Seepranen

4 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (4)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Iloinen ja ystävällinen Nuppu tarjoilee maukkaita ja uudenlaisia lounaita. Ainoa miinus on viikosta toiseen muuttumattomana pysyvä lounaslista ja samat lisukkeet lähes kaikilla annoksilla, mikä estää käymisen Nupussa aivan niin usein kuin muutoin mieli tekisi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 02.02.2016
Note 0

Restaurant: Peninsula1899

Muovipöytäliinat, höyryävät hot potit sekä asialliset, mutta hymyttömät tarjoilijat tekevät tästä mahdollisesti Suomen aidoimman sechuanilaisen ravintolan. Taso on silti vaihteleva, ja raaka-aineet käsittävät kaikkea Saarioisten valmislihapullista ja maksamakkarasta jäätelöaltaissa notkuviin lampaan lihoihin, kaloihin ja mereneläviin. Toinen toistaan merkillisempiä sisäelimiä ei joudu väistelemään, mikä ehkä kumminkin kuuluisi asiaan.

Hot pot -liemi ei ole yhtä maukasta tai tulista kuin lähtömaassaan. Pyytämämme lisäliemi kaadettiin vedenkeittimestä, mikä laimensi makuja entisestään.

Toki hot pot on kokeilemisen arvoinen elämys, mutta Peninsula 1899:n kohdalla odotuksia ei kannata laittaa liian korkealle. Itse tuskin enää palaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 02.02.2016
Note 0

Restaurant: Tiiliholvi

Iltaamme kuvaa parhaiten yksi sana: yllätyksettömyys. Riipaisi syödä auttamattoman tylsiä "ihan jees" -ruokia tuollaiseen hintaan! Tarjoilijamme ei osannut esittää annoksia, vaan unohteli suuren osan niiden sisällöstä. "Ja sitten siinä on... öö... jotakin vihreää", on lause, jota ei odottaisi tämänkaltaisessa ravintolassa kuulevansa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 25.01.2016
Note -1

Restaurant: Mikura Sushi

Tasalaatuinen (ja usein nautittu! ) herkkulounas viehättävässä ja edullisessa pikkusushilassa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 25.01.2016
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites