miriami

8 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (8)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Itamae Sushi
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.04.2016
Note 0

Kävin ensimmäistä kertaa ja olin positiivisesti yllättynyt. Palvelu oli ystävällistä, paikka siisti ja rullakebab maukasta ja mehevää. Tänne palaan uudelleen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.04.2016
Note 0

Restaurant: Kahvila Kinuski

Pidän kahvilan mukavasta tunnelmasta ja varsinkin niistä täytetyistä sämpylöistä ja itsejauhetusta kahvista:) Usein on tarjolla myös hyviä itsetehtyjä leivonnaisia, esim. pullia ja suolaisia tai makeita piirakoita. Toisinaan löytyy myös jotain erityisylläreitä, söin äskettäin itsetehdyn leivoksen ja raparperi-mansikkapiirakkaa vaniljakastikkeen kanssa, ihania... Erikoistoiveeni on myös aina otettu mahdollisuuksien mukaan huomioon.

Sijainti on myös todella hyvä, löydän aina läheltä tai jopa vierestä parkkipaikan. Viihdyn tässä kahvilassa erittäin hyvin :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.09.2013
Note 0

Restaurant: Rita's Place

Olen käynyt muutaman kerran syömässä täällä viimeisen vuoden aikana. En uskonut ensimmäisestä kerrasta vaan tulin vielä muutaman kerran uudelleen, koska Porissa ei varsinkaan sunnuntaisin ole paljon vaihtoehtoja. Viimeksi olin ensin sunnuntaina syömässä ja uudelleen saman viikon torstaina, koska paikassa oli lounastarjous torstaina ja perjantaina. Enpä ihmettele, miksi tämä tarjous oli, vaikutti siltä, että ruuissa oli käytetty myös edellisten päivien jämiä :) Nimeä en monellekaan ruokalajille keksinyt.

Palvelu kyseisessä paikassa tuntuu myös olevan täysin ala-arvoista: kysyin erään kerran työntekijältä, eikö ole lainkaan lämpimiä kasviksia (erilaisten perunaversioiden, joita siellä riittää) lisäksi tarjolla, hän tokaisi todella tympeästi: ei. Ei puhettakaan, että olisi jotenkin pahoitellut asiaa, luulisi jo 2000-luvulla ymmärtävän, että kasviksiakin voi joku haluta. Toisella kerralla kuuntelin vierestä, kun asiakas kysyi, olisiko laktoositonta tai edes vähälaktoosista maitoa, hänelle vastattiin vähintään yhtä tympeästi: meillä ei ole muuta kuin tavallista maitoa. Asiakas jäi katsomaan ihmeissään. Silloin päätin, että tänne tulen vasta sitten uudelleen, jos Porissa tai lähiympäristössä ei ole mitään muuta ruokapaikkaa avoinna ja olen kuolemassa nälkään. Olen myös joka kerta kiinnittänyt huomiota työntekijöiden likaisiin esiliinoihin...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.07.2013
Note 0

Restaurant: Kirjaston kahvila

Olen käynyt jonkun verran kahvilla ja muutaman kerran lounaalla ja ruoka on ollut sekä hyvää että tunnistettavissa ollutta ruokaa, mikä jo itsessään on positiivinen asia Porissa :) Lisäksi salaattipöydän aineksista saa tehtyä kreikkalaisen fetasalaatin oliiviöljyä myöden. Ja se (vehnä)jauhoton mantelikakku on ihan must! Täällä on otettu huomioon myös erityistoiveitani.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.07.2013
Note 0

Restaurant: WoimaTila

Ruoka on hyvää ja varmasti terveellistä. Valitettavasti yksi miinuspuoli ainakin itselleni on se, että lähestulkoon kaikki ruoka on raakaa tai melkein raakaa eikä vatsani kestä raakoja kasviksia koko aterian verran. Kerran otin mielissäni lautaselleni ison annoksen uunipunajuuria, nyt ainakin saan kypsiä, uunissa hautuneita punajuuria, mutta ne olivatkin melkein raakoja! Niitä ei missään nimessä silloin olisi saanut mainostaa UUNIpunajuurina :)

Raakakakut ja smoothiet ovat ihania, niiden takia käynkin täällä silloin tällöin, vaikkakaan istumamukavuus ei ole paras mahdollinen eli tuolit ovat erittäin epämukavia ja viimeksi käydessäni myös jo melko kärsineitä eli keikkuvia ym. Olin aluksi tosi innoissani tästä paikasta, mutta vatsani on toista mieltä :) Muuten kävisin useinkin lounaalla. Kalapäivä on parempi vaihtoehto, mutta on vain turhan harvoin. Mutta siis, suosittelen kyllä lämpimästi tätä niille, joiden vatsa kestää raakoja kasviksia :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.07.2013
Note 0

Restaurant: Ravintola Maku

Olen käynyt täällä kerran syömässä ja ruoka oli maukasta, kuten ravintolan nimikin jo lupaa :) Keittona silloin oli kunnon kermaista kalakeittoa, muuta ruokaa en muista. Muistan ainoastaan, että olin iloisesti yllättynyt, Porissahan ei kovin montaa sellaista lounaspaikkaa ole, missä voisi yllättyä iloisesti! Kävisin varmaan useinkin syömässä täällä, mutta lounasaikaan tilat ovat minun makuuni hiukan liian ahtaat. Pidän lounaspaikoista, joissa saa istua yksin pöydässä, kuten tyypillinen porilainen aina haluaa :) Toisaalta tämä paikkahan olisi todella hyvä yksinäiselle ihmiselle, joka haluaa puhua muiden kanssa... Palvelu täällä oli hyvää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.07.2013
Note 0

Restaurant: Taidemuseon Kahvila

Olen joka kerta ollut yhtä tyytyväinen ruokaan, varsinkin keitot ovat erityisen hyviä. Parhaimpia lounaspaikkoja ja yksi harvoista brunssipaikoista Porissa. Parkkipaikkakin on löytynyt aina läheltä. Ruokailuaikoja näkyi olevan myös lisätty ja pidennetty jazzien aikaan, mikä on todella hyvä asia, tämähän on suoraan jazz-kadulla :) Palvelu täällä on hyvää, taitaa olla lähes ainoa lounaspaikka Porissa, jossa kysymättä esitellään, mitä ruokaa missäkin kattilassa tai vuoassa on...
Kahvin kanssa parhaat tähänastisista ovat olleet raparperi- ja omenapiirakan palat itsetehdyn vaniljakastikkeen kanssa. Nam :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.07.2013
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites