almikki

5 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Kuurna
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.12.2014
Note 0

Restaurant: Café Rouge

Parhaita lounaspaikkoja keskustan alueella.
Ison osan Rougen viehätyksestä tekee epäsuomalaisen lämmin ja aidosti ystävällinen palvelu. Tila on hieman ahdas, mutta lounas puolestaan erittäin hyvää kotiruokaa (maistettu ainakin täytetty munakoiso, falafel pitaleivällä ja libanonilainen kana). Alkusalaatti on maistuva, ja lounaaseen sisältyy kahvi. Herkullisen näköistä baklavaakin on myynnissä. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.12.2014
Note 0

Restaurant: Rodolfo

Surkea kokemus. Palvelua sai odottaa liian pitkään, ja kun tilauksia tultiin hakemaan, kysyttiin halutaanko odottaa vielä kymmenen minuuttia "iltalistan" aukeamiseen. No ei haluttu.

Syömäni siika scampeilla ja risotolla oli paistopinnaltaan oudon rasvaista ja mitäänsanomattoman makuista. Mausteita ei oltu käytetty. Katkarapuja taisi olla annoksessa kokonaiset kaksi. Siian kanssa tulleet "kauden kasvikset" olivat pala lehtikaalia ja jokunen pätkä purjoa.

Tarjoilijat olivat joko huomattavan epäkohteliaita tai täysin pihalla tehtävistään. Asiakaskunta lähinnä työporukoita, jokunen lapsiperhe seassa.

En suosittele kenellekään tämän kokemuksen perusteella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 16.12.2014
Note 0

Restaurant: KOM-ravintola

Viihtyisä paikka, jossa ruualla erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Testattu naudan entrecoteta sekä pinaatti-munakoisolasagnea, joista varsinkin jälkimmäinen oli suorastaan herkullista. Tulen varmasti uudestaankin, kun toiveissa on simppeli illallinen rennossa miljöössä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 19.11.2012
Note 0

Restaurant: GIWA

Erinomaista sushia ja bibimbabia, riisi tosin hieman väljähtänyttä. Misot kuuluivat hintaan, ehdotonta plussaa. Palvelu oli hieman epävarmaa mutta söpöä. Ruokia saa myös bokseissa mukaan, tosi hyvä. Toivottavasti ravintolalla on pitkä tulevaisuus!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 02.11.2012
Note 1


Bilder


Followers