Closed now

Wanha Mylly

Note 4 / 5

Bewertungen (67)

Miljöö miellyttävä, palvelu luontevan välitöntä, asiantuntevaa ja asiakkaan huomioivaa. Ruoka- ja jälkiruoka-annoksissa maut kohdallaan ja talon punaviini onnistunut valinta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 33€ Hinzugefügt: 05.01.2020
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Pienentyneet annokset, lankkupihvi maistui maksalle ja hyvä jos oli lihaa 60gr. Puolet lankusta vihersalaattia ja toinen puoli rasvassa uivaa valkosipuliperunaa.
Aikoinaan oli isot, hyvät pihvit ja paljon perunaa. Nyt jäi mies nälkäiseksi ja kyllä 35e pitäisi saada mahansa täyteen perunasta ja lihasta.
Sääli!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 06.01.2016
Note 0

2 pientä palaa lihaa max 70 g 34 euron lankkupihvissä, ja toisen syöjän pihvi maistui lisäksi maksalle? Omistaja ei ota kantaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 34€ Hinzugefügt: 02.01.2016
Note 0

Pihvit erinomaisia, mutta melko hintavia. Viinit hyviä, mutta niin ikään melko hintavia. Palvelu moitteetonta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 21.11.2015
Note 0

Ruoka oli loistavaa ja palvelu hyvää. Yksi seurueestamme oli liikuntaesteinen ja ravintolaan tulo oli vaikaa, poismeno rappuja pitkin lähes mahdotonta. Meitä oli kolme häntä auttamassa ja vaivoin pääsimme rappuset alas. Ei ravintola voi tehdä mitään sisäänkäynnin parantamiseksi liikuntaesteisille. Ja ne kaksi lyhyttä liuskaa eivät auttaneet tässä tapauksessa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 11.10.2015
Note 0

Lankkupihvit pienentyneet todella! Maksa-annoksessakin oli vain kolme ohutta siivua maksaa. Ei lähtenyt nälkä, vaikka yritin jälkiruuallakin - talon mansikkakakulla sitä taltuttaa. Kakkupalan koko oli myös kutistunut menneistä vuosista. Cappucinon hinta oli määrään tosi korkea, kun se tarjoiltiin normaalista, pienestä kahvikupista.

Ruoka maistui hyvältä, pihvin kypsyys oli täydellinen, mutta hinta 30 euroa tästä annoksesta on TÄYSIN liioiteltu.

Tarjoilu oli ystävälistä ja talon viini erinomaista. Silti tästä ylihinnoittelusta jäi petetty olo.

Olemme käyneet täällä perinteisesti 2-3 kertaa vuodessa ja ennen tunsin saaneeni korkealle hinnalle täyden vastineen, nyt en. Ellei tilanne korjaannu, ei tee mieli mennä enää Myllyyn syömään. Harmittaa! Palauttakaa annokset entiselleen tai laskekaa hintoja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 26.07.2015
Note 0

on hieman lankkupihvit pienentyneet vuosien varrella, nykyään tulee ehkä max 50g pihvi pöytään ja kasa ranskalaisia sekä 1 parsa ja 3 herkkusientä... annoksen titteliksi voisikin jo vaihtaa "ranskalaiset". Ja muita annoksiahan täällä ei ole jotenka suosittelen menemään muualle

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 14.06.2015
Note 0

Erittäin mukavia tarjoilijoita ja meidät otettiin hyvin huomioon. Ruoka tuli todella nopeasti ja oli maukasta. Ainoa miinus oli että päärakennus kaipaisi uudistusta sisustukseen. Terassillakin olen syönyt kesäisin ja siinä on erittäin mukava olla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 10.06.2015
Note 0

Aikaisempina vuosina lankkupihviä on myyty ajatuksella, että nälkä lähtee taatusti ja ruokaa on riittävästi. Nyt eteen tuotiin läjä ranskalaisia, kasa vihreää salaattia ja 100g nokare pihviä. Helsingistä ei löydy toista ravintolaa, joka kehtaisi hinnoitella annoksen kolmeenkymppiin! Voi olla, että seuraavaa käyntiä joudutaan odottelemaan aika kauan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 04.06.2015
Note 0

Ensin hyvät puolet: miljöö hyvä, henkilökunta todella ystävällinen mutta hiukan hidas, ruoka tuli nopeasti ja ruokalista oli lupaava vaikkakin lihapainotteinen. MUTTA ruoka luokatonta. Rekkaruokaa alacarten hinnalla!

Itse tilasin pääruokien ainoaa kasvisvalintaa eli selleripihvit. Paneroidet ja kovat pihvit oli suoraan pakastealtaasta vedetyt einespihvit! Samaten korvasienikastike oli oikeasti kaupan valmiista kuivapussista sekoitettu paksu mömmö. Lisukesalaatti oli perus jääsalaatti, tomaatti, kurkku sekoitus johon oli länträtty "riittävästi" salaattikastiketta (pullosta sekin tietty). Ainut valonpilkahdus oli itse tehty perunamuusi ja annos oli sentään riittoisa.

Pöytäseuralle tuli paistettu kana punaviinikastikkeella ja ranskalaisilla. Kanan päälle oli ladottu paksu kerros tomaattia ja emmental(?) juustoa. Kuorrote oli jo tarjoiluvaiheessa jäätynyt paksuksi ja kuvottavaksi juustopanssariksi. Ranskikset oli aivan älyttömän suolaiset, itku silmissä niitä maisteltiin. Punaviinikastike oli sentään hyvä mutta siinä tuskin voi epäonnistua kun kastike tulee suoraan tetrapakista. Suolan käyttö oli muutenkin yltiöpäistä, esim. leivän kanssa tarjottu yrttivoi oli suolan takia syömäkelvotonta.

Tarjoiluhenkilökunnan puolesta todella toivon että ruoan laatu paranee koska muutoin tullee lappu luukulle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 24.05.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Linnanrakentajantie 12, 00810 Helsinki - Route
09 759 7520
http://www.vanhamylly.fi

Options