Lintu91

6 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (6)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Colorado Bar & Grill

+ hyvä hinta-laatusuhde
+ ystävällinen ja nopea palvelu
+ fajitas kanafileellä hyvä (muttei paras)
+ rento ilmapiiri
+ todella siisti ympäristö, sanitettitilat 10+
+ hyvä sijainti

- kahdelle hengelle tarkoitettu fajitas -annos liian iso mielestäni
- lisukkeita olisi voinut olla hieman vähemmän (ranskankerma, guacamole, salsa + paistetut kasvikset)
- kanaa olisi voinut olla enemmän
- pöytään tuotu vesi oli lämmintä
- aluksi pöytään tuotiin vain 4 kpl tortilloja, jatkossa voisi tuoda heti 5-6 kpl

Vinkki: Suuntaa tänne, kun haluat viettää rennon illan läheisten kanssa ja miljöö on tärkeämpi kuin ruoka :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 25.07.2017
Note -1

New York -pihvi pippurikastikkeella ja ranskalaisilla 5/5. Olen syönyt kahdesti saman annoksen ja molemmilla kerroilla ollut erinomainen. Ei mitään turhaa kuivunutta salaattia kyljessä ja annoskoko loistava. Myös jälkiruuaksi syöty suklaafondant vaniljajäätelöllä on herkullinen. Ruuat on aina tuotu nopeasti pöytään (arkipäivänä klo 17-18 aikaan) ja palvelu hyvää. Palvelun laatu on vaihdellut tarjoilijasta riippuen, mutta itse olen tyytyväinen niin kauan kun ruoka on hyvää ja se tuodaan kohtuullisen nopeasti pöytään :)

Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Plussaa myös hyvästä sijainnista. Parkkihallista pääsee lähes suoraan oven eteen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 36€ Hinzugefügt: 25.07.2017
Note 1

Restaurant: Fågeli

Olen käynyt täällä pari kertaa syömässä BBQ Pollo -pizzan ja olen ollut tyytyväinen. Pohja oli ensimmäisellä käynnillä täydellinen, ohut ja rapea pohja. Täytteitä tarpeeksi ja pizza sen kokoinen, ettei jaksa kokonaan syödä.

Toisella kerralla otin saman pizzan, mutta juuri loppuneen lounasajan vuoksi pizza tarjoiltiin reikälautaselta. Oli hankala leikata veitsellä pizzaa, kun alustassa oli pieniä reikiä. Lisäksi pohja ei ollut yhtä hyvä kuin aiemnmin.

Ravintolan henkilökunta on ystävällistä ja hinta-laatusuhde kohdillaan niin tulen varmasti uudelleen. Parempaa pizzaa kuin peruspizzeroissa. Kannattaa kokeilla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 06.04.2017
Note 0

Kävin täällä seurueeni kanssa kokeilunhalusta. Valitettavasti jouduin pettymään kokemukseeni. Ravintolan sisustus oli hieno, mutta pyöreiden pöytien tuolit olivat epämukavat ja pöytien sijoittelu oli huono. Pöydässä istuessa tuntui, että on siinä kaikkien pällisteltävänä. En kokenut ravintolaa yhtään viihtyisänä.

Tilasin Pomodoro -annoksen ja voin sanoa, että kotonakin saa parempaa tomaattiyrttipastaa. Annoksen ulkonäkö ja maku oli mitäänsanomaton. Odotin paljon parempaa annosta.

Ruoka tuli nopeasti pöytään ja lisäksi henkilökunta oli avuliasta, mutta vain niiden takia en tulisi tänne uudestaan.

Suosittelen ravintolaa myös kehittämään jonkin toisenlaisen kanapastan, koska nyt listalla oleva Kotpot ei herätä mielenkiintoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 06.04.2017
Note 0

Restaurant: Stop-In

Kävin ensimmäistä (ja viimeistä) kertaa kyseisessä paikassa syömässä. En ole koskaan saanut mistään yhtä huonoa hampparia. Ostin tuplajuustoaterian ja hampurilaista en voinut syödä. Hamppari oli ensinnäkin huonosti kasattu ja täytteet laitettu niin huonosti, ettei sitä voinut syödä. Ketsuppia oli käärepaperissakin varmaan enemmän kuin hampparissa ja hampparin ulkonäkö oli suoraan sanottuna ällöttävä. En voinut syödä palastakaan liikojen kastikkeiden vuoksi.. ranet sentään pelasti aterian, ettei tarvinnut olla tyhjällä vatsalla. Kokit voisivat opetella kasaamaan burgereita oikein. . Jotain arvostusta pitää asiakkaille antaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.08.2016
Note 0

Restaurant: Rodolfo

Palvelu oli asiallista, mutta alkuillasta ravintola oli tyhjillään niin tarjoilijoilla oli hieman kyttäysmeininki. Tarjoilija ei kaatanut vesiä seurueelle heti juomien tultua, vaan piti itse kaataa ja kys. tarjoilija myös melkein unohti ottaa yhdeltä seurueen jäseneltä tilauksen.

Ruokalista ok, alkupalaksi bruschetti leipiä. Tomaattisalsaa leipiin nähden liian paljon ja annos oli vetinen. Itse pidän siitä, kun ruuassa on tekstuuria ja tässä ei juurikaan ollut. Mutta maku nyt oli juuri sitä, mitä vetisiltä romaateilta ja parilta leivänkannikalta voi odottaa. Pääruuaksi härän pihviä, joka oli niin sitkeää ja liian raa'aksi jätetty, että puolet jäi syömättä. Seurueesta kaksi muuta söivät samat pihvit ja heillä pihvi oli hyvää. Olin hyvinkin pettynyt, että lähes 30 euroa maksava pihviannos on huonompi kuin keskivertolounaspaikassa tai kotona tehty. Annoksen muut komponenit mm. kastike, parmesaaniperunat olivat maukkaita. Jälkiruuaksi suklaakakkua kastikkeen, jäätelön ja marjojen kera. Jälkiruoka oli ihan ok, mutta olen saanut paljon parempiakin.

Ravintola itsessään on ihan miellyttävä ja hyvä sijainti, mutta kokonaiskokemus jäi sen verran huonoksi etten aio heti suunnata uudelleen tänne. Lisäksi annokset hieman ylihinnoiteltuja tasoon nähden.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.02.2016
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites