommentteja.

Kun keskustelin tarjoilijan kanssa "pihvistä", hän sanoi, että olipas huono tuuri, mihin kerroin, että tuurilla ei ole mitään tekemistä, JOS pihvi tehdään naudan/härän fileestä, koska siinä vaan ei ole mitään sitkeitä osasia, olipa kypsyysaste mikä tahansa. Kun epäilin lisäksi, että kokin veitsi ei ole nyt osunut oikeaan raaka-aineeseen, selvisi, että lihat tulevat valmiiksi leikattuna, joten keittiö ei voi kuulemma asiaan vaikuttaa! Mitenköhän niin ei voi vaikuttaa? Onhan ravintolla asiakas lihaleikkaamolle ja voi vaatia parempaa laatua ja... Kyllä kokillakin pitäisi olla sen verran ammattitaitoa, että erottaa, mikä on oivallista lihaa ja mikä ei.

Summa summarum... Selityksineen onneton kokemus eli ei tarvinne toisten mennä syömään.

Harmittelen todella, että en tajunut ottaa kuvaa tuosta annoksesta. Löytyi siis valitettavasti pohjanoteeraus pippuripihville kautta aikojen. Laskussa asiaa toki hyvitettiin, mutta tuli syötyä silti pieni määrä todella kalliita lohkoperunoita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 11.04.2013
Note -1

Perusruokaa - sekä suomalaista, että vietnamilaista. Eksoottinen ruoka lienee normi-vietnamilaista, joka poikkeaa maustetummasta thai-ruuasta, mikä on suosikkini; tosin sellaista hyvää ei Porvoosta saa, jos ei itse tee. Hyvää on se, että maustepöydästä löytyy murskattua chiliä meille vahvemman ruuan ystäville, vaikka niinhän sen pitäisi olla, että kokki valmistaa ja maustaa ruuan ja asiakas syö ja nauttii siitä.

Perinteiset lihapullat vaikuttivat asiallisilta ja paikalla tehdyiltä eli ei mitään kumipullia. No. Ihan oivallinen lounaspaikka suht asialliseen hintaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 28.07.2014
Note 0

Restaurant: Kuu

Ylisuolaista lohikeittoa, jonka paras osa savulohikimpale keiton päällä; sehän lienee tosin kotoisin muualta kuin oamsta keittiöstä? Keskiverto paistetut silakat ja maksa pekonikastikkeella. Vuohenjuustosalaatti oli sarjassaan paras, mutta siinä nyt ei ole mitään valmistuksen saloja. Ei jäänyt hinkua mennä uudestaan. Parempaa saa edeullisemmin. Tarjoilijoidenkaan - mitä ilmeisimmin aito kiire - ei parantanut kokemusta, kun asiakkaana tunsi lähes syyllisyyttä koettaessaan sanoa jotain ohikiitäjille.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.09.2012
Note -5

Restaurant: Bistro Sinne

Alkuruoka - ilmakuivattu nauta menetteli so and so, mutta pääruoka (Päivän kalansaalis! ) oli todellinen huti millä vaan mittarilla. Nyt sitten kokemuksia kylmistä pihveistä ja...

Tarjoilija ei kertonut ennakkoon mitään siitä, että "saaliini" on viipale haaleaa ja mautonta Norjan lohta (ei edes suolaa!). Paikallisuus oli siis aika kaukana. Kyllähän Norjasta kiikutettuun loheenkin voisi makua saada; nyt se vaan oli pinnaltaan vastenmielisen harmaankelmeä ja niin mauton kuin kala voi olla.

Kalustus oli varsin epämukava puupenkkeineen ja pöytineen, joiden jalkojen kanssa saa pitempi ihminen taiteilla, että selviää ilman mustelmia.

Kokemus oli kaiken kaikkiaan valju ja mitätön. Hintalaatusuhteeltaan kehnompaa en muista kymmenien vuosien ajalta.

Toinen kokemus: Kylmiä mediumpihvejä ja blinejä, jotka lienevät olleet jonun aikaa säilössä, eivät siis juuri valmistettuja. Miksiköhän täydet pinnat tulee aina tuntemattomilta ilman mitään mainintoja edes ruuista, mitä on syöty? Monet ovat maininneet kaikukoppimaisuuden, mikä on ongelma samoin kuin kököt kalusteet.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 08.02.2013
Note 0

Restaurant: Pokhara Ravintola

Pokharassa saa erinomaista ruokaa ja riittävästi!

Oli sopiva hetki lounaalle torin nurkalla. Isäntä kyseli, mitä haluaisin ja lupasi toiveeni kuultuaan vähän normaalia terävämpää lammasta.

Pyysin myös hieman normaalia pienemmän annoksen, jonka hän sitten hymyillen toikin; tosin en oikein keksinyt, miten se oli normaalia pienempi. No, terävyyttä oli juuri sopivasti. Lammas erittäin hyvin tehty ja mureaa; Nan-leipä "hikoilevine" pintoineen on erinomainen dipattava.

Kaikkiin annoksiin kuuluu Basmatiriisi, tandoori Nan-leipä, Raita, mango lassi ja salaatti ja Jälkiruoaksi nepalilainen tee tai kahvi.

Pidän Pokharaa parhaana porvoolaisena ruokapaikkana niin sisustuksen, sijainnin, henkilökunnan kuin ruuankin suhteen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 18.09.2013
Note 2

Restaurant: Meri Pizzeria

Söimme kolmea erilaista pizzaa eli Americanoa, Frutti di marea ja Mexicanaa.

Kuvassa Mexicana, joka hukuttaa ison lautasen täysin näkymättömiin. Sama juttu muidenkin pizzojen kanssa!

Kaikki pizzat olivat koostumukseltaan hyviä ja kahdelle seurueen jäsenelle jäi osa pizzastaan mukaan iltapalaksi, koska määrä on normaalinakin todella riittävä.

Henkilökunnalta löytyi mukavasti huumorintajua ja... Komeat akvaariokalat uiskentelivat rajaten osin ravintaolsasalia keittiöstä.

Voi suositella lämpimästi, nälkä lähtee varmuudella ja pizzat ovat todella hyviä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 05.10.2013
Note 0

Restaurant: Little Thai Orchid

Pieni, mutta toimiva ja ruoka vie mielen aidosti Thaimaahan!

Siilitien metroasemalta oli pieni kävelymatka tähän pieneen Thai-ruokapaikkaan ja kannatti kävellä.

Ensivaikutelma oli vähän epäilevä, kun kurkistelin pienehköä lämpöpöytää laareineen, mutta epäilykset sikseen ja ei kun kiinni ruokaan.

Tarjolla oli ainakin nautaa, possua, jotain friteerattua, sekä kalapullia, Panang-curryä ja riisinuudelia. Punainen chilipalko kertoi, että pari viimeistä oli hieman maustetumpaa. Tuli maisteltua oikeastaan kaikkea ja hyvää oli.

Pidin eniten nuudelista (se ei ollut ohutta rihmaa, vaan pastamaista liuskaa), mutta oli omaan makuuni sopivinta, vaikka en yleensä sitä syö, jos on muutakin tarjolla. Henkilökunnan kanssa tuli keskusteltua ja katseltuani lounaan ulkopuolista listaa näytti, että vaihtoehtoja oli yllin kyllin ja sain myös tietää, että tarvittaessa onnistuu lähes mikä vaan Thai-ruoka. Olin liikkeellä ihan lounasajan lopulla, joten listaruokien maistaminen pitää tehdä joku toinen kerta ja isommalla porukalla. Panang-curry ei ollut ihan huippua, siitä pieni pudotus ruuan pisteisiin.

Kaiken kaikkiaan mainio ensikokemus.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 10.09.2013
Note 2

Restaurant: Seireeni

Seireenin listalta tuli syötyä pari hyvää ruokaa. Niillä sai nälän häädettyä varsin tehokkaasti kauemmaksi, koska syötävää oli molemmissa tarpeeksi ja maut kohdallaan.

Hyvä ja tuhti Seireenin leike oli mukavan pirteästi valkosipulinen, perunavaihtoehtoja ei tullut testattua, koska ne korvasin vihanneksilla. Kaverin Seireeni-pizzaa tuli myös maistettua ja se oli jalopenoineen ja valkosipuleineen maukas ja erittäin tuhti.

Molemmat ruuat sopivat hieman isompaan nälkään ja rahalle sai varsin hyvin vastinetta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 10.09.2013
Note 0

Restaurant: Pokhara Ravintola

EIlinen lounas Pokharassa oli porvoolaisittain ihan parhaasta päästä! Erinomainen juuri uunista tullut "hikoileva" leipä ja Kukhuro Masala 8,70€ - maustettua kanaa tulisessa kastikkeessa olivat parhaasta päästä, mitä Porvoon keskustasta yleensä löytyy. Ruoka ei ollut minulle mitenkään tulista, mutta suht vahvasti maustettua. Ravintola on pienehkö ja kauniisti sisustettu, henkilökunta (pari "äijää"!) todella välitöntä, huumorintajuista ja osaavaa. Jälkiruokapöydästä kannattaa maistaa paksuhkoa kermaista mango-juomaa ja nepalilainen tee on myös hieman erilaista kuin mihin olemme tottuneet.

Olemme syöneet myös listalta ilta-aikaan ja kommentit ruuasta kuin ruuasta isommallakin porukalla ovat olleet hyvin samansuuntaiset. Jälkiruuista ei ole niin kokemuksia, kun pääruuista saa yleensä kupunsa täyteen. Voi suositella!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 08.02.2013
Note 0

Restaurant: Ravintola Khukuri

Hyvää nepalilaista ruokaa!

Kävin lounastamassa ja söin vaihtoehdon, mihin sai valita lounaslistalta kaksi eri ruokaa muistaakseni yhteishintaan 9,50€. Salaattipöytä nyt ei niin kovin kummoinen ollut, tosin löytyi salaattien joukosta mm. mielenkiintoinen punainen ja maukas sipulisalaatti.

Keskustelu tarjoilijan kanssa meni hyvin perille keittiöön pääruokien (Lammasta ja Kanaa) osalta eli sain pyydettyä toisten paikassa käyneiden kommenteista viisastuneena lisäpotkua molempiin ruokiin ja sitä tuli juuri sopivasti. Etnisissä ruuissa menettää mielestäni paljon, jos ne tehdään ns. suomalaisversiona, eikä niin, niin kuin ne kuuluu aidosti tehdä. No... Liha oli molemmissa ruokalajeissa mehevän mureaa ja todella hyvin valmistettua - Naan-leipä siinä ohessa mukava lisuke.

Porvoolla on ihme kyllä valikoimaa nepalilaisissa ravintoloissa, kun niitä on kaksi ja molemmat erinomaisia. Tähän mennessä porvoolaisista ravintoloista nämä molemmat ovat ensin ja vasta sitten tulevat muut ravintolat, jotka lähes kaikki kertovat käyttävänsä paikallisia raaka-aineita, mutta se ei ole itseisarvo; sellainen vaan tuntuu olevan nyt kovin muodikasta. Hyvät raaka-aineet kun on mahdollista pilata monin eri tavoin ja... on myös paikallisia raaka-aineita, joita parempia "ei-paikallisia" löytyy usein paikalliskaupoista, jos vaan on silmää.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 30.05.2013
Note 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites