Salmacis

4 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (4)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Pizza MIX

Yksi pääkaupunkiseudun parhaista pizzapajoista. Melko takuuvarmasti huomattavasti edullisempi kuin yksikään saman tason paikka. Selkeistä ja todella raikkaista raaka-aineista konstailematta pyöräytettyjä, rapeita, tarpeen tullen ja laajasta valikoimasta huolimatta kustomoitavia pizzoja. Pajan lätyt ovat eri maailmasta verrattuna normaaliin lähitarjontaan, kilpaillen mielestäni vaivatta tasapäisesti Helsingin keskustan tavallista Suomi-kokemusta paremmankin pizza-annin kanssa.

Omistaja, italialainen pizzakäsityöläinen vaikuttaa mukavalta miekkoselta, joka saattaa kiireettömänä hetkenä jutustella asiakkaan kanssa - ainakin, jos vähän yllyttää. Pieni ravintola sinänsä on ilmiasultaan arkinen ja suorastaan tappavan tylsästi nimetty, mikä varmaan hämää monia potentiaalisia asiakkaita. Ehkä arkisuus on uskottavuutta ja maine nojaa yksin tuotteen laatuun? Asiakaspaikkoja on pari kourallista, mutta pizzat saa myös mukaan. En voi käsittää, miten ja miksi tällainen ravintola on piiloutunut huomaamattoman kerrostaloalueen katveeseen, jonne löytää vain puskaradion kautta.

Jos jotakin jään kaipaamaan, niin vegaanista pizzaa muutenkin kuin vain oliiviöljyllä (eli jollakin vegaanisella juustoratkaisulla). Itse syön yhä jonkin verran maidosta valmistettuja juustoja, mutta moni ystäväni ei. Tietysti juustotonkin pizza voi olla hyvää, mutta tietty haltioituminen siitä jää puuttumaan. Kuka kilpailisi pääkaupunkiseudun vegaanien huomiosta hyvillä take-away-pizzoilla?

Edellinen tuumailu on kuitenkin hieman asian sivu. Nyt tiedän varmasti, mistä pizzani tarpeen tullen noudan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 04.08.2016
Note 0

Perustasoisia thai-viet-annoksia. Curry ei yllättänyt, mutta sitruunaruoho on silti aina virkistävää. Phad thai tofulla alkoi monotonisuuttaan kyllästyttää annoksen loppua kohti, mutta vei kyllä nälän.

Palvelu oli velttoa, kiinnostumatonta ja eleetöntä, mutta käytännöllistä, eikä laskua joutunut odottelemaan. Olettaisin, että kyse voi olla asiakaspalvelijakohtaisista eroista. Sijainti kauppakeskuksen läpikulkukerroksessa on hälyisä, mutta palvelee liikkujaa.

Suosisin Lönnrotinkadun Orchidia vähemmän hälyisenä paikkana, jossa on palvelu tavannut olla ystävällisempää ja annokset mielestäni tietyllä marginaalilla eloisamman makuisia. Ehkä sekään ravintola ei ole enää takavuosien tasolla ja skarppaamiseen on varaa. Vuosien varrella kaupunkiin on ilmaantunut saman nichen ravintoloita, jotka ohittavat aikaisemmin vaikuttaneen Orchidin. Toivon tietenkin, että pääsen vielä korjaamaan tätä fiilistä.

Ihan käypä paikka syödä nälkäänsä silti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 02.12.2015
Note 0

Restaurant: Ravintola Gurans

Tavallista selvästi luotettavampi nepalilainen perusravintola, jossa palvelu on mutkatonta ja nopeaa vaikka paikka olisikin lounasaikaan täynnä. Annokset ovat todella kookkaita, joskus jopa ihan oikeasti maukkaita.

Plussaa lounaan kasvisvaihtoehdoista, vaikkakin vegaanille on jotakin tarjolla vain tiettyinä päivinä lounasaikaan. Salaattipöytää ei täydennetä riittävän huolellisesti tai usein, ja se on usein sotkuinen lounastajien jäljiltä. Lounasta tulee haettua täältä useammin kuin jostakin muualta.

Varsinaiselle listalle saisi lisätä vegaanisia vaihtoehtoja - nyt ne pitää hakea ilta-aikaan toisista ravintoloista.

Aikaisemmin lounasaikaa hallinneet kaljaveikot vaikuttavat kadonneen ruokailijoiden tieltä, mikä on mukavaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 01.12.2015
Note 0

Restaurant: Sushi-san

Listalla ei ollut varsinaisesti kasvislajitelmaa, mutta ravintolan työntekijä tarjoutui silti rakentamaan vegaanisen setin, mikä oli todella mukava yllätys. Pienen pohtimisen jälkeen lajitelman hintakin putosi ad hoc -arviolla ja kustomoinnista huolimatta hieman.

Asiakaspalvelu oli mutkatonta ja ystävällistä, joten omalla kohdallani muutamien arvostelujen maininnat töykeydestä eivät pitäneet paikkaansa. Annokset olivat valmiina kymmenessä minuutissa. Nigirit, makit ja inarit olivat raikkaita ja koostumus juuri riittävästi koossa pysyvä. Kiva lauantai-take-away.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 21.11.2015
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites