jyrkiKK

8 Bewertungen

Laadukas, maukas ja ennenkaikkea rohkea annoskokonaisuus.

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (8)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Aika mitäänsanomaton lounas. Ruoka ei mitenkään erikoisen maukasta ja todella meluisa lounasruokalaksikin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 16.08.2012
Note 1

Restaurant: Kerho, Tuusula

Tilasin ankanrintaa ja seuralaiseni tilasi sinihomejuustolla täytettyä kanaa. Ankanrinta oli harmaaksi massaksi paistettua, kuivaa ja mautonta. Lisukkeena oli riisiä ja punaviinikastiketta mitä ilmeisimmin purkista. Kana-annoksen kana oli mitäänsanomatonta ja lohkoperunat sen paras osa. Kanan piti tulla mustaherukkakastikkeen kanssa mikä näytti tarkoittavan kokin mielestä sitä samaa purkkipunaviinikastiketta siten että sekään oli heitetty lohko mustaherukkahyytelöä. Se lohko siis oli lautasella edelleen lohkona. Molemmissa annoksissa oli lisäksi höyrystettyjä vihanneksia samasta pussista.
Paikan miljööstä tuli mieleen vanhainkodin ruokala. Ennen pääruokaa kehotettiin menemää salaattipöydän kautta, joka sisälsikin samoja tuotteita kuin normaalissa koulussa tai poäiväkodissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 16.08.2011
Note 2

"Creoli" listalta poimitut kaksi annosta olivat huomattavasti paremman kuuloisia kuin makuisia. Arvostan yritystä kokeilla uusia asioita, mutta voisi niitä hieman maistaakkin ennen listalle laittamista. Ei välttämättä erityisen pahaa, mutta en missään nimessä tilaisia toiste. maut jokseenkin keinotekoisia. Alkupaloina otetut etanat olivat kohtuullisen maukkaita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 18.07.2010
Note 1

Restaurant: Ravintola Asema X

Listalla peruspihvien lisäksi oli muutamia puolirohkeita ideoita perusruokien lisäksi. Annoksissa paras osa oli kastikkeet, kun taas lisukkeet jättivät huomattavasti toivomisen varaa. Ravintolan paikka on hieman outo, mutta ei vaikuta sisäänpääsyn jälkeen mitenkään asiaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 29.10.2010
Note 4

Restaurant: Sushibar + Wine

Annoksissa maistui raaka-aineet ja riisi oli hyvin tehtyä, viinietikkaa tarpeeksi. Annokset olivat maukkaita kokonaisuuksia missä maut eivät jääneet toistensa varjoon. Viinilista ei ollut pitkä mutta sillä olevat viinit (sekä punaiset että valkoiset) sopivat hyvin annoksiin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 15.01.2011
Note 1

Kiinalaiset ja Thaimaalaiset kastikkeet ovat perustasoa toisinaan. Niiden laatu vaihtelee päivästä toiseen. Sushit ovat yksinkertaisesti mauttomia, olkootkin lounassushia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 15.01.2011
Note 0

Restaurant: Huili

Hyvää perustasoista ravintolaruokaa. Hyvällä paikalla ja mukavan sosiaalinen tunnelma. Alkupalat ovat listan parhaimmistoa. Viinilistalta löytynyt aina jotain hyvää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 29.10.2010
Note 1

Restaurant: Huviretki Jyväskylä

Todella maukkaat ruuat. Annoksissa on hyvin yhdistetty pääraaka-aineet lisukkeisiin ja kastikkeisiin toimiviksi kokonaisuuksiksi. Miljöö ja palvelu ovat keskiluokkaista, tai lähinnä palvelu oli paikoitellen hieman välinpitämätöntä. Onneksi annoksien maku korvaa keskitasoisen palvelun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 29.10.2010
Note 0


Bilder


Followers

Es folgen (1)


Lists

Bookmarks


Favorites