Onika

4 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (4)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Tamarin Freda

Tilasin tofua, sain kanaa ja huomasin asian vasta kotona. .. Aika ikävä yllätys. En jaksanut enää lähteä ravintolaan takaisin selvittämään asiaa. Yleensä kuitenkin ihanaa ruokaa ja viihtyisä miljöö!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.12.2012
Note 0

Restaurant: Memphis Kamppi

Vaikea arvioida ravintolaa jossa istuin varmaankin 45 minuuttia saamatta minkäänlaista palvelua. Lähdin lopulta toiseen paikkaan. Näin huonoa palvelua en ole saanut missään muualla pääkaupunkiseudulla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.07.2012
Note 2

Restaurant: Rollhouse

Sympaattinen paikka ja hyvää ruokaa! Alkuruokana olleet valkosipulileivät olivat aivan ihania ja myös rulla hyvin maukas. Roll Vegetarianille myös kiitos siitä että se oli harvinaisen monipuolinen ja myös proteiinipitoinen kasvisannokseksi. Tunnelma paikassa oli myös kodikas ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.07.2012
Note 0

Restaurant: Ryan Thai Vuorikatu

Tykkään paikasta etenkin kauniin miljöön vuoksi. Listalta aikaisemmin syömäni currytofu-annos lienee yksi parhaista koskaan syömistäni thai-annoksista eikä viimeksi nauttimani buffetkaan pettänyt. Kevätkääryleet tosin olivat aika mauttomia kuten myös sushi jotka molemmat jäivät syömättä. Kuitenkin kokonaisuus sen verran hyvä että suosittelisin. Ravintola on myös mukavan rauhallinen lounasaikaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 16.07.2012
Note 0


Bilder


Followers