Unknown

Pikkelssi, Bistro & Putiikki

Rating 4.8 / 5

Reviews (7)

Nyt pudotan pisteitä: Paikassa käy paljon ruokailijoita, linjasto usein sotkuinen. Ruuat epämääräisen näköistä ja makuista mössöä. Kiireen näkee henkilökunnasta. 2/2017
Taso pysynyt hyvänä. Sämpylät ja leivät edelleen makoisat. Veriletut olivat kuin äidin paistamat, nam! Ruuhkaa 11-12 välillä, kannattaa mennä puolenpäivän jälkeen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.02.2017 View previous reviews (2)
Rating: -1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävimme lounaalla kyseisessä paikassa ihan summamutikassa navigaattorin ehdotuksella, kun etsimme kyseiseltä alueelta lähellä olevaa lounaspaikkaa. Pikkelsissä oli aivan mahtava lounas! Todella monipuolinen ja maittava. Kerrankin sellainen lounaspaikka missä ruoka ei maistunut einesruualle vaan oli tehty hyvistä raaka-aineista. Asiakaspalvelu oli paikassa loistavaa! Emme ole paikkakuntalaisia, joten poikkeamme aivan varmasti ensi kerrallakin kyseisessä paikassa lounaalla!

+ erityisruokavaliot huomioitu!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.07.2015
Rating: 0

Loistava lounaspaikka!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.11.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Oulun paras lounaspaikka ruokansa puolesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 29.07.2014
Rating: 0

Tutustuin tähän lounaspaikkaan kesällä ja jäin koukkuun. Erittäin hyvää ja monipuolista lounasruokaa sekä ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 04.09.2013
Rating: 0

Kesälomalla poikettiin syömään johonkin missä ei ennen käyty lounaalla. Ajosuuntana toimi edellisen kommentoijan positiivinen teksti.

Lounaspaikka ja ajaa valitsemansa polun loistavasti. Kanelikana oli kunnolla muhitettu ja palvelu ystävällistä. Salaattipöytä oli raikas ja monipuolinen. Oli myös kasvisvaihtoehtoa ja salaattipöydästä itsessään olisi saanut jo hyvän lounaan. Hyvä mieli jäi. Jokaisen euron arvoinen. Käy kirppisreissun yhteydessä:)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 13.08.2013
Rating: 0

Herkullinen lounaskokemus. Paikka oli ihan tuntematon ja suositteltuna tutustuin. Hyvät raaka-aineet (kokki antoi kuvauksen mistä satamasta kalat oli aamulla haettu yms) ja maukkaat ruuat. Erinomainen hinta-laatusuhde. Hieman miinusta tylsästä sisustuksesta, mutta toisaalta lounaspaikalle se sallittakoon.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 03.07.2013
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Iskontie 3, 90570 Oulu - Route
044 520 9941
http://www.pikkelssi.fi

Options