gumla

4 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (4)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Papparavintolat

En itse menisi ko. paikkaan enään koskaan. Itselläni oli hankittuna tarjous pääruokiin ja ajattelin sen hyödyntää. Palvelu oli ala-arvoista. Paikalla ei ollut kuin yhdet syömässä. Paikan pitäjä ei ottanut vastaan, kun olisi pitänyt olla pöytävaraus. Yhdessäkään pöydässä ei ollut merkintää, että niitä olisi kukaan varannut eli itsellä heräsi kyllä epäilyt ettei pöytävarauksia oikeasti ollut ravintolaan tehtynä, kello oli 14:sta lauantaina eli ei mikään ruuhka-aikakaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 25.08.2014
Note -1

Restaurant: Bistro Sinne

Paikka on miellyttävä ja kokemisen arvoinen. Omasta mielestä ruoka ehkä hieman ylihintainen, mutta muuten ok. Palvelu todella hyvää ja osaavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 05.09.2014
Note 0

Restaurant: Three Wings

Loistavaa palvelua saatiin, meille tuli hieman kiire ehtiä ravintolaan ennen keittiön sulkemista mutta saatiin puhelimitse tilattua. Paikan päälle tultuamme annokset tuotiin pöytään ja ne olivat oikein maistuvia.Kokonaisuudessaan oikein positiivienn kokemus jäi paikasta. Ruoka oli ihan ok, mutta ei mitenkään juuri säväyttänyt. Tarjoilualustat olivat hauskasti toteutettu. Voisin hyvin käydä myös uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 05.09.2014
Note 0

Restaurant: Wanha Mylly

Itselläni oli grouponin kautta tarjous Pehtoorin menuusta ja olin todella tyytyväinen. Menu kokonaisuus oli oikein onnistunut ja kaikki sopivat hyvin yhteen. Paikka oli todella kaunis ja mielyttävä. Palvelu pelasi ok, annoksien välissä oli itselleni sopivasti aikaa. Toki mikäli ostaisi normaalilla hinnalla annoksia niin hinta saattaisi olla makuuni hieman korkea (riippuu tosin mitä söisi).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 05.09.2014
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites