iliketoeat

2 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (2)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Fafa's Iso Roba

Parhaat falafelit Helsingissä. Pitaleipä on runsaasti täytetty maukkailla falafeleilla ja muilla täytteillä, tabbouli ja tsatsiki maistuvat leivän sisällä erityisen hyviltä. Tilaan yleensä feta-munakoisopitan ilman oliivitahnaa, eikä täytteiden vaihtelu ole tuottanut ongelmia.

Henkilökunta on nuorta ja palvelu on ystävällistä, joskin paikka on yleensä aina aivan täynnä. Varaudu siis odottelemaan - se kannattaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 27.05.2012
Note 0

Restaurant: Raffaello

Ei näin. Tilasin pääruuaksi ison caesarsalaatin lohella, koska ajattelin, että ravintolat harvemmin onnistuvat pilaamaan lohta totaalisesti. Paitsi nyt. Lohenpala oli mitättömän ohut, täysin kuiva ja ylikypsä. Parmesania oli pari lastua ja salaatissa oli liikaa tummuneita lehtiä. Kun huomautin lohen ylikypsyydestä tarjoilijalle, häneltä irtosi erittäin mielenkiintoisia vastauksia, mm. "Joo, se on niin ohut että on päässyt kuivumaan." + "Haluaisitko patonkia niin ainakin täyttyisit?" + "No jos uuden lohen haluaisit niin siinä kestäis kyllä tosi kauan". Kommenteista hämmentyneenä en kehdannut edes ehdottaa jonkinlaista hyvitystä laskuun, ja sitä ei todellakaan tullut. Tarjoilijan loppukommentti oli, että "En mä voi sit tehdä mitään". Ok. Ymmärrän kyllä, että epäonnistunut ruoka ei ole tarjoilijan vika, mutta edes kohtelias pahoittelu tai pieni korvaus pelastaisi hieman fiilistä tympeän ruuan jälkeen.

Salaatin jälkeen tilaamani Pina Colada oli sentään maistuva, mutta sen pilaaminen nyt on vielä vaikeampaa kuin lohen. En voi suositella tätä ravintolaa kuin hätätapauksissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 27.05.2012
Note 0


Bilder


Followers