Jon2706

1 Bewertung

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (1)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Lyon

9-ruokalajin menu. Lyon oli minulle kokonaan uusi tuttavuus, mutta päätimme tyttöystäväni kanssa kokeilla ko. ravintolaa arki-keskiviikkona. Jo heti kättelyssä saimme erinomaista asiakaspalvelua ja tunsimme itsemme varsin tervetulleiksi. Olin lukennut aiemmin, että asiakaspalvelussa olisi puutteita, mutta sen kaltaista me emme ainakaan millään tavalla huomanneet.

Ruokailua ajatellen olimme jo ennakkoon päättäneet ottaa Lyonin 9-ruokalajin menun ja sitä päätöstä emme jääneet katumaan. Ennen varsinaisen menun alkamista saimme keittiön tervehdyksiä 3-4 kappaletta, jotka kaikki olivat varsin innovatiivisia. Sen jälkeen pääsimme varsinaiseen menuun sisältöön, joka kyllä yllätti meidät erittäin positiivisesti. Kyse oli erittäin hienostuneista ja makukokemuksiltaan loistavista ruokalajeista, jotka eivät hävinneet tippaakaan Michelin-tähden omaaville ravintoloille (Olo, Ask, Demo).

Eräs menun kohokohdista oli ehdottomasti alkuruokiin kuulunut ankanmaksasta, vadelmaliemestä ja punajuurisiivuista koostuva lautanen. Pääruuista sekä kuha että vasikanniska jäivät erityisesti mieleen. Kaikki jälkiruuat olivat myös 10/10.

Summa summarum, Lyonin 9-ruokalajin menusta on vaikea keksiä mitään kielteistä sanottavaa. Saimme tyttöystäväni kanssa erään parhaista ravintolakokemuksista koskaan Suomessa ja siitä on Lyonia kiittäminen.

Lyonin yleistunnelma oli myös oivallinen - ravintolan ympäristö antaa ymmärtää, että kyseessä on enemmänkin ranskalainen lähibistro, mutta sitten itse palvelu ja ruoka vievät suoraan kohti taivasta, jolloin ei voi tehdä muuta kuin nojata taaksepäin ja antaa Lyonin matkan viedä.

Kiitos Lyon - tulemme varmasti takaisin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 80€ Hinzugefügt: 10.03.2016
Note 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites