mujer

67 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Reviews (66)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Salpimienta

Pitsa hyvää, mutta palvelua niin ala-arvoista, etten voi periaatteesta enää viedä rahaa kyseiseen paikkaan.

Kaksi kertaa olen paikassa käynyt ja molemmilla kerroilla pitsa on ollut hyvä: rapea ohut pohjat, hyvä paistoaste, tuoretta raastettua valkosipulia, joka tuo hyvän maun valkosipulin ystävän pitsaan. Täytettä ehkä hieman vähänpuoleisesti, mutta maut silti kohdallaan.

Mutta. Palvelu on aivan järkyttävää. Ensimmäisellä kerralla paikka oli juuri avattu. Ulkomaalaistaustainen pienikokoinen mies (omistaja?) oli selvästi häiriintynyt asiakkaista, paiskoi ja huokaili, kun häntä tultiin sillä tavalla työpaikalle häiritsemään. Annoin kuitenkin hänen kiukutella kiukkunsa ja otin pitsat mukaan.

Toinen kerta oli jo ihan liian jäätävä. Sanoin samaiselle miehelle tiskillä "moi", johon hän vastasi tuijottamalla minua intensiivisesti sanomatta sanaakaan. Tässä vaiheessa teki mieli jo kääntyä pois, mutta en voinut kun seurani odotti jo pitsaa, jotka olin luvannut hakea. Niinpä tein tilauksen hänen mykkyydestään huolimatta. Toiseen tilaamaani pitsan täytteisiin kuului valkosipuli. Mainitsin sitten tilauksen lopuksi, että en halua toiseen pitsaan ollenkaan valkosipulia. Tästä hän kimpaantui totaalisesti ja piti minulle saarnan kuinka toiseen pitsaan kuuluu valkosipuli ja kuinka toiseen pitsaan ei, ja en sitä myöskään erikseen tilannut, niin silloin sitä ei todellakaan tule. Ja vaikka haluaisin, pitäisi minun maksaa siitä lisää. Huh huh.

Kyseinen tyyppi vaikuttaa olevan muutenkin varsin paranoidi (vahtii vessaa hullunlailla, ettei vaan kukaan ulkopuolinen sinne livahda) ja taitaa olla tasaisen vmäinen kaikille. Paikalla oli myös toinen mieshenkilö, joka oli ystävällinen, harmi ettei hän ole asiakaspalvelutehtävissä.

Heippa Salpimienta, pitäkää pitsanne niin kauan kuin palvelu on tällä tasolla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 02.08.2014
Rating: 6

Restaurant: Birgitta Hernesaari

Vaatimaton lounas upeassa miljöössä.

Puitteet ovat upeat: meri liplattaa, terassi on viihtyisä, ravintolan rakennus ympäristöön sopiva ja ei tusinatavaraa.

Lounaalla on tarjolla burgeri tai salaatti. Valitsen salaatin 12,50 euroa.

Salaatin saapuminen kestää reilut 20 minuuttia, mutta mikäpä on odotellessa aurinkoisena päivänä terassilla. Tosin pikaisella lounaalla ei kannata tulla piipahtamaan.

Salaatti saapuu. Se koostuu lähinnä vihreästä salaatista, kesäkurpitsasuikaleista ja muutamasta kirsikkatomaatin puolikkaasta. Proteiinin lähteenä on pari palaa tempehiä. Salaatti tai tempeh eivät maistu millekään. Kastikkeiden ja suolan lisäämisen jälkeen salaatin sai syötyä, mutta nälkä sillä ei lähtenyt edes toimistotyötä tekevältä.

Olisi toiminut lähinnä alkusalaattina.

Leivoinnaiset ym. olivat herkullisen näköisiä, jäivät testaamatta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 17.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Kampela

Söpö punainen tupa meren äärellä.

Paikkahan on soma ja kaukana ketjukahviloiden persoonattomasta ulkoasusta. Tuvan edustalla mukava terassi, jonne koiratkin ovat tervetulleita.

Valitsimme juustokakun, omenalörtsyn ja yhden limsan. Hintaa näille ostoksille kertyi reilut 12 euroa.

Kakku maistui siltä, että nyt oli tullut seisottua vitriinissä vähän turhan pitkään. Kun lusikalla painoi kakun pintaa, se ei murtunut vaan pongahti takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Maku oli tympeä. Menin esittelemään kakkua kassalle takaisin, että kuuluuko tämän tosiaan olla sellainen, ettei lusikka pysty kakkuun, jolloin kokki kutsuttiin paikalle. Ensimmäinen kysymykseni kokille oli, että leivotaanko kakku heillä itse, koska maku ja koostumus vastasivat pitkään sulaneena ollutta pakastekakkua. Kokki vakuutti, että kakku on itse tehty ja että koostumus johtuu siitä, että "kylmiö on liian kylmällä ja kakussa on niin paljon liivatetta". Okei.

No se kakusta. Lörtsy oli paperisen kuiva ja parhaat päivänsä nähnyt sekin. Jäi syömättä loppuun kakku ja lörtsy.

Harmitti. Tämä paikka ansaitsisi parempaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 17.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Morrison's Grill & Green restaurant

Syömäkelvotonta lounasmoskaa.

Edellisestä käyntikerrastani on vierähtänyt reippaasti yli viisi vuotta. Paikasta oli ihan positiiviset muistot hyvänä burgeripaikkana.

Ei muuta kuin lounaslistan kimppuun, jossa komeili herkulliselta kuulostava parmesankana.

Kanaleike saapui. Kyseessä oli ehkäpä pakasteleike, joka maistui liian moneen kertaan käytetyltä paistorasvalta. Parmesania ei näkynyt. Lisäkkeeksi olin valinnut salaatin, joka oli yhtä onneton kuin kanakin.

Lounasseuralaisellani oli samaisen teollisuuskanan lisäkkeenä kermaperunat, jotka maistuivat lähinnä makealta, joka ei siis ollut hyvä juttu.

Tarjoilijat tuntuivat olevan kiireisiä ja stressaantuneita, kova rasvan käry ja hieman epäsiisti tunnelma.

Uusintakäyntiä ei tule.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.05.2016
Rating: 0

Restaurant: HO`s FOOD

Ho's food ei tarjoa mitään uutta kiinalaiseen ravintolatarjontaan.

Ravintola kertoo tarjoavansa "Kantoninkiinalaista katuruokaa". Ensimmäiseksi huomio kiinnittyy hintoihin: alkaen 16 euron hinnat ovat melko paljon "katuruoasta".

Päädyn "kolmeen pieneen annokseen", jotka todellakin osottautuvat nimensä mukaisesti pieniksi. Annoksessa on muutamaa eri sorttia dumplingeja ja pikkuruinen annos pääruokaa. Nyytit maistuivat lähinnä frittikeittimelle ja pääruoan hallitseva maku oli suola.

Jälkiruoaksi annokseen kuului se perinteinen friteerattu banaani, jonka frittitaikinan sisällä olisi yhtä hyvin voinut olla kana/kala tai mikä tahansa, koska maistui vain ylirasvaiselle taikinapalalle. Miksi aina väsynyt frittibanaani?

Palvelu oli herttaisen ystävällistä, joskin hitaanoloista.

Ruoan taso ja hinnoittelu oli pettymys, miljöö veisi voiton kilpailijoista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 17.07.2014
Rating: -1

Restaurant: cafe rouge home cooking, lebanese

Ensimmäinen kosketus paikkaan. Odotuksena libanonilaisia ruokia.

Lounaslistalta paljastuukin kermaista lohikeittoa ja peruspastaa. Ihmetystä.

Listalta löytyy kuitenkin falafelia, jonka tilaan. Odotellessa otan parin euron lisähintaan lounassalaattipöydän, joka on ihan ok, ei herätä tunteita suuntaan eikä toiseen.

Falafel-annokseni saapuu leipärullaan käärittynä. Rullan sisällä on falafel-pyöryköitä, salaattia, niukasti tahini-kastiketta ja mielestäni oudon epäyhteensopivasti suolakurkkuja ja jalapenoja, joiden etikka ja suola peittävät kaiken alleen. Kokonaisvaikutelma annoksesta on kuiva ja suolainen.

Palvelu oli järjettömän sydämellistä ja ystävällistä, siltä osin voittaa lukuisat paikat.

Ruoka jätti paljon toivomisen varaa, turhaa Suomi-annosten työntämistä listalle, varmasti libanonilaiselle ruoalle riittäisi syöjiä lounasaikaan (ja muutenkin).

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 25.12.2014
Rating: 1

Restaurant: Manala restaurant

Terkkuja kouluruokalasta!

Vihreä salaatti, porkkanaraaste ja epämääräinen pastasalaatti tervehtii salaattipöydästä.

Laareista löytyy kertaalleen syödyn näköistä vetistä jauhelihakastiketta ja "mozzarella-kalaa", josta en hyvästä tahdosta huolimatta pysty tunnistamaan mozzarellaa enkä kalaa.

Lounaan taso vastasi kouluruokaa ja hinnankin olisi pitänyt olla sen mukainen eikä 9,50. Niin kova nälkä ei taida tulla, että lounasta uskaltaudun enää kokeilemaan. Yöruokailulle jätän vielä mahdollisuuden.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 23.11.2013
Rating: -3

Restaurant: Fuku

Sushin ystävän vatsa tulee täyteen.

Lounasaikaa on parasta olla heti klo 11 ovella tai muuten saa jonotella ja odottaa pöytää. Lounas on varsin kohtuuhintainen 13,50 eur ja lounasaikaan pöydät notkuvat. Buffetissa "kameravalvonta" eli keittiössä koko ajan näkevät mikä lopussa jne. Sushit ovat tuoreita ja näyttäviä, jonkin verran omituisia kokeiluja joukossa, mm. pekonia tai tavallista juustoa rullissa. Joskus lounasajan loppupuolella pöytää vaivaa laiska täyttö ja valikoima voi olla suppeampi.

Lämpimät ruoat ovat mielestäni tässä paikassa turhia, olisi parempi keskittyä vain sushiin, kun lämpimät ruoat ovat ihan keskinkertaista tasoa.

Nyt kävin ensimmäistä kertaa kokeilemassa myös iltabuffettia. Hinta on korkeampi, 21,5 euroa. Käytännössä sushivalikoima oli sama kuin lounaalla, myös sama valikoima lämpiä ruokia.

Ainoa poikkeus oli "jälkiruoat". Lainausmerkeissä siksi, että ne suorastaan laskivat ruoan arvoa. Jälkiruokapöydässä oli vadeilla esillä Domino-keksejä ja kahta eineskakkua sekä pakastetuulihattuja. Surkeaa. 8 euron hintaeroa lounaaseen nähden ei voi mitenkään selittää tuolla jälkiruoalla. Jospa keittiö jaksaisi tehdä edes yhden jälkiruoan ihan itse ja jättäisi valmiseinekset pois? Halju olo jäi tuosta jälkiruokafiaskosta.

Ei ole tärkeää tarjota mahdollisimman paljon kaikkea vaan laadukasta, mieluummin sitten vaikka suppeammalla valikoimalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 08.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Pikku-Nepal nepalese

Lounas ei petä eikä jätä!

Hieman alle kympin lounasannoksissa hinta-laatusuhde on kohdillaan. Ruoka käytännössä joka kerta hyvää, suht runsas salaattipöytä, naan-leipä, kahvi/tee.

Ravintolasali on tummasävyinen ja palvelu eleetöntä ja nopeaa, myös annokset saapuvat nopeasti. Varauksetta voin suositella oikeastaan kaikkia kasvis- ja kana-lounasannoksia.

Valitettavasti a la carte-listan ruokien kanssa olen joutunut pettymään. Hinnat ovatkin jo lounaan kanssa ihan eri maata, mutta taso ei mitenkään erityinen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Tapas Barcelona Helsinki tapas

Tortilla-torstai!

Illalla en tänne välttämättä eksyisi, mutta tortilla-torstaissa on hinta-laatusuhde kohdallaan. Kokoa oma tortillasi, sisään vege- tai kanamössä, molemmat hyvin maustettuja ja laadukkaita. Lisäksi salaattia, ranskankermaa, jalopenoja jne. täytettä tortilloihin. Hintaan sisältyy myös keitto ja tuoreista hedelmistä tehty hedelmäsalaatti.

Tarjoilu on tasaisen eleetöntä tai epäystävällistä, valitettavasti. Erikoismaininta viime kerran nuorelle naistarjoilijalle, joka suorastaan huokaili kyllästymistään rahastaessaan lounasasiakkaita.

Tortillat hyviä ja miljöö sekä musiikki kiva lounaaseen, suosittelen heikohkosta palvelusta huolimatta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.08.2014
Rating: 0


Images


Followers

Following (2)


Lists

Bookmarks


Favorites