Öffnet um 11:00

Ravintola Katmandu Hämeenkatu

Note 3.8 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian
Gratis wifi

Bewertungen (16)

Yksi kasvissyöjän lempilounaspaikoista. Ravintolalla on useita toimipisteitä, mutta tämä Hämeenkadun on selvästi oma suosikkini. Kasvisruoka osataan maustaa ja se myös täyttää niin, että koko päivän jaksaa paahtaa pelkän lounaan voimalla. Annoskoot ovat vähän isoja omaan makuun, joten toisinaan tulee syötyä liikoja, kun poiskaan ei halua heitettävän.

Kannattaa huomioida, että ravintola on nykyään kiinni tunnin verran lounaan ja ala-carten välissä, eli late lunch ei pakosti onnistu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.11.2018
Note 0

Omasta mielestäni Tampereen paras nepalilainen. Maittavat lounaat ja kasvisruokaa jota näin sekasyönjänkin tekee joka viikko mieli. Myös A la carte on tullut testattua ja on hinta-laatu -suhteeltaan erinomainen.

Ainoa pieni minus tulee asiakaspalvelusta. Välillä työntekijöitä ei ole tarpeeksi palvelemaan kaikkia nopeasti. Muuten henkilökunta on ollut aina ystävällistä ja toteuttanut myös lista-annoksista poikkeavia toiveita mahdollisuuksien mukaan

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 03.11.2018
Note 0

Ylihinnoiteltua lämmitettyä eilistä ruokaa viikonloppulistalla todella ylihinnoiteltuun hintaan. Asiakaspalvelu olematonta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 12.08.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Yksi parhaista! Katmandu se vaan pitää paikkaansa meikäläisten lempiravintolana :)
Kasvisvaihtoehtoja on listalla paljon ja ruoka on poikkeuksetta todella maukasta ja mausteista. Ainoa miinus siitä, että tulisuus tuntuu joskus olevan vähän arpapeliä - kahden chilin annos kun on jokusen kerran ollut miedompi kuin yhden chilin. Palvelu on aina suorastaan sydämellistä ja yleensä nopeaa vaikka harvemmin siis syömme paikanpäällä vaan haemme ruuat mukaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 26.11.2016
Note -2
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.05.2016
Note -2

Mahtavaa kasviruokaa! Aina niin hyvää! Yksi parhaita ravintoloita missä olen käynyt, ulkomaat mukaanluettuna. Palvelu ystävällistä ja melko nopeaa. Suosittelen :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 03.05.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note -1

Aina maukasta ja tasalaatuista ruokaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.02.2016
Note -6

Vihdoin pääsin testaamaan Hämeenkadunkin Katmandun lounaan. Eipä kyllä ruuassa huomaa juuri eroa "alkuperäiseen" Hämeenpuiston paikkaan, mikä tietysti "ketjuravintolalta" oli aika odotettavissakin.

Kolmesta vaihtoehdosta valittu annos tuodaan valmiina pöytään, alkukeiton ja poppadumit, kuten myös jälkiruokakahvin tai teen saa hakea itse. Annos riittävän suuri miehillekin ja maku kohdallaan. Naan-leipä iso, tuore ja maukas. Aivan keskeisellä paikalla sijaitsevaksi ravintolaksi alle yhdeksän euron lounaan hintaa voisi joku jopa kutsua edulliseksi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 30.10.2015
Note 0

Sisustukseltaan melko ankea ja luotaantyötävä. Saimme odotella ruokaa lounaaksi pitkään. Alkukeitto (kasvis) oli todella hyvä, samoin naan-leipä. Söin lounaasta kanavaihtoehdon, joka oli melkoinen pettymys. Kana oli kuivaa ja kastike maistui aivan kauppojen valmiilta Itämaiselta purkkikastikkeelta. Annos oli kuitenkin suuri ja hinnaltaan edullinen. Toista kertaa tuskin tulee käytyä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 21.10.2015
Note 2

Tosi hyvät pöperöt, hinta laatu suhde kohdallaan. Nepalilainen kahvi oli tosi hyvin tehty

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 16.05.2015
Note -2

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (4)


Standort

Hämeenkatu 10, 33100 Tampere - Route
+358 32255810
http://www.ravintolakatmandu.fi

Options