Jape
2 BewertungenTärkrintä on ruuan laatu ja ammattitaitoisuus sekä ruuan valmistuksessa että tarjoilussa. Ravintolan lista vaihtuu raaka-ainesesonkien mukaan 4-5 kertaa vuodessa. Hinta-laatusuhde kertoo milelestäni paljon paikasta.
Abzeichen
Blog link
Bewertungen (2)
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Alkuruokana Tartar-pihvi (tartar-annos) oli juuri niin hyvä kuin se Galliassain on. Pääruokana päivän kala oli hyvää paremman bistron ruokaa. Miellyttävä ensikokemus Krunikassa.
Bistro-nimi on mielstäni harhaanjohtava: paikka on fine dining-tasoa. Repe-sorsa alkuruokana oli hienosti kasattu annos ja erittäin maittava mutta ehkä sorsaa oli liian minimalistisesti. Pääruokana Kyyhky-annos oli myös hienon näköinen, mutta kyyhkylle oli "unhtunut" nahka päälle, puolikas lintua oli aivan liian pini annokseen (koko johtui linnun kotimaisuudesta). Olisin laittanut annokseen molemmat rintafileet ja lautaselle (joka oli kivilevy) ilman nahkaa. Miellyttävä palvelu. Hinta-laatusuhteeeltaan yliarvostettu. Parasta oli oman maahantuonnin kuiva Riesling ja Cotes du Rhoné.