chillinger

5 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Vltava

Minä en ymmärrä ollenkaan näitä huonompia arvosteluja, olen illastanut Vlatavassa kolme kertaa eikä se ole pettänyt kertaakaan. Sisään pääsee kohtuu ajassa myös ilman pöytävarausta, ruokailutila on hämyisä ja tunnelmallinen. Palvelu on pelannut. Viimeksi otin Karitsan paahtopaistia, portviinikastiketta, valkosipuli-perunasosetta
ja talon kasviksia sekä jälkiruoaksi Marlenkan. Molemmat herkullisia, suussa sulavia. Annos voisi olla isompikin, hinnat ravintolassa ehkä hieman keskivertoa korkeammat. Mutta joka tapauksessa Vltava on kokonaisuudessaan yksi suosikeistani.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 26€ Hinzugefügt: 04.04.2011
Note 1

Restaurant: Ravintola Fregatti

Ravintola ei mikään kovin siisti, mutta ok tunnelmainen. Palvelu oli ok. Otin Sipupihvin (härän ulkofilee, smetanaa ja suolakurkkua, paistettuja perunoita) joka oli mainia ja herkullinen annos. Mutta ystäväni paneroitu porsaan ulkofilee ja tikkuperunat eivät olleet mitenkään erityisen hyviä. Juustokakku oli ok hyvää. Tykkäsin siitä että listalla oli suht paljon eri vaihtoehtoja. Yhteenvetona suosittelisin jos Vuosaaressa nälkäisenä liikkuu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 04.04.2011
Note 5

Restaurant: Rantapuisto

Söimme hotellin kellariravintolassa lauantai-iltana. Rauhallinen ja mukava tunnelma, vähän ihmisiä, viihtyisä tila, tosin hieman vetoisa. Palvelu oli hyvin ystävällistä. Listalla oli vain yksi hampurilais, kala, kana ja liha vaihtoehto. Otin kanaa, kana oli mautonta ja sitä oli liian vähän verrattuna perunaeineslisukkeeseen jota oli runsaasti. Sekään ei ollut kummoista, jopa paikoitellen viileää. Ystäväni härkäpihvi oli vetistä ja kovin suolaista. Olin hyvin pettynyt ateriaan joka oli ehkä huonoin ravintolaruoka mitä olen koskaan syönyt.
Aamiainen hotellissa oli ok.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 04.04.2011
Note 1

Restaurant: Kolme Seppää

Ravintola hyvällä paikalla, mukava katsella ikkunapaikalta kadulle, sisustus viihtyisä ja hyvin tunnelmallinen. Täällä istuu mieluusti tunnin jos toisenkin. Pääsimme nopeasti sisään lauantai-iltana ilman pöytävarausta. Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää. BBQ burger oli täyttävä, maku hyvä muttei mitenkään erityisen mieleenpainuva. Espresso & Gelato jälkiruoka oli kyllä hieman tylsä. Harmittaa etten ottanut kotitekoisia jäätelöitä, olisivat olleet varmasti parempia. Voisin tulla toistekin vaikka romanttista iltaa viettämään jos pasta/pitsa osastoa tekee mieli.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 04.04.2011
Note 3

Pitsa suomalaista keskivertoa parempaa ja ok hintaista. Palvelu oli todella hidasta vaikka olimme arki-iltana liikenteessä. Kokoajan sai odotella tarjoilijaa, jopa laskua ja palvelu oli muutenkin lähes töykeää. Tarjoilijoilla näytti olevan keskenään ehkä jotain riitaa, tämä laski kyllä tunnelmaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 04.04.2011
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites