ReettaV

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Mashiro

Tuoreita raaka-aineita ja hyviä makuja, mutta suuri miinus siitä, ettei listalla ole ainuttakaan vegeruokaa. Kasvisversiota ei meinannut saada pyytämälläkään, vastaus oli vain että sitä ei ole. Oman ehdotuksen jälkeen sain salaatin, josta oli riisuttu kalat. Salaattiannoksen muita raaka-aineita ei kuitenkaan vastapainoksi tunnuttu lisäävän, joten hintakin tuntui vähän kovalta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 05.08.2015
Note -2

Restaurant: Cafe Kuppi&Muffini

Aivan ihana kahvila, jonka vitriini pursuilee niin herkullisen näköisiä leipomuksia, että valitseminen on aina vaikeaa. Maapähkinävoi-kuppikakku oli älyttömän herkullinen, ja laku-versio puolestaan tosi iso positiivinen yllätys. Kahvi on hyvää ja sitä saa santsata (mikä on kiva kun muffinitkin ovat tuhteja), ja salaattikin on ollut maukasta. Kahvi on muistaakseni tyyris, mutta se on eettistä. Aina ei mahdu sisään eikä aina ole lempparimuffineita jäljellä, mutta sen voi antaa anteeksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.08.2015
Note 0

Restaurant: Rulla

Herkullisia ja tuoreita makuja. Jos vietnamilaiset kevätrullat maistuu, niin tuonne kannattaa suunnata. Kivasti kasvisvaihtoehtoja, ja lounassalaatti rullien kaverina on ollut maukas ja täyttävä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.08.2015
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites