artisokka

8 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (8)

Restaurant: Restaurant Lime Tree

Ensimmäistä kertaa tilattiin foodorasta ruokaa tästä ravintolasta. Täydellinen pettymys. Noodelit oli kuorrutettu currymausteella, eikä niissä maistunut mikään muu. Naudanliha annos oli epäilyttävä ja limainen. En voi suositella tätä ravintolaa kenellekkään. En muista koska olisin huonompaa ruokaa syönyt.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 07.04.2018
Note 0

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Kasvisravintola Gopal

Todella maukasta ruokaa, en ole koskaan pettynyt! Maut eivät ole liian tulisia ja vaihtoehtoja on juuri sopivasti. Vinkki: annoksia saa myös mukaan, ja mikä onkaan parempaa kesähelteellä kun nauttia kevyt kasvislounas Aaltosen puistossa!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.06.2011
Note 2

Restaurant: Ravinteli Bertha

Bertha sopii mutkattoman ruuan ystävälle, joka kaipaa fine dining- meininkiä rennossa miljöössä. Palvelu todella loistavaa, iso plussa viinivalinnoista (viinipaketti ruoalle 20€), sekä persoonallisuudesta. Ruoka erittäin maukasta. Oman kivan lisänsä toi se, ettet koskaan tiennyt mitä todella tilaat! Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 37€ Hinzugefügt: 07.06.2011
Note -1

Kävimme vaimoni kanssa testaamassa ravintolan ystäväpariskunnan suosituksesta. Olimme yllättyneitä, millainen helmi Hella ja Huone on. Palvelu ja ruoka todella virheetöntä! Tulemme aivan varmasti uudestaan vierailulle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.12.2011
Note 1

Restaurant: Tiiliholvi

Todella maukasta ja loppuun suunniteltua ruokaa.
Tila erittäin tunnelmallinen jopa kiireisenä lauantai-iltana. Ainoa miinuspiste tulee jäykähköstä tarjoilusta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 12.12.2011
Note 0

Restaurant: Wistub Alsace

Yksi Tampereen parhaimmista ravintoloista! Ruoka todella maittavaa ja tunnelma ihanan intiimi, nykyään harmittavan harvinaista. Tuntui kun olisin Alsacessa ollut paikanpäällä syömässä. Erittäin asiantunteva palvelu, mitä todella kaipasinkin. Kasvisruokien puuttuminen ainoa miinus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 12.12.2011
Note 0

Oli normaali arki-ilta kun menimme syömään. Ei ruuhkaa. SIlti odotimme n.10minuuttia pöytiin ohjausta (aivan liian pitkään paikallaan töpöttämiselle!!) ja noin 40min ruokaamme. Ruoka ja palvelu olivat todella suuri pettymys. Tarjoilija todellakin vain kuunteli tilauksemme, eikä ruoka ollut läheskään hintansa arvoista. En mene kyseiseen paikkaan enää ikinä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.01.2009
Note 0

Restaurant: Café Europa

Ihana tunnelmallinen paikka, jonne kannattaa mennä iltaa istuskelemaan hyvällä porukalla. Leivät täyttäviä ja todella isoja, salaatit herkullisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.01.2009
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites