HyvaRuokaParempiRuoka

1 Bewertung

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (1)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravinteli Huber

Saavuimme ravintolaan perjantaina 6 aikaan ilman pöytävarausta. Meidät ohjattiin ravintolan yläkertaan ikkunapöytään, josta oli näkymä kerrostalon sisäpihalle. Näköalaan sisältyi roskasäiliöt, saunasta vilvoittelemaan tulleet kaljamahaiset miehet ja röökimuijat.

Tilasimme hevosen lihaa, kolmesti kypsennetyt ranskalaiset, katkarapuja ja kastiketta. Ruokaa odottaessa ravintolan yläkertaan leijaili voimakas savun haju, joka pysyi koko ruokailumme ajan.

Liha oli hyvin kypsennettyä ja maukasta. Rankalaiset olivat hieman kärventyneen oloisia. Jouduimme lisäämään tilaukseemme tomaattisalaatin keskenruokailun, koska ruoka oli juuri se mitä olimme tilanneet, ei mitään ylimääräistä, ei edes salaatin lehteä.

Elämyksestä jäi täysin puuttumaan visuaalinen puoli. Annoksen ulkonäkö oli täysin asiakkaan vastuulla ja myös ravintolan sisustus oli erittäin niukka ja industrial tyylinen.

Pääruoan jälkeen olin edelleen nälkäinen ja päätimme tilata vielä jälkiruoat. Valitsin listalta ruusu parfaitin. Annos oli kaunis ja herkullisen näköinen. Maistoin parfaitia ensimmäistä kertaa ja tajusin, ettei sekään tule tyydyttämään nälkääni, koostumus oli täydellisen suuhun sulava (katoava) ja maku oli hajuvesimäinen.

Illan päätteeksi poistuin ravintolasta nälissäni ja savulta haisevana, ja mieheni kukkaro 100 euroa kevyempänä.

En todennäköisesti tule syömään huberissa toistamiseen, on vielä paljon hyväksi kehuttuja ravintoloita kokeilematta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.07.2016
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites