Suljettu nyt

Lounaskahvila Poiju, Seelari, Hietasaari, Oulu

Edullinen lounaskahvila
Arvosana 4.9 / 5

Merellinen lounaskahvila kauniilla paikalla Seelarin veneilykeskuksessa. Avoinna 15.8.-4.9.2019 ma-pe 10.00-16.00. Lounas ma-pe 11.00-14.30 á 9,50 €.
Ajalla 5.9. 2019 - 3.5. 2020 avoinna tilauksesta. Palvelemme teitä myös juhla-, kokous- ja catering-palveluiden merkeissä. Edullisen lounaan lisäksi pikkulämpimiä, kahvia, pullaa, sämpylöitä, jäätelöä, eväs- ja täydennystarvikkeita. Merellinen ilmapiiri, yli 100 asiakaspaikkaa. Käytössäsi on päivisin myös kabinetti sekä muulloin myös sauna OTPS:n perimää pientä korvausta vastaan. Olemme MaRan jäsenyritys.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.08.2016
Arvosana: 0

Erinomainen lounas. Minun makuuni sopivasti maustettu kanapasta, samoin kiusaus, jota myös hieman maistoin. Kasviskiusausta en maistanut. Upealla paikalla siisti lounaskahvila. Eiköhän ruokatuntini suuntaudu jälleen tänään tuonne meren äärelle. Hyvää kotiruokaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.05.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Arvostelujen innoittamana lounas testissä pe 23. 10. Lievä pettymys, luvattua lohikeittoa ei ollut! ja tilalla ollut uunilohi aavistuksen kuivaa ja mautonta. Perunat lisukkeena ok, mutta valmiit jauhelihapihvit jäivät syömättä. Salaatit perussalaatteja. Rieska oli hyvää, vaikka voita sen kyytipojaksi ei ollutkaan. Kiva ympäristö, tosin nyt syksyllä sadepäivänä ei niin edukseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.10.2015
Arvosana: 0

Kiitos. Suussa sulava possun filee ja puolisolla kuulemma yhtä maittava lohikeitto. Hieno kokemus. " We will see soon with our larger team". Pate

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.09.2015
Arvosana: 0

Pihvilounas olikin naudan ulkofilettä kermaperunoilla lisukkeineen, kun odotin saavani 8,5 euron lounashinnalla jauheliha tai merimiespihivä:D. Oli kuulemma sellainen ylläripäivä positiivisen kokemuksen saamiseksi ja paikan markkinoimiseksi. Kyllä a inakin itse suosittelen paikkaa monestakin syystä. Se pitää itse kokea. Aurinkoterassi, merinäköala ja aivan uskomattoman herkullinen sapuska, oikeadti gourmee-ruoka. Käykää ihmiset ihmeessä lounaalla kun kesää on vielä jäljellä. Ravintolan pitäjä sanoi että tarkoitus on pitää lounasta jouluun saakka, jos kävijöitä riittää. Tällaisia paikkoja tarvitaan Ouluun, siis paljon puhuttuun meri-Ouluun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 22.08.2015
Arvosana: 0

Ihan uskomattoman hyvä kotiruoka. Paikka on hieman syrjäinen, mutta kerrankin on Oulussa merellinen lounas- ja kahvipaikka, jossa lapsetkin viihtyivät kun oli erilaisia veneitä, lautoja ja kanootteja katseltavana samalla kun syötiin. Tosi kotoinen tunnelma ja kiva taustamusiikki, joka ei pauhannut liian isolla. Ps. ravintolassa itse tehty omenapiirakka vaniljakastikkeella kruunasi vierailun. Toivottavasti paikka kannattaa, niin mieluusti kävisimme siellä uudestaankin :D

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.08.2015
Arvosana: -1

Lyhyesti, Mahtava kokonaisuus ja mukava henkilökunta. Hyvä fiilinki pyöräretken lomassa. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: -1

Valikoima ei ollut kovin laaja, mutta ruoka aivan uskomattoman hyvää. Lisäksi lapset huomioitiin erityisellä tavalla lounaslistan ulkopuolelta. Upea paikka, jossa ei ollut ennen tultua käytyä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.07.2015
Arvosana: -1

Ei aamaninen, vaan hamppari+salaatti komppari. Kiva paikka tustustua Ouluun. Oisko tää yx Oulun kesän ykkösmesta????? Tsemiä yrittäjäpariskunnalle!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 6€ Lisätty: 17.06.2015 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: -1

Aivan mahtava lohikeitto tänään, hinta sisälsi alkuruoan, juomat, leivät, lisukkeet ja jälkkärikahvit. Upealla paikalla, valoisa ravintolasali, merimaisema, iso terassi, mukava jutteleva oululInen yrittäjä, jolla oli hyvä paikallistuntemus ja tieto sekä näppäräkätiset kesätyöntekijät. Harmi kun ei saanut lasia viiniä, kun paikassa ei ole alkoholimyyntiä. Kannattaisi kyllä harkita.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 12.06.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Puomitie 12, Seelari, Hietasaari, 90510 Oulu - Reitti
046 922 1318
http://www.kahvilapoiju.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita