Foodie00

8 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (8)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Maka Sushi

Kävin ystäväni kanssa viime torstaina kokeilemassa Maka Sushia ensimmäistä kertaa.

Tilasimme yhdessä yhden 12 palan lajitelman ja kaksi kasvislajitelmaa. Aloitimme aterian misokeitolla, johon sai itse lisätä lisukkeita. Keitto oli liian suolaista omaan makuuni. Sushit olivat tuoreita ja keskivertoa hieman parempia. Ainoana miinuksena oli se, ettei riisi ollut tarpeeksi hyvin maustettua, tämän seikan huomasi etenkin makeissa.

Ravintola oli pieni ja viihtyisä. Itse pidin kovasti ravintolan yksinkertaisesta sisustuksesta ja hiljaisesta sijainnista. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja tunnelma oli rento. Annan plussaa myös siitä, että meille tuotiin automaattisesti omat lautaset koska tilasimme yhteisiä annoksia.

Päivitys: Em. ensimmäisen kerran jälkeen olen muutaman kerran tilannut Woltista. Sushit ovat olleet hyviä ja raaka-aineet tuoreita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 29.09.2016
Note 1

Täällä ollaan käyty monena merkkipäivinä. Ruoka on ollut aina hyvää ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 29.09.2016
Note 0

Restaurant: Faasai Ravintola

Vakio take away -ravintola. Ruoka on aina ollut tuoretta ja herkullista. Annoskoot ovat melko reiluja. Ystävällistä palvelua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 29.09.2016
Note 0

Restaurant: Yi sushi
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.09.2016
Note 0

Restaurant: Grill It!

Herkullista ruokaa ja ystävällistä palvelua. Olimme syömässä hieman isommalla seurueella. Kasvissyöjille tarjonta oli liian suppea, muuten valikoima oli oikein kattava.

Otin alkuruuaksi etanoita ja pääruuaksi burgerin. Burgeri maistui erittäin hyvältä, eikä sitä pilattu kastikkeilla vaan grillatun pihvin maku tuli nätisti esiin. Myös rosmariinisuolalla maustetut ranskalaiset olivat herkullisia.

Pienen miinuksen annan liian suuresta annoskoosta ja hieman hintavasta menusta.

Palvelu oli sujuvaa ja seurueen toiveet otettiin hyvin huomioon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 29.09.2016
Note 0

Restaurant: Grill It!
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.09.2016
Note 0

Restaurant: Umami

Kävin ystäväni kanssa toista kertaa syömässä pari viikkoa sitten.

Tilasimme molemmat 16 palan lajitelman, johon sain kuvassaolevan valikoiman. Lajitelma oli herkullinen ja hyvin tasapainotettu. Sushit olivat tuoreita ja riisi maustettu oikein. Plussaa annan myös siitä, että yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota. Siemenet on paahdettu tuoksuviksi, lohen palasen päälle on lisätty karkeaa merisuolaa, ja raaka-aineena käytetty sesongin mukaisesti parsaa.

Umamista on tullut lyhyessä ajassa suosikkini Tampereen sushiravintoloista. (Huomasin, että Umamilla ei ole vielä kuvia, niin lisäsin muutaman kuvan edelliseltä kerralta kun kävimme neljän hengen seurueella.)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 06.06.2015
Note 0

Restaurant: Neljä Vuodenaikaa

Kävimme perheen kanssa syömässä lounasta viime launtaina. Olin kuullut paljon hyvää tästä ravintolasta, joten odotin laadukasta ruokaa ja palvelua.

Alkusalaatit saapuivat melko nopeasti, leipä oli maukasta mutta salaatti oli erittäin keskinkertainen. Seurueemme tilasi pääruuiksi paahdettua kuhaa, kalakeittoa ja hevosen ulkofilettä. Ruokien laatu vaihteli laidasta laitaan. Paahdettu kuha oli mautonta, kalan nahka ei ollut rapeaa ja annoksen perunat kylmiä sisältä. Kalakeitto oli maultaan hieman sekava, mutta siinä käytettiin hyviä aineksia. Miinusta keitto saa siitä, että mukana tulleet kaksi palaa crostinia oli asetettu niin, että toinen niistä oli melkein kokonaan keitossa. Eli rapean crostinin sijasta sain märkää mössöä. Hevosen ulkofilee oli annoksista parhaiten valmistettu. Fileen kypsyysaste oli sopiva ja annos kokonaisuudessaan oli erinomainen.

Palvelu oli melko amatöörimäistä. Palvelukieli vaihteli suomesta englantiin vaikka meiltä palveli yksi tarjoilija alusta loppuun. Aterian loppuvaiheessa kun kaksi seurueemme jäsenistä olivat valmiita ja yksi lopetteli vielä annostaan, niin tarjoilija tuli yllätykseksemme hakemaan jo lautasia pois.

Neljä Vuodenaikaa on lounasravintola, josta voisin jatkossa napata hodarin tai salaatin. Koen kuitenkin, ettei tämä ravintola ollut maineensa veroinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 06.06.2015
Note 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites