Jape

2 Bewertungen

Tärkrintä on ruuan laatu ja ammattitaitoisuus sekä ruuan valmistuksessa että tarjoilussa. Ravintolan lista vaihtuu raaka-ainesesonkien mukaan 4-5 kertaa vuodessa. Hinta-laatusuhde kertoo milelestäni paljon paikasta.

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (2)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Kuurna

Alkuruokana Tartar-pihvi (tartar-annos) oli juuri niin hyvä kuin se Galliassain on. Pääruokana päivän kala oli hyvää paremman bistron ruokaa. Miellyttävä ensikokemus Krunikassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 21.08.2015
Note 0

Restaurant: Bistro Sinne

Bistro-nimi on mielstäni harhaanjohtava: paikka on fine dining-tasoa. Repe-sorsa alkuruokana oli hienosti kasattu annos ja erittäin maittava mutta ehkä sorsaa oli liian minimalistisesti. Pääruokana Kyyhky-annos oli myös hienon näköinen, mutta kyyhkylle oli "unhtunut" nahka päälle, puolikas lintua oli aivan liian pini annokseen (koko johtui linnun kotimaisuudesta). Olisin laittanut annokseen molemmat rintafileet ja lautaselle (joka oli kivilevy) ilman nahkaa. Miellyttävä palvelu. Hinta-laatusuhteeeltaan yliarvostettu. Parasta oli oman maahantuonnin kuiva Riesling ja Cotes du Rhoné.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 21.08.2015
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites