jari-a

5 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Spis

Menua vaivasi lievä mauttomuus. Alun finger foodit olivat kivoja ja vaniljavoikastikkeessa tarjoiltu kampasimpukka älyttömän hyvää, mutta sitä seurannut punajuurella höystetty merikrotti ei säväyttynyt yhtään. Tällä kertaa illallisen kohokohtia olivat erinomaiset viinit ja hyvä jälkiruoka.

Palvelusta plussaa, jälkkärissä käytetty kallioimarre kiinnosti ja saimme siitä pienen perehdytyksen ja Villiyrtti-keittokirjan pöytään selattavaksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 65€ Hinzugefügt: 27.06.2013
Note 1

Restaurant: Kellohalli

En ole testannut Kellohallia illalla tai brunssilla, mutta lounas on ässä. Leipä on tuoretta ja annokset yleensä erittäin hyviä. Possunniska ei petä koskaan.

Toki hutejakin on joskus tullut, esim pastat eivät ole niin maagisia, mutta Kalasataman/Kurvin seudun mestoista täältä lähden varmimmin tyytyväisenä ulos.

Palvelu on ihan asiallista.

P.s. ruokaa saa lounaalla lisää pyytämällä suoraan keittiöstä!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 27.06.2013
Note 1

Restaurant: Allotria

Lounaalla salaattipöytä rokkaa, annokset ei ehkä niinkään. Välillä annokset on lähes täysosumia, mutta usein myös aika epäonnistuneita. Esim kasvisburritot maistuivat, kun taas pinaattilasagne oli mautonta. Hernekeitto jäi viimeksi syömättä koko seurueelta suolaisuuden takia (kivana eleenä saimme rahat takaisin.) Vähän konsistentimpaa kokkaamista ja mesta olisi yksi suosikeistani lounaalla.

Miljööstä ja palvelusta plussaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 27.06.2013
Note 0

Restaurant: Kahvila Sävy

Sävyn kahvi on loistavaa. Tuplamacchiato on kestosuosikki, siinä on kahvin luonne ja maidon pehmeys hyvin balanssissa. Myös Aeropress toimii ja siihen saa yleensä valita haluamansa pavun muutamasta vaihtoehdosta. Aamiaisella jogurtti-croissant-kahvi -yhdistelmä on hyvä.

Omistajapariskunta on sympaattinen ja palvelu muutenkin mukavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.06.2013
Note 0

Restaurant: Pelmenit

Ruoka on autenttista ja todella hyvää!

Lounaaseen (8,80€) saattaa kuulua päivästä riippuen esim alkusalaatti, keitto, pelmenit ja välillä vielä päälle pieni jälkiruoka ja kahvi/tee. Täältä ei tarvitse lähteä nälkäisenä. Ruoka on tuhtia ja siihen kuuluu smetanaa siinä määrin, että ihan joka päivä tänne ei lounaalle pysty menemään, vaikka mieli tekisikin.

Palvelu on kohteliasta ja mestan toimintaa on todella hauska seurata. Omistajan huutelu alaisilleen tosin harmittaa välillä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 27.01.2012
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites