dinsum

7 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (7)

Restaurant: Copas y Tapas

Suomalaisista raaka-aineista valmistettuja tapaksia, pääruoka, suomalaiset juustot ja jälkiruoka. Kaikki oli erinomaisen hyvää ja viinit sopivat täydellisesti ruokien kanssa yhteen. tarjoilijan viinituntemus ja tarinat olivat myös hauskoja ja suosittelen ehdottomasti ottamaan viinipaketin menun kanssa

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 27.09.2017
Note 0

Restaurant: GIWA

Olen muutaman kerran syönyt täällä dolsot bibimbapin lihalla/kanalla. Annos on iso ja herkullinen, palvelu nopeaa ja ravintolan miljöö moderni & siisti. Höyryävän kuumma bibimbap on ihanaa lohturuokaa. Ainoa, mitä olisin kaivannut on tulisempi chilikastike, koska pöydässä oleva tulinen kastike, ei ole kovin tulista.
Lounaalla on myös tarjolla alkukeitto/salaatti ja kahvia &makeisia/keksejä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 25.09.2017
Note 0

Restaurant: Bistro Sinne

Brunssin ainekset olivat todella hyviä ja kaikki, mitä söimme oli hyvin maukasta. Tällä kertaa brunssilla ei ollut erityistä teemaa, joten olisin toivonut lämpimien munien, pekonin ja makkaroiden lisäksi jotain muuta erityistä lämmintä ruokavaihtoehtoa, minkä takia brunssi tuntui myös ylihintaiselta. Muuten brunssilla oli hyvin perussetti, mutta erittäin maukas sellainen (leivät, leikkeleet, salaatti, pari eri jälkiruokaa, juustoja).

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 30€ Hinzugefügt: 22.09.2017
Note 0

Restaurant: Zum Beispiel

Useamman kerran syönyt täällä ihanaa pastaa. Pastat ovat itse tehtyjä, maukkaita ja täyttäviä. Erityismaininta kermaiselle hummeripastalle ja ihanalle itse leivottujen leipien valikoimalle. Lounaaksi hiukan hintava, mutta mistäpä saisi näin hyvää pastaa samalla hinnalla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 22.09.2017
Note 0

Restaurant: Gabriel 1763

Erinomaiset pizzat ja ihana palvelu! Pohja ei ole aivan niin ohut kuin italaisissa pizzoissa, mutta toimii näiden pizzojen kohdalla erittäin hyvin. Erikoiset makuyhdistelmät (mm.tatti-poro, kylmäsavulohi-smetana-mäti) ja kastikkeet pizzan päällä ovat ihania.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 22.09.2017
Note 0

Erittäin hyvä lounas nepsku. Ruoat ovat aina maukkaita, palvelu nopeaa ja naan-leivät ja raita myös hyviä :)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 07.09.2017
Note 0

Restaurant: Bites Vallila

Yhdet Stadin parhaista burgereista! Vaikka välillä onkin jonoa, palvelu on nopeaa ja samoin pöydät vapautuvat nopeasti. Erinomaisten burgereiden lisäksi myös ranskalaiset, itse tehty majoneesi ja lisuke kaalisalaatti ovat erinomaisia

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.09.2017
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites