Vegetaristivege

23 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (23)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Gastropub Kaleva

Halloumijuustosalaatti oli pieni pettymys. Juusto oli kuivahkoa ja haaleaa, teen itse parempaa. Uunipunajuuret maistuivat etikkapunajuurilta. Palvelu oli hyvää ja nopeaa, tosin kyseisenä arki-iltana paikka oli lähes tyhjä. En näe syytä vierailla uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 03.05.2016
Note -1

Restaurant: Gastropub Tuulensuu

Kävin ystäväni kanssa täällä ensimmäistä kertaa syömässä, ja se jäi myös viimeiseksi kerraksi. Paikka oli aika täynnä, mutta vapaa pöytä löytyi helposti. Tarjoilijaa piti odottaa todella kauan, ja kun tämä nainen viimein tuli pöytäämme, tympeä kysymys kuului, "no mitäs teille?" Tilasimme ruoat, ja suhteellisen nopeasti sainkin annokseni. Ihmettelimme tosin ystäväni kanssa sitä, että yleensä annokset tuodaan samaan aikaan pöytään. Oli ikävää aloitella ruokailua, kun toisella ei ollut mitään. Vaan pakkohan se oli, ettei annos vallan jäähdy. Vajaan puolen tunnin päästä tympeä tarjoilija ohitti pöytämme, ja ystäväni tiedusteli ruokaansa, itse olin jo syönyt. Tässä vaiheessa selvisi, ettei tarjoilija edes ollut toimittanut tilausta keittiöön, ja taas odoteltiin. No ruoka tuli sieltä sitten, mutta fiilis oli jo mennyttä. Lopuksi odottelimme laskua. Tarjoilija näpytteli samaan aikaan kännykkäänsä baaritiskillä, huoh. Jos asiakaspalvelu on noinkin vastenmielistä, miksi hakeutua alalle? No, onneksi samasta korttelista löytyy kivoja ravintoloita, herkullisempaa ruokaa ja miellyttävää palvelua, esimerkkinä vaikka Katmandu tai Ohranjyvä. Tuulensuuta kehoitan välttämään!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 31.08.2015
Note 2

Monipuolinen lounasbuffet myös kasvisyöjälle. Salaatteja oli todella montaa erilaista, ja lämmintä ruokaa pari vaihtoehtoa + riisi ja couscous. Ravintola oli siisti ja palvelu ystävällistä. Tulen uudelleen!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 20.07.2016
Note 0

Rauhallinen ravintola kauniilla sisustuksella, vaikkakin aivan ydinkeskustassa. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa, ruuat ja juomat tilataan tiskiltä, mikä on hyvä asia, niin ei tarvitse odotella ruokailun jälkeen tarjoilijaa ja laskua. Valitsin halloumisalaatin ja seuralaiseni otti klubileivän. Molemmat annokset olivat kauniita, ja maut mahtavia. Tuli myös täyteen! :) Suosittelen lämpimästi Kiveä, täällä täytyy poiketa jatkossa useammin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 04.06.2016
Note 0

Restaurant: Ohranjyvä

Hyvää, mutta epätasainen laatu häiritsee.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 29.03.2015
Note -2

Mahtavaa kasviruokaa! Aina niin hyvää! Yksi parhaita ravintoloita missä olen käynyt, ulkomaat mukaanluettuna. Palvelu ystävällistä ja melko nopeaa. Suosittelen :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 03.05.2016
Note -1

Restaurant: Swagath

Erinomainen, ellei paras Tampereen lounasbuffet. Valikoima kuitenkin lähes aina sama, toivoisin vaihtelua. Palvelu melko ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 03.05.2016
Note 0

Restaurant: Zeytuun

Kiva pieni paikka Tampereella. Meze-halloumiannos oli kaunis ja mielenkiintoinen, mutta aika pieni lounaaksi. Maut olivat erinomisia, paitsi halloumi, joka oli kuivaa. Annoksessa oli jotakin "marjajuttua", ja yksi kova marja satutti hammastani tosi kovasti. Loppupäivä menikin hammassäryssä, kurjaa. Aion kuitenkin antaa ravintolalle vielä toisen mahdollisuuden, vaikkakaan en ihan ymmärrä tätä yleistä hehkutusta ruuan erinomaisuudesta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 03.05.2016
Note 0

Kaupungin parasta kasvisruokaa ja naan-leipää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 02.03.2015
Note -1

Restaurant: Ravintola Telakka

Yksi lempiravintolistani. Kesäisin aivan ihana terassi. Kasvissyöjälle yllättävän paljon vaihtoehtoja, koskaan ei ole joutunut pettymään. Palvelu viileähköä, mutta asiallista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 29.06.2015
Note -1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites