Palma

19 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (18)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola Obelix

Useita buffetlounaita täällä syöneenä nostan hattua monipuoliselle salaattipöydälle. Lounaan lämpimät tarjoilut on perushuttua, maukasta kotiruokaa. Pieni miinus siitä, että lounasajan viimeisellä tunnilla ovat salaattilaarit varsin loppuun kauhottuja.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 01.06.2017
Note 0

Restaurant: Coffee Bean Helsinki

Hyvät ja runsaan kokoiset salaatit, joissa selkeät maut ja kiva ulkonäkö.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 14.01.2015
Note -1

Restaurant: Cafe Bar Valimo

Tilattiin kana- ja härkäwokit ja kaksi pyttipannua. Pyttipannu oli varsin sinappinen, mutta ei häiritsevästi. Pannussa todella runsaasti possua kuutioina. Ei siis mikää tavallinen spydäri. Itse söin härkäwokin ja se oli aivan taivaallisen hyvää. Kaikki suolaisen ja makean maut kohdallaan. Kasviset oikein kypsennettyjä ja liha nyhtömäisen ilmavaa. Tämän annoksen käyn varmasti syömässä uudelleen.
Hyvin pieni miinus tulee siitä, että ravintola sijaitsee hieman sivussa ja koska loppumatkassa ei ollut opasteita, olimme vähällä kääntyä uskon loppuessa takaisin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 20.05.2016
Note 0

Restaurant: Siilinkari

Aamiaistarjoilu ei ole kovinkaan monipuoilinen hintaansa nähden. Aamiaiseen kuuluvat täytetyt leivät maistuivat, mutta mielelläni laittaisin leivän päälle sitä, mitä itse haluan. Muuta leipää ei ole tarjolla. Nuorempi henkilökunta oli oikein ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 9€ Hinzugefügt: 18.06.2015
Note -1

Restaurant: Beach

Miksi nähdä vaivaa ravintolan perustamisen suhteen, jos ei YHTÄÄN voi panostaa ruokaan. On harvoja paikkoja, joille en anna "toista mahdollisuutta", mutta tällä panostuksella ruokaan, en mene uudestaan. Sijainti on todella otollinen, mutta vaikuttaa siltä, ettei ravintoloitsijaa kiinnosta se "toinen kerta".
Söin chiliburgerin, jonka pihvi epämääräinen, teollisesti ( itse en ainakaan kehtaisi sanoa, että olisin sen pihvin tehnyt) tuotettu lätty. "Ranskikset" lötköjä. Tehkää jotain! Kysykää vaikka mummolta reseptiä pihviin. Palvelu hyvähkö. Ja tiedoksi, loppupeleissä oman firman yletön kehuminen täällä sattuu omaan nilkkaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.06.2015
Note 0

Restaurant: Ravintola Tehdas

Perus lounasruoasta parempaa. Salaatti/ kylmäpöytään satsattu. Hieno miljöö. Suosittelen lounaspaikaksi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.06.2015
Note 0

Restaurant: Ravintola Viikinsaari

Kalapainotteinen lounasbuffet oli jopa "ei niin kalaruokien ystävälle" kokemuksena ok. Toki pöydässä oli myös possua. Kiitoksen saa se, että allergisoivat ainesosat oli merkitty buffetruokalistalle. Hyvin pieni miinus asiakaspalvelulle siitä, että jos lapsi (5v) käy pyytämässä "sitä ketsuppia", niin kyllä sen voi hakea samantien, eikä sanoa, että se tuodaan buffetpöytään. Tuskin näin sanotaan aikuiselle. Muuten palvelu oli oikein hyvää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 18.06.2015
Note 0

Restaurant: Allotria

Useamman kerran täällä lounasruokailleena en ole pettynyt. Annokset selkeitä, maut puhtaita.Plussat tuoreelle leivälle. Miljöö on nro.1.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 14.01.2015
Note 0

Restaurant: Lenin herkut

Noutosalaattipöydän tarjonta vaihtelee. Joskus hyvinkin monipuolinen, joskus ei juuri mitään protskua tarjolla. Aamu 8.00 aikaan kun tänne menee, salaattipöydän altaita vasta täytetään. Tuoretta leipää en ole salaattipöydästä koskaan mukaani saanut. Hygienissa eli rahan ja elintarvikkeiden yhtäaikaisessa käsittelyssä on parantamisen varaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 14.01.2015
Note 0

Restaurant: Subway Mäkelänkatu

Aina likaiset pöydät. Ehkä Suomen vähätäytteisimmät subit saa täältä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 14.01.2015
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites