Iida-Maria

5 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Gastro Cafe Kallio

Kävimme illalla testaamassa paikan illallislistaa; aukioloaikoja on muutettu niin, että tarjolla on viikolla lounasta ja illallista. Viikonloppuisin myös aamiaista. Söimme parsaa ja etanoita alkuruoaksi ja nokkosgnoccheja pääruoaksi. Kaikki oli hyvää! Toivottavasti uusi konsepti lähtee lentoon. Mukava henkilökunta, viihtyisä paikka ja kunnianhimoista ruokaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 22.05.2016
Note 4

Restaurant: Gastro Cafe Kallio

Kävimme illalla testaamassa paikan illallislistaa; aukioloaikoja on muutettu niin, että tarjolla on viikolla lounasta ja illallista. Viikonloppuisin myös aamiaista. Söimme parsaa ja etanoita alkuruoaksi ja nokkosgnoccheja pääruoaksi. Kaikki oli hyvää! Toivottavasti uusi konsepti lähtee lentoon. Mukava henkilökunta, viihtyisä paikka ja kunnianhimoista ruokaa,

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 22.05.2016
Note 0

Restaurant: Spis

Mietittyjä ruoka-annoksia ajankohtaisista aineksista. Myös viinisuositukset hyviä. Hinta oli melko tyyris, vaikka viinipaketin saikin puolikkaana. Tällä hinnalla olisin odottanut jotain "ikimuistoista" mitä menu ei kuitenkaan ollut, vaikka erittäin hyvä olikin. Pienten annosten välissä tuli useita keittiön tervehdyksiä ja palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 57€ Hinzugefügt: 27.09.2015
Note 0

Restaurant: Ateljé Finne

Joka kerta loistavia ruokia kauden raaka-aineista. 3 ruokalajin menu hyvin kohtuullisen hintainen. Myös viinisuositukset ovat olleet hyviä. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 27.09.2015
Note 0

Restaurant: Bryggeri Helsinki

Menimme syömään lauantai-iltana. Valitsemamme oluet, vehnä- ja ruisolut, olivat tosi hyviä. Tilasimme ruoaksi lohi- ja possuburgerin rosmariiniranskisten kanssa. Burgerit olivat valitettavasti kuivakoita ja hyvin suolaisia. Ranskisten rosmariini jäi havaitsematta. Odotukset olivat korkeammalla. Toivottavasti muut kuin burgerit ovat parempia, sillä paikalla olisi potentiaalia! Oluita voisin tulla maistelemaan uudelleenkin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 27.09.2015
Note 0


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites