IceColdJargo

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Olen syönyt paikassa useasti. Pitsat on miehekkään kokoisia. Täytteet ovat kunnollisia ja niitä on nimenomaan hintaansa nähden kohtuullisesti. Hinta-laatusuhde on tavallisen tallaajan silmin todella hyvä.

Kebab on maistuvaa ja täyttävää. Jos jotain voisi toivoa niin ruskeaa kebabkastiketta tomaattikastikkeen rinnalle vaihtoehdoksi.

Suosittelen ja käyn vielä monta kertaa uudestaa itsekkin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 29.11.2010
Note 4

Restaurant: Bellevue

Aivan mahtava ruokaelämys. Paikka on idyllinen ja hyvinkin perinteinen Venäläistyylinen ravintola. Rauhallinen paikka seurusteluun. Ei voinut muuta kuin ällistellä ruoan laatua. Mahdottoman täyttävää mm. Kiovalainen kana ja härän ruukku jota söimme. Hintataso oli kohdallaan. :) Yksi parhaista ravintolakokemuksistani :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 04.02.2010
Note 1

Kokemus oli tosiaan miellyttävä. Palvelu kohdallani sattui olemaan keskivertoa. Henkilökunnasta kyllä välittyy myös viihtyvyys. Harmillista, että tuo idyllinen sohvanurkkaus on niin pieni ja haluttu. Kahvilan miljöö ei ole niin kotoisan rento muuten kuin kyseisessä nurkkauksessa.

Pidin siitä huolimatta kahvilasta. Varmasti menen vielä uudestaankin. Kahvila ansaitsee yhden parhaimmista kahviloista leiman kaupungissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.03.2010
Note 6


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites