Korento

4 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (4)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Brasserie Kämp

Plussaa aukioloajoista ja ns. helposta listasta. Useimmiten saa pöydän varaamatta ainakin arki-iltaisin, helppo paikka poiketa. Palvelu on monta kertaa ollut täysin epäsuhdassa Palace Kämpin kokonaisuuden tasoon nähden, tarjoilijat eivät aina puhu suomea (ja jos puhuvat, saattavat puhua leveää omaa murrettaan ja käyttää hieman rahvaanomaista kieltä) ja palvelussa on tapahtunut muitakin pieniä lipsahduksia (esim. tarjoilija rikkoi samppanjalasin hakiessaan sen pöydästä, mutta ei vaivautunut harjaamaan lasinsiruja kuin vasta pyytämällä). Ruokalistalla on muutama erinomainen annos, mutta kokonaisuudessaan aika vaisu esitys ja osa pääruoka-annoksista ylihinnoiteltuja tasoonsa nähden. Silti tänne tulee palattua kerta toisensa jälkeen ex tempore-illalliselle, ravintolan tunnelma on mukava ja tosiaan yleensä ei tarvitse jonottaa pöytää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.05.2010
Note 3

Restaurant: Ravintola Postres

Kahdesti illallisella testattu ja molemmilla kerroilla erittäin tasokas. Hienoja makuelämyksiä, upea esillepano. Sommelier yksi kaupungin parhaista, viinisuositukset erinomaisia. Palvelu rauhallista ja ystävällistä, miljöö harmoninen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.05.2010
Note 1

Restaurant: Kuu

Laadukas, mutta helppo ja mukava. Yleensä ystävällinen palvelu. Kuun klassikot aina erinomaisia (etenkin paistetut silakat ja pariloitu maksa), sesongittain vaihtuvassa menussa välillä mainioita makuyllätyksiä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.05.2010
Note 1

Restaurant: Ravintola Carma
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.05.2010
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites