bobsam

13 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (13)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Lounaspaikkana toimi. Tämähän on käytännössä huoltoasema-osaston tasoinen leikepaikka hieman siistimmässä miljöössä, Forumin samannimisen paikan serkku. Lounaaksi ostettu leikkeen lituska oli ihan maukas, ja lisukkeita oli tarpeeksi - lohkoperunat olivat tosin osin palaneita.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 26.10.2009
Note 5

Restaurant: I Love Food

Buffet. Vanha ja eltaantuneelle haissut salaattipöytä, kuivat, koppurat ja muutenkin epäilyttävän näköiset "pääruokalajit", ylimielinen palvelu - kaikki nämä saivat aikaan sen, että jäi vierailu tässä paikassa siihen kertaan. Listaruoissa sama juttu - huonosti valmistettua, ja suoraan sanottuna pahaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 26.10.2009
Note 3

Aivan naurettava "lounas". Kympillä saat muutaman hassun sushi-palan, joista et tule kuin vihaiseksi. Tätäkin suomalaista sushi-paikkaa vaivaa se, että hintataso on aivan naurettava. Listaruoista: toista kymppiä saat pulittaa (summa, jolla olen ulkomailla syönyt valtavia "boxeja"), ja silläkään et saa juuri mitään syötävää. Palvelu oli ainakin silloin ihan ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.10.2009
Note -1

Restaurant: Korea House

Maistui. Ulkomaiden korealaisravintoloiden (ja erityisesti bbq-sellaisen) kokemuksien rohkaisemana, uteliaisuus heräsi tätä Suomen ainoaa korealaisravintolaa kohtaan. Ruoka ei ihan mielestäni vastannut odotuksiani, varsinkin kun vertaan aiempiin kokemuksiini. Tarjoilijatyttömme oli jotenkin koko ajan kummallisen hämmentynyt ja "clueluess", kysyi häneltä mitä tahansa. Ruoka maistui silti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 26.10.2009
Note 3

Restaurant: Wrong Noodle Bar

Eipä tälläkään juuri "oikeiden" aasialaisten nuudelipaikkojen kanssa ole mitään tekemistä. Annokset ovat silti yllättävän täyttäviä, ja parhaassa tapauksessa erittäin maukkaitakin. Miinusta kädenlämpöisestä kraanavedestä, mitä kesähelteellä likaisesta lasista sai hörppiä. Just noin parinkymppiset kassahlöt ovat yleensä mukavia, hymyilevätkin (tämähän ei ole läheskään Suomessa itseisarvo palveluammattilaisilla). Kasviksia ja lisukkeita kaipaa ehdottomasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 26.10.2009
Note 6

Restaurant: Bangkok

Kallis pettymys. Kahteen henkeen otettiin muistaakseni kolmen ruokalajin "illallispaketti", joka taisi maksaa yli 20 euroa henkilöltä. Ruokaa oli TODELLA vähän, se ei ollut mitenkään ihmeellistä - ironista kyllä, paljon halvemmalla olisi selvinnyt ja hyvin saman tasoista ruokaa (ja enemmän) olisi saanut naapurin Happiness-buffetista. Lähes TYHJÄSSÄ ravintolassa (meidän lisäksi siellä taisi olla yksi pariskunta syömässä) palvelu oli käsittämättömän hidasta ja ylimielistä! Jälkiruoaksi tuotiin yhdet pallolliset ilmiselvää Valion pakettijäätelöä. "Tyhmiltä rahat pois" -osaston paikka. Muka-thaimaalaiset koreat puitteet olivat toki hupaisat...ja erittäin kornit.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 26.10.2009
Note 0

Restaurant: Happiness

Helsinki on kaupunki, josta on liki mahdotonta löytää hinta-laatu -suhteeltaan hyvää lounaspaikkaa. Kun nälkä on, johonkin on mentävä, Happiness on ok vaihtoehto. Kohtuullisella korvauksella saa täyttävän thai-buffettin. Topakka/töykeä emäntä ei ainakaan minulta saa sympatioita. Plussaa, että samaan "lounashintaan" saa vielä illallakin. Miinusta, paikka on erittäin karu, Ikean ruokailuvälineillä varustettu...en ole ihan vakuuttunut paikan hygieniastakaan. Sushiin en kyllä täällä koskisi! (Thai-)ruoka on hyvää, ruokalajeja on useita, mutta kuten joku mainitsikin, vaihtelua ei juurikaan ole.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 26.10.2009
Note 3

Restaurant: Carusel

Lounas ajoi asiansa, korkeaan hintaan tosin. Ruokaa oli aika vähän, oli se kuitenkin ihan maukasta - söin lohta. Kahvilanahan tuo on mitä parhain, erityisesti lämpimänä kesäpäivänä. Päiväsaikaan paikassa on lähinnä sekalaisia mediatyöläisiä yksin läppäreidensä kanssa tai palavereissa, muutama julkkis, suomenruotsalaisia kauppakorkea-ihmisiä, ja lukuisia äitejä vaunujen ja lastensa kanssa. Torstaisin paikkaan ei kannata iltapäivästä eksyä - ainakin edellisellä kerralla meidät sieltä suorastaan ajoi pois aivan kammottavan huono taustamusiikkipianisti.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 26.10.2009
Note 3

Restaurant: Falafel Kebab

Oivallinen. Erittäin mukavan ja sympaattisen ulkomaalaissyntyisen miehen vaimonsa kanssa pitämä pikkupaikka, josta on tullut jo pieni legenda. Kuten täälläkin on todettu, ruoka on maukasta ja esillepanoonkin mies kiinnittää (ehtiessään) huomiota. Miinusta tulee kyllä kebab-kastikkeesta, joka ns. "tulisenakin" on korkeintaan keskivahvan tomaattikastikkeen tasoista. Paikka on pieni, mutta supersiisti, eikä sitä vaivaa näiden Chilli-osaston ketjujen ällöttävä tuhnuisuus. Riisikebab on klassikko joka toimii aina. Koska omistaja on yksin, kiireisenä aikana ruoan pöytään saanti kyllä kestää harmittavan kauan - mutta tästä saa tiedon kyllä jo tilattaessa (ihan ymmärrettävää).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 26.10.2009
Note 2

Restaurant: Chico's Kluuvi

Todella huono palvelu; ruoka hyvää. Palvelun tasoa kuvastaa hyvin tämä: sisään astuessani tarjoilija ei minut nähdessään hymyillyt, edes toivottanut tervetulleeksi saatika noteerannut millään tavalla - mulkaisi vain ja käveli pois. Söin "Idaho Pork" -annoksen, missä oli bbq-possua, perunalohkoja, sipulirenkaita ja salsaa, ja pidin kyllä siitä kovasti. Muu kokemus paikasta (alusta alkaen) vetää kyllä arvion tukevasti miinukselle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 26.10.2009
Note 2


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites