Mittagessen jetzt erhältlich

Fratello Torrefazione

Note 3.4 / 5

Bewertungen (38)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Useamman kerran lounastarjontaa kokeiltuani uskallan suositella. Usein tosin melko ruuhkainen paikka ja vapaat pöydät hivenen kortilla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.09.2016
Note 0

Ravintolassa oli muutama asiakas kun saavuimme lounasaikaan ja teimme tilauksemme, odotimme lounasta 45min, kuten myös viereisen pöydän herra. Selvisi, että molemmat tilaukset olivat kadonneet, kun aloimme kyselemään ruokamme perään. Tilanteen olisi voinut vielä pelastaa tarjoilija, joka kävi kysymässä, haluammeko odottaa vielä 5 minuuttia, jotta ruoat saadaan valmiiksi. Tässä vaiheessa olisi voinut ainakin pahoitella tapahtunutta. Kolme eri tarjoilijaa kävi kysymässä haluammeko kahvit mukaan korvaukseksi. Yhden kanssa sovimme ottavamme kahvin ja työkaverilleni piti tulla macaroni, koska hän ei juo kahvia. Kahvi saatiin mukaan, mutta macaronia ei koskaan kuulunut. Pitkäksi venyi lounastauko. Ruoka oli ihan hyvää, mutta jäi hieman sivurooliin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 19.10.2015
Note 0

Tarjoilija kassalla hoiti tilaukseni ystävällisesti ja henkilökohtaisesti, huolimatta siitä että jonoa muodostui koko ajan ja vain kaksi työntekijää näytti olevan paikalla. Vuohenjuustoleipä oli maukas, itse kuulemma valmistavat pestonsa ja punasipulinsa. Annoksen kruunasi erittäin maukas lattekahvi. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 22.08.2015
Note 0

15e lohileivästä, teestä ja smoothiesta kirpaisee, vaikka kelvollisia olivatkin. Osasta henkilöstöä jäi kummallinen kuva.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 15.02.2015
Note 0

Risotto yllätti positiivisesti. Riittävän märkä rakenne, ja toisiaan mainiosti tukevat kasvikset makua tuomassa.
Ei keskustan halvin lounas, mutta selkeästi keskivertoa parempi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 01.08.2014
Note 0

Obviously a team of real pros! Tasty cappuccino!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 4€ Hinzugefügt: 06.05.2014
Note 0

Kiva kahvila hyvällä paikalla. Fratellossa tulee käytyä melko usein sen sijainnin vuoksi. Kahvi on erittäin hyvää, ja peruslatten lisäksi voi hifistellä juomalla sifonikahvia, joka onkin aika erimakuista "tavalliseen" kahviin verrattuna. Myös teevalikoima on hyvä, ja haudutus osataan. Ruoista ainakin täytetyt leivät ovat runsaita ja herkullisia. Muita syötäviä en ole vähään aikaan testannut. Varma valinta hyvää kahvia ja pientä syötävää haluaville.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 11.04.2014
Note 2

Söin Waldorfin salaattia ja kanarilletteä. En tiedä mikä salaatissa tarkalleen oli vikana, mutta maku oli aivan järkyttävä. Jälkimaku muistutti lähinnä purkkikirsikoiden lientä, tuoreet maut olivat täysin kadoksissa. Lopulta salaatti jäikin syömättä.

Pahaa makua lisäsi se, ettei kympin lounaaseen sisältynyt edes kahvia. Toisten en tänne lounaalle mene.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 09.07.2013
Note -1

Kasvissalaatissa lihanpaloja, vaikka erikseen mainittu että kasvissyöjä. Niukasti täytetteitä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 10.05.2013
Note 0

Ruoka ja kahvit ovat hyviä, mutta erityisen onnelliseksi minut tekevät työntekijät. Aika monissa laadukkaissa paikoissa asiakaspalvelu on ihan hyvää, mutta todella harvinaista on, että tulee sellainen olo että henkilökunta oikeasti välittää . Täällä tulee, lisäksi en tunne täällä käydessäni itseäni Asiakkaaksi (siis kuluttajaksi) vaan kanssaihmiseksi, joka on ihan huikean harvinaista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.04.2013
Note 1


Standort

Yliopistonkatu 6, 00100 Helsinki - Route
+358 9 428 91887
http://www.fratello.fi/

Options