Öffnet um 12:00

Trattoria Il Faro

Note 3.9 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (62)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Il faroon tullaan ruuan takia. Herttoniemen satama on hieno, mutta usein tuulinen, siksi tällä kertaa olimme sisällä. Palveluun voi suhtautua kahtaalta, minusta se on toimivaa, mutta hyvinkin eleetöntä. Lapset huomioidaan hyvin. Heidän ruokansa tulevat nopeasti ja turhilta kitinöiltä vältytään.
Eiliseltä listaltamme löytyivät Falafelit, Pollo Picante ja kolme pitsaa. Keittiö oli onnistunut tälläkin kertaa pääosin erinomaisesti. Vieraamme ihasteli Pollo Picantea vielä illallakin. Falafel oli maistuva, mutta ehkä rakenteelta aavistuksen turhan pehmeä. Lasten kinkkupitzat olivat suorastaan täydelliset. Ainoastaan omat quattro oli aavistuksen turhan raaka. Olisin kaivannut rapeampaa pohjaa ja jopa vähempää määrää täytettä. Mutta turha valittaa, paikalta poistui taas erittäin tyytyväinen joukkua, kiitos Il Faro!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 01.07.2016
Note 0

Äitienpäivälounasta varten varasimme pöydän neljälle. Saavuin seurueestamme ensimmäisenä paikalle. Kukaan ei tervehtinyt tai katsonut minuun päin sisään saapuessani, vaan jouduin tiskille kyselemään varauksemme perään. Sain valita kolmesta tyhjästä pöydästä. Istuin pöydässä ilman listaa, tai että minulta olisi kysytty mitä tahdon juoda, n. 10 minuuttia. Lista vihdoin tuotiin, ja siitä osoitettiin yksi sivu, jossa oli supistettu äitienpäivän menu. Edelleenkään juomasta ei kysytty. Seurueemme saavuttua listat tuotiin jälleen 10 minuutin viiveellä. Ruoat ja juomat saatiin viimein tilattua, ja n. 25 minuutin päästä tilauksesta pienet annoksemme saapuivat pöytään. Pääruoat oli selkeästi mitoitettu siten, että alku- ja jälkiruoat olisivat olleet välttämättömät. Tämä ei toki ole väärin, mutta asiasta olisi ehkä voinut mainita. Lammas lisukkeineen oli erittäin hyvää. Laskun maksettuamme meidät ajettiin pois. "Anteeksi, mutta seuraavat asiakkaat odottavat." Tämä silti, että viivyimme ravintolassa yhteensä 1 h 10 min. Kyllä täältä pitsan kotiin hakee, mutta älkää nyt ihmeessä jääkö paikan päälle syömään!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 08.05.2016
Note 0

Todella ala-arvoista palvelua. Soitin ravintolaan etukäteen ja varmistin että seurueelleni on tilaa. Kun pääsimme ravintolaan, tarjoilija ohjasi meidät pöytään, jota ei ollut katettu. Vieressä oli kuitenkin tyhjä katettu pöytä. Päätin itse hakea menut tiskiltä, koska niitä ei kuulunut hetkeen.
Odotimme että tarjoilija tulisi ottamaan edes juomatilauksemme, mutta kyseinen tarjoilija ei edes vilkaissut meitä. Päätimme siirtyä lähellä olevaan ravintolaan, koska emme saaneet palvelua ollenkaan. "Olisitteko halunneet vai tilata jotain?" oli tarjoilijan kysymys kun lähdimme takit kourassa ulos ravintolasta.
Ymmärrän jos on kiire, tässä tapauksessa sitä ei kuitenkaan näyttänyt olevan. Asiakkaat tulisi huomioida oli kiire tai ei.

Ruokaa on kehuttu. Harmi että se jäi kokematta olemattoman palvelun takia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.01.2016
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 01.01.2016
Note 0

Palvelu oli hidasta, vaikka siitä hienosti mainittiin tilatessa. Arvio oli 40 minuuttia, niin alkupalat tuliivat puolessa tunnissa, pääruoka toisen mokoman kuluttua. Ihmettelen kestoa, koska toisetkin ovat siitä huomauttaneet ja nytkin ravintola oli 2/3 täynnä ja paljon asiakkaita kääntyi pois. Toinen tarjoilija oli kuin maansa myynyt, malliin ei-vois-vähempää-kiinnostaa, mutta toinen oli erinomainen.
Ruoka oli hyvää, pizza hieman pienehkö, mutta pasta vastaavasti isompi. Alkupalat olivat erinomaisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.08.2015
Note 0

Kana-Gorgonzola-pasta oli tosi hyvää. Ihan kiva ilmapiiri, ravintolan pitäjä on mukava heppu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 24.07.2015
Note 0

Todella hyvää ruokaa: alkupaloiksi pestoleipää ja mozzarellasalaattia. Pääruuaksi pizzaa ja katkarapuja. yhdet parhaimmista jättikatkaravuista mitä olen suomessa syönyt. Annoksia joutui odottelemaan melko kauan, mutta odotus oli sen väärtti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.07.2015
Note 0

Tsüktsükmakkarapitsa on mahtava. Talon tiramisu on yksi Helsingin parhaimmista. Palvelu on aina ystävällistä. Ympäristö on merellisen kaunis.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 01.06.2015
Note 0

Viime syksynä Italiassa käyneenä voin sanoa päässeni makujen mukana takaisin Roomaan. Alkupalaksi valkosipulivoileipä (3 e) sekä Sigara Bögeri täytetyt filotaikinarullat (12 e/2 hlö) oli juuri sopiva kahdelle. Pääruuaksi valitsimme savulammas-sieni pastan sekä merellisen spaghettiannoksen ja molemmat olivat erittäin maukkaita. Sateisesta ja harmaasta illasta huolimatta oli makumatka täydellinen.

Palvelu oli kohteliasta ja nopeaa. Ruokakin tuli nopeasti, tosin asikkaita ei sillä hetkellä ollut montaa. Sisustus ei mitenkään mainittavan erikoinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 24.02.2015
Note 0

Vanha kantapaikkani pitkästä aikaa jälleen. Ruoka edelleen oikein hyvää. Olen aina tykännyt ruokalistasta. Mutta mutta mitä on tapahtunut palvelulle! Todella tökeröä - kuin olisi Vuosaaren Loistoon pöllähtänyt :-( Hienon asuinalueen, kiva ravintola. Älkää pliis tätä sössikö hapannaamoilla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.07.2014
Note 0

Community

Fans (6)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Laivalahden puistotie 7 H 1, 00810 Helsinki - Route
(09) 773 4410
http://www.trattoriailfaro.fi

Options