Kyl_

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Vltava

hyvin saatiin pöytä ilman varausta perjantai-iltana. Tarjoilijalla ongelmia maksupäätteiden kanssa joka aiheutti hidasta palvelua. Muuten osaava tarjoilija, suositteli hyvät viinit ruokien kanssa. Alkuun syödyt valkosipulikeitto maukasta, ainoana miinuksena oli keitossa oleva leipä joka mennyt mössöksi. Miehen suosikki rapeaksi paistettu häränrinta ei pettänyt tälläkään kertaa. oma ylikypsä porsaanniska suli suuhun ja sopi kastikkeeseen. Lämmin suklaakakku olisi voinut olla suklaisempaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.08.2015
Note 0

Burgeri maukas mutta koonsa vuoksi vaati lisukkeet seurakseen. Ranskalaiden kanssa oli hyvää ketsuppia joka luultavasti oli itsetetyä. Stone's plate tuotti vain pahanmielen. Annos todella pieni, ainut mikä oli annoksessa hyvää oli sipulirenkaat(joita vain kaksi) ja hernehummus. muutoin mautonta, kallista ja jätti nälän. Lautaset epäkäytännölliset laatat. Palvelu tehokasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.08.2015
Note 0

Restaurant: Peking House

Viimeksi(keväällä) täältä haettu ruoka ei ollut kummoista ja sisustus oli likainen.
Nyt haettu useamman kerran annokset, jotka on parantuneet roimasti. Kastikkeissa paljon tuoreita kasviksia ja annoksista syö kaksi - kolme kertaa. Kung pao kana hyvää, miinuksena annoksesta puuttuva tulisuus joka listalla mainitaan. kasviskääryleet maksaa alle 2€ ja täytteen vähäisyydestä huolimatta hyviä ja isoja. Sisustus siisti, voi syödä paikan päällä tai ottaa kotiin mukaan. Kiitettävän arvoinen palvelu vaikka kielimuuri on hieman esteenä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.08.2015
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites