PAH

8 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (8)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Annoskoko oli valtava ja ruoka hyvää. Vähän lisää vihanneksia olisin kaivannut annoksenkin yhteyteen, vaikka salaattia sai alkupalaksi hakea.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 15.08.2010
Note 0

Restaurant: Upseerikerho

Loistava lounaspaikka. Buffetissa reilusti valinnanvaraa, monenlaista salaatinainesta ja lihaa on ollut tarjolla ja kaikki mitä on lautaselle päätynyt on myös maistunut hyvältä!

Väkeä on yleensä ollut ruuhkaksi asti, mutta buffetissa on ruokaa riittänyt. Rahalle hyvin vastinetta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 28.07.2010
Note 0

Loistavat hampurilaiset, ei ole Suomesta vielä voittajaa löytynyt! Täällä tulee käytyä joka kerta kun Helsinkiin eksyn. Tarjoilijat ystävällisiä ja palvelu nopeaa. Hiukan ahdas ja pimeähkö tila, mutta ei häiritsevästi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.07.2010
Note 0

Restaurant: Pannukakkutalo Oulu

Pannarit maukkaita sekä suolaisina että makeina, mutta minun syömislahjoillani ei kyllä samalta istumalta sekä pää-, että jälkiruokapannaria syödä! Osa makeista vähän turhankin makeita.

Tila on muuten viihtyisän kotoinen, mutta kassan ja keittiön sijoittaminen eri kerrokseen näyttää aiheuttavan vaivaa, tarjoilija ravaa edestakaisin ja tieto ei näytä kulkevan? Molemmilla kerroilla kun kävin oli joltain annos hukassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.07.2010
Note 0

Restaurant: Rosso Oulu

Rossohan se on, joten tuskin kukaan mitään suurta ruokaelämystä odottaa. Peruskohteliasta palvelua ja ok safkaa olen kuitenkin saanut joka kerta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.07.2010
Note 0

Restaurant: Ravintola Olimpos

Uusi sijainti entistä viihtyisämpi, avarassa ympäristössä viihtyy pitempäänkin. Ruoka tasaisen hyvää, itselleni ei ole ikinä tullut suurempia yllätyksiä. Jälkiruoissa voitaisiin kyllä parantaa, vähän heikosti teemaan sopivaa ja latistaa hiukan kokemusta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.07.2010
Note 0

Restaurant: Ristorante Toscana

Lohipasta oli melko mautonta. Yleistunnelma hiukan ahdas ja ahdistava. Palvelu hitaanpuoleista. Hinnat kohdillaan mutta muilta osin voitaisiin parantaa reilusti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.07.2010
Note 0

Restaurant: Etrusco

Kävin vihdoinkin katsastamassa paikan kun kesäloma-aikaan paikka ei ole tupaten täynnä lounasaikaan. Kuha oli herkullista ja lisukeriisi ja -salaattikin olivat maukkaita.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 28.07.2010
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites