pirmar

30 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (30)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Taso säilynyt, ruuat edelleen maistuvia, ei rasva- tai sokerimössöä. Palvelu ystävällistä, sympaattinen paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.07.2017
Note 0

Lounasbuffet todella maukas, ruuat maistuvat oikeasti erilaiselle, eivät ole samaa rasvamössöä kuin joissakin muissa paikoissa. Sushit suussa sulavia. Ystävällinen palvelu, siisti paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.04.2016
Note -1

Restaurant: Eksotik Fusion

Lounaalla heinäkuun arkipäivänä. Tilasin punaisen paholaisen kanaa seinätaulun menusta. Aloitin salaattipöydästä, joka oli suppea, mutta ihan ok. Ruoka tuli melkein heti; riisiä ja kastiketta. Kastike oli kuin suoraan Uncle Ben's purkista, kanapalat toivottoman kuivia ja kovia, niinkuin puuta olisi purrut. Tosi pettymys, kun tätä niin kehuttu (?). Ei jatkoon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.07.2017
Note 0

Nyt pudotan pisteitä: Paikassa käy paljon ruokailijoita, linjasto usein sotkuinen. Ruuat epämääräisen näköistä ja makuista mössöä. Kiireen näkee henkilökunnasta. 2/2017
Taso pysynyt hyvänä. Sämpylät ja leivät edelleen makoisat. Veriletut olivat kuin äidin paistamat, nam! Ruuhkaa 11-12 välillä, kannattaa mennä puolenpäivän jälkeen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.02.2017
Note -1

Restaurant: Tähtilounas

Aivan ihanaa, maistuvaa, erilaista ruokaa kuin muualla. Ainoana miinuksena on, että paikka on niin suosittu, että ei tahdo mahtua sekaan :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.11.2016
Note 0

Pikkuriikkinen paikka, pari kahden hengen pöytää ja ikkunapaikat (3). Palvelu nopeaa ja ystävällistä. Söin paistettuja nuudeleita, naudanlihalla? lounaaksi, iso annos, maku ok, ei mitään tajunnan räjäyttävää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.08.2015
Note 1

Restaurant: Oula

Minilomalla hotelli Laplandissa. Kävimme illalla syömässä Oula-ravintolassa. Söin Oula-hampurilaisen ja mies poronkäristystä muusin kera. Hampurilainen oikein maukas, pihvi oli medium kuten pyysinkin ja lisukkeet välissä hyvät. Ranskalaiset tuotiin kivassa pikku peltiämpärissä, pysyivät yllättävän kuumina ja rapeita siinä. Myös poronkäristys maukas, annos ei suuren suuri, mutta maku kohdillaan. Ystävällinen ja nopea palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.02.2016
Note 0

Restaurant: Oula

Lounaalla uudessa hotelli Laplandin Oula-ravintolassa. Tarjolla neljää erilaista salaattia ja keittoa, lisukkeena vaaleaa ja tummaa leipää voin kera. Salaatit hyvin samanlaisia, erona oikeastaan vain se, että yhdessä oli perunaa, toisessa porkkanaa ja kolmannessa punajuurta ja siinä neljännessä, olisiko ollut papuja? Kookos-kanakeitto ok, perunaa tosi paljon. Hinta 9,90, kipurajoilla keittolounaasta. Sisustus kiva.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.12.2015
Note 0

Restaurant: M6 Dining

Pariin kertaan käytynä hyvät hampurilaisateriat, nopea ja ystävällinen palvelu. Paikka on todella siisti! Hinnat kohtuulliset. Plussana hiiligrilli!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.02.2016
Note -1

Restaurant: Café Lilja

Siisti, viihtyisä paikka, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Hyvät salaatit, valinnanvaraa on ja riittää kotipakettiinkin. Isot ja maukkaat kebabit, kanakebab erityisen hyvä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.01.2016
Note 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites