Öffnet um 11:00

Itamae Sushi

Note 3.3 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (20)

Här för att äta med SYÖ 10€ kampanj-pris. Mycket suchi för pengarna. 14 bitar för 10€. Lönar sig att hoppa på SYÖ-kampanjen. Men det var inte den bästa suchin jag ätit. Helt ok och vad man kan vänta sig för 10€. #syö10

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.02.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Lounasbuffet testattu 17. 11.2017.

Ravintolan sushipalat poikkeuksetta koostuivat todella suuresta palasta erittäin tiiviiksi/kovaksi pakattua riisiä sekä pienestä kuivasta kalapalasta.

Ruoka maistui kokonaisuudessaan juuri ja juuri tunnistettavasti sushilta. Valikoimassa oli muutama perinteinen kalavaihtoehto, muutama vege vaihtoehto sekä pari omituisia uppopaistettua versioita.

Riisin ylenpalttinen käyttö jättää keskimääräistä halvemman mielikuvan, mutta hintatasolta ravintola edustaa samaa kuin kaikki keskustan sushilounaat. Hinta/laatusuhde on näkemykseni mukaan luokattoman huono. Lähistöllä (esim Espalla) on samanhintainen ja tarjonnaltaan vastaava, mutta ruokaan intohimoisemmin suhtautuva ravintola.

Asiakaspalvelu on nopeaa, mutta palautteeseen suhtaudutaan rakentavan sijaan negatiivisesti. Pyydetäessä vähemmän tiivistä ja kovaa riisiä, ilmoitettiin asiakkaalle ettei tarvitse valittaa ruoasta. Asenne paikan työntekijöillä tuntuu olevan "jos ei kelpaa, ei tarvitse tulla".

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 17.11.2017
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.04.2016
Note 0

Hyvä sushibuffa. Riisi on tuoretta ja maukasta, eikä sitä ole liikaa nigireissä. Vaihtoehtoja nigireissä n. 8 ja makeissa saman verran. Alkuun misokeitto ja salaatti.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 08.03.2016
Note 0

Ehdoton suosikki lounasbuffet. Vastaavaa suhsibuffetia ei lähikulmilta löydy. Hyvät ja monipuoliset sushi vaihtoehdot. Palvelu toimii.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 02.02.2016
Note 0

11,90€. Ihan kattava lounassetti. Asiakaspalvelu oli tällä kertaa todella tylyä. Vanhempi henkilö (omistaja?) töksäytti vastaukset kysymyksiin todella epäystävällisesti. Enkä kokenut oloani tervetulleeksi. Viime kerralla asiakaspalvelu oli sydämmellistä nuoren tytön ollessa asiakaspalveluksessa. Sushi oli esteettisesti kaunis, mutta mauton. En tule uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 08.01.2016
Note 0

Cityn 10 euron tarjouksen perässä. Settiin kuului 14 palaa, joista pari kurkkumakia, eli tylsintä ja halvinta, ja muutama maki joissa mainoksen mukaan "grillattua lohta", mutta täyte näytti epämääräiseltä ja maistui lähinnä tonnikalamössöltä. California-makit olivat ok, lohi-nigireissä kauniit lohipalat mutta kala itse hyvin mautonta. Mauttomuus vaivasi myös riisiä. Wasabi oli sentään tujua, mutta sen ja garin seisominen pöydässä epäilytti hieman erityisesti näin flunssakautena. Palvelu oli ystävällistä, paikan valaistus ja sisustus sai aikaan fiiliksen siitä, että on cocktail-baarissa eikä ravintolassa. 10 euroa ei ole ihan hirveästi 14 palasta, mutta eipä niistä mikään myöskään ollut millään lailla mieleenpainuvaa. Stadista saa parempaakin sushia, tosin silloin siitä joutuu myös maksamaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 09.10.2015
Note 0

Lounas 11,90€. Tarjolla tuoretta thai-tyylistä sopivan tulista salaattia ja sushia. Ei lämmintä ruokaa, joka ei ainakaan itseäni haittaa konseptissa pätkääkään. Maukasta ja asiakaspalvelu ei herätä tunteita - eli on riittävän hyvää.

Paikkana viihtyisä, lounasaikaan toki hieman ruuhkainen Aleksin business-ihmisistä. Suosittelen (tai oikeastaan en, mikäli ruuhkautuu lisää kehukommenteista ;)).

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 26.09.2015
Note 1

Hyvä ja moniouolinen sushi buffet lounasaikaan. Hyvä palvelu. Oikein hyvä lounaspaikka.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 26.06.2015
Note 0

Lounasbuffet 11,90 €, valikoimaa tarpeeksi hintaan nähden ja maultaan hyvää. Sushi on hyvää peruskauraa ja vaihtoehdot vaihtelevat lounaan aikanakin. Buffetissa oli n. 7-8 eri sushivaihtoehtoa ja lounaaseen kuului myös vihersalaatti sekä misokeittoa. Paikka on mielestäni viihtyisästi sisustettu ja ihan mukavan näköinen. Monessa paikassa sushibuffet lounaalla maksaa enemmänkin, joten tähän hintaan nähden valikoima oli mielestäni kohtuullinen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 19.05.2015
Note 0

Community

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Mikonkatu 5, 00100 Helsinki - Route
09 6159 3020
http://itamaesushi.fi/

Options