Closed now

Kampela

Rating 2.8 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (22)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Sympaattinen paikka mutta lohikeitto järkyttävän suolaista. Kampela sijaitsee Uutelan kainalossa ja sen sijainti on ihanteellinen ulkoilijoille, jotka käyskentelevät Aurinkolahden rannoilla tai ovat tulossa Uutelasta.

Tarjoilujen laadussa on paljon parantamisen varaa. Kahvi on vähän laihaa ja lohikeitto on jatkuvasti liian suolaista, joten tilaan sitä vain harvoin. Lohikeiton suolan määrän voisi ainakin puolittaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 06.01.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Söpö punainen tupa meren äärellä.

Paikkahan on soma ja kaukana ketjukahviloiden persoonattomasta ulkoasusta. Tuvan edustalla mukava terassi, jonne koiratkin ovat tervetulleita.

Valitsimme juustokakun, omenalörtsyn ja yhden limsan. Hintaa näille ostoksille kertyi reilut 12 euroa.

Kakku maistui siltä, että nyt oli tullut seisottua vitriinissä vähän turhan pitkään. Kun lusikalla painoi kakun pintaa, se ei murtunut vaan pongahti takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Maku oli tympeä. Menin esittelemään kakkua kassalle takaisin, että kuuluuko tämän tosiaan olla sellainen, ettei lusikka pysty kakkuun, jolloin kokki kutsuttiin paikalle. Ensimmäinen kysymykseni kokille oli, että leivotaanko kakku heillä itse, koska maku ja koostumus vastasivat pitkään sulaneena ollutta pakastekakkua. Kokki vakuutti, että kakku on itse tehty ja että koostumus johtuu siitä, että "kylmiö on liian kylmällä ja kakussa on niin paljon liivatetta". Okei.

No se kakusta. Lörtsy oli paperisen kuiva ja parhaat päivänsä nähnyt sekin. Jäi syömättä loppuun kakku ja lörtsy.

Harmitti. Tämä paikka ansaitsisi parempaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 17.05.2016
Rating: 0

Kotoisa ja lämminhenkinen kahvila loistavien ulkoilureittien lähellä. Käytiin kaverin kanssa täällä lohikeitolla ja kahvilla pienen vaunukävelyreippailun jälkeen. Ulkona alkoi loppumatkasta sataa ja olimme aikalailla jäässä, joten lämmin lohikeitto tuli todellakin tarpeeseen. Keitto oli ihan hyvää peruskeittoa, mutta parempaakin olen syönyt ja suolaa olisi voinut olla hiukkasen enemmän. Keiton kanssa sain pyytämällä gluteenitonta leipää.

Kahvilan muu valikoima näytti todella herkulliselta ja runsaalta. En katsonut oliko vitriinissä mitään vehnätöntä herkkua, mutta se pitänee käydä uudelleen testaamassa. Jossain mainittiin että Kampelaan olisivat myös koirat tervetulleita, joten ensi kerralla yhdistän koiran lenkityksen tähän kahvilareissuun.

Suosittelen lämpimästi poikkeamista Kampelassa ja ulkoilua lähimaastossa merenrannalla. ^_^

     
     
     
Experience: Lunch Added: 30.04.2015
Rating: 1

Vähän myöhässä tämä arvosteluni, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Kävin kesällä kolme kertaa ja henkilökunta tosi avuliasta ja iloista.
Ekalla kerralla olin sen verran myöhään liikkeellä, ettei tuota kehuttua lohisoppaa enää ollut. sen sijaan aukioloaika on iloksen venyvä, kun asiakkaita riittää illallakin.
Mielestäni tämä voisi olla ainakin kesällä muutenkin pidempään auki.
Söin siis ekalla kerralla muistaakseni kaalipiirakkaa joka oli todella hyvää. Ei niin hyvää kuin faijan tekemä, mutta hyvää kyllä.
Seuraavalla kerralla söin sitten tuota lohisoppaa.
Ei se kyllä ihan niin hyvää ollut, kuin mitä kehutaan. Itse teen kermaisempaa ja maukkaampaa ja niin moni muukin. Oli silti ihan hyvän makuinen, vaikka kermaisuutta olisin kaivannut lisää ja hieman suolaa ja enemmän purjon ja tillin makua. Mutta kuka mistäkin tykkää.
Kaikinpuolin positiiviset kokemukset silti ja kun sielläpäin liikun niin tulen varmasti käymään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.12.2014
Rating: 0

Lohisoppaa varten kannattaa tehdä retki itä-Helsinkiin. Paikan sijainti ja meininki on täydellistä. Keep it simple. Varoitus pannarista- pala iso, hillo ja kermis annostellaan varmaan litran kauhalla.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 18.11.2014
Rating: 0

En tiedä miksi tämä lohikeitto kerää kehuja. Lohenpalat heitetty soppaan nahkoineen päivineen. Kauhea kasa tuli sitä harmaata nahkamössöä, kun viimeksi käytiin. Ei maistu lapsille. Pullat jotain raaka-pakasteita. Paikka tosi kivalla paikalla, se hieman kompensoi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 10.09.2014
Rating: 0

Mainiota keittoja ja suolaiset & makeat loistavia
Salaattia jäin kaipaamaan. Noin kehitysehdotulsena. Palvelu ihanaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 03.08.2014
Rating: 0

Kampela on kiva kesäpaikka, paikan terassilla on mukava nauttia auringosta. Paikasta saa herkullista saaristolaisleipää ja pannukakkua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.06.2014
Rating: 0

Lohikeitto tehty pakastejuureksista molemmillla kerroilla. Keiton tuoreudesta ei tietoakaan. Pannari ok. Kyseiseen keiton hintaan voisi kuvitella saavansa lohikeiton muusta kuin styroksikupista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 01.06.2014
Rating: 1

Lohikeitto ja pannari molemmat vähän mauttomia, ja kermavaahtona myytävä tuote ei ole kermavaahtoa vaan jotakin kreemiä tms. Pulliakaan ei valitettavasti ole itse tehty ja leivät vaatimattomia. Sijaintihan on loistava ja maisemat kauniit.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 17.01.2014
Rating: 1

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Uutelantie 1, 00970 Helsinki - Route
044 384 4464
http://www.kahvilakampela.fi/

Options