Miquel

13 Bewertungen

Sellainen että lähtee ravintolasta kylläisenä, tyytyväisenä ja haluaa mennä sinne takaisin.

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (9)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Villa Thai

Selkeästi paras thaikku mesta stadissa hieman ylihinnoiteltu tosiaan mutta paikkan erittäin viihtyisä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 12.04.2010
Note -3

Restaurant: Memphis Hesari

yritin yhden kerran mennä syömään ja istuin pöydässä ja odotin palvelua noin 30min ei näkynyt joten päätin sitten poistua! toisen kerran taisin sitten ottaa lamb burgerin ja maistu sellaseta sarioisten eines burgerilta jossa ois ollu paahdetut sämpylät ja vähän jotain salaattia ja tomaattia välissä ja joku kastike... hirveetä kuraa! luulis nyt et perus burgerin teko ei olis niin vaikeeta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 09.04.2010
Note 0

Suosittelisin uutta Chevre salaattia ja pidän paikkaa erittäin hyvänä vaihtoehtona Pizza/Burgeri/Subway pullalle.
Wrongin ruuista lähtee nälkä ja ne ovat maukkaita ja niistä saa jopa ravintoakin :) suosittelen myös kokeilemaan Kotiinkuljetusta toimistolle tai vaikka illaksi kotiin jos ei jaksa työpäivän jälkeen kokata itse. Erittäin hyvää :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 09.04.2010
Note 3

Oli ilo huomata kotikaupunkini lempi ravintola myös tampereella! joten päätin tottakai mennä tarkastamaan laadun :) Otin chevre rullat alkuun ja Teryaki Noodelit pääruuaksi udon nuudeleilla ja kanalla :) ruoka oli erittäin hyvää ja aivan yhtä täydellistä kuin sellosta taikka helsingin Wrong Noodle Barista. Annos oli erittäin iso jälleen kerran joten pystyin onneksi ottamaan loput mukaan junamatkalle :) suosittelen kokeilemaan :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 21.06.2010
Note 0

Pizzat ovat ainakin stadin harvoja aitoja italialaisia pizzoja suosittelen erittäin paljon kaikille italialaisen pizzan ystäville :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 12.04.2010
Note 0

Restaurant: Benjam's Bistro

Erittäin hyvää italialaista ruokaa selkeästi yksi stadin parhaista italialaisista! pizzat pastat sekä pihvit toimivat erittäin hyvin :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 12.04.2010
Note 0

Restaurant: Memphis Hesari

Palvelu kauheeta! päästin ystäväni kanssa sisään hesarin memphikseen ja istuttiin pöytään... tarkotus oli ottaa hieman viiniä ja tilata ruuat alkupaloinen ja päruokineen... istuttiin siinä pöydäs ensiks noin 15min ketään ei näkynyt... yritimme vilkuilla tarjoilijoita jotka kävelivät ohi sitten he ottivat kolme pöydällist jotka tulivat meidän jälkeen, sitten yritimme ihan viittoilla tarjoilijoille jotka eivät huomanneet ja päätimme poiistua läheiseen amarilloon jossa taas tarjoilu toimi erittäin hyvin ja palvelu oli mainiota! suosittelen mielummin sitä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.03.2009
Note 0

Restaurant: Ravintola Tori

ihan kingi mesta! harmi vaan että anniskeluoikeudet taisi loppua... koska en tiiä mitään parempaa kun se kylmä olut/valkkari ja jallu-lihapullat torin terassilla :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 09.04.2010
Note 0

Restaurant: Wrong Noodle Bar

Minun mielestäni erittäin hyvää aasialais tyyppistä ruokaa rennolla asenteella! pidän hyvin paljon ravintolan kettovaihto ehdoista ja esimerkiksi lime&corianteri on ehdoton suosikkini! en oikein ymmärrä tuossa edellä mainitun nuudelit ovat aina samoja? keitoissa on ainakin eri nuudeleita... jos haluaa erinlaisia nuudeleita.
omasta mielestäni annokset ovat todella hyvän kokoisia ja lähtee hyvin nälkä, sitäpaitsi wrongilta saa myös tilata kotiinkuljetuksella joka on erittäin hieno asia niin ei tarvitse aina tyytyä siihen perus kebbe/pizza vaihtoehtoon joka toimitetaan "noin" tunnin kuluessa, jos vaikka pitää pienet illanistujaiset niin on mainio tapa viettää sitä syödessä wrongia kotona vaikka leffan ääressä :) niin ja se on myös hienoa että vesi ei maksa mitään.suosittelen ehdottomasti kaikille!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 18.03.2009
Note 0


Bilder


Followers