Avautuu 17:00

Ravintola Hugo, Uusi Seurahuone

suomalaista
Arvosana 4.6 / 5

Ravintola Hugo tunnetaan laadukkaasta ruokavalikoimasta. Vuodenaikoja seuraavissa menuissamme maistuu puhdas pohjoinen luonto ja perinteinen ranskalainen keittiö modernilla tavalla yhdistettynä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (37)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Loistavaa ruokaa hienossa ympäristössä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 23.07.2016
Arvosana: -1

Oulun parhaimmistoa, ehkäpä paras. Chef´s menu viineineen mielestäni Oulun paras ruokakokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 70€ Lisätty: 05.03.2016
Arvosana: -1

Kävimme Hugossa lounastamassa. Söin maukkaan herkkusieni-tryffelikeiton ja jälkiruoaksi omenapiirasta sekä vaniljaa. Sopivan kokoiset annokset. Kokonaisuudessaan olin tyytyväinen ja ruoan oli laadukasta.

Miinusta kuitenkin mielikuvituksettomasta menuusta. Vastaavia annoksia saa muualtakin, joten olisi mukava jos tarjolla olisi jotain uudenlaista makuelämystä. Ensi kerralla menen ehkä muualle lounastamaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 17.09.2015
Arvosana: 0

Söin Hugossa loistavan Blinimenun johon kuului alkuruoaksi reilun kokoinen blini, pääruoaksi herkullinen kuhafile sekä jälkiruoaksi valkosuklaa appelsiini jälkiruoka. Kokonaisuus oli mahtava ja ruokaa oli juuri tarpeeksi. Otin lisäksi viinimenun joka ei maksanut kuin 24€. Olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen ja ruoan laatu oli 10+ luokkaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 22.01.2015
Arvosana: 0

Todella mielikuvitukseton menu. Tuhkanen luulee olevansa nero, mutta täysin heikkolaatuista ideointia. Oli viimenen kerta tässä lafkassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 48€ Lisätty: 30.12.2014
Arvosana: -1

Oli vaikuttavaa nähdä millä otteella päivällinen oli toteutettu, taidetta sekä silmälle että suulle. Kekseliäät ja kauniit annokset saivat hiljentymään makujen pariin.
Söimme viiden ruokalajin päivällisen. Aperitiivi oli maustettu basilikalla, kannatti kokeilla, kesäisen vehreä maku. Korvasienikeitto maistui hyväilevän pehmeältä. Punajuuria ja vuohenjuustoa - jännittävä ja näyttävä, sai ihastumaan punajuureen. Lohi oli mehevää ja lisukkeet sopivia. Lopuksi vasikka kruunasi taide-elämyksen. Suklaista jälkiruokaa nauttiessamme olimme aivan myytyjä ja täpinöissämme Hugosta. Erityiskiitos vielä henkilökunnalle joka loi päivällisen arvoisen tunnelman. Kiitoksin! Virpi ja Osmo

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 10.10.2014
Arvosana: 0

Kolmen ruokalajin kesämenu (kukkakaali-tryffelikeitto, mureaa porsaanniskaa belugalinsseillä & jälkiruoaksi maitosuklaamoussea, mansikkasorbettia ja paahdettua valkosuklaata) oli kaikin puolin erinomainen ja varsin kohtuuhintainen. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 28.06.2014
Arvosana: 0

Tosi hyvä illallinen, menemme uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 10.03.2014
Arvosana: 0

Lounaan kokeilu ja tulos ihan ok. Sanoisinko neutraalin hyvä.

Pöytäseurueen aterioina olivat kuha ja lohikeitto. Päivän kalana ollut kuha-annos miellyttävä sienilisäkkeineen. Mausteita olisi voinut olla enemmän. Lohikeitto perinteikäs.

Tarjoilu Hugossa pelasi hyvin ja Ipadilta ruoan valinta modernia + kiva uusi kikka. Miljöö hienostunut ja paikka siisti.

Paikka vaatinee lisätestailua kokonaiskuvan hahmottamiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.09.2013
Arvosana: 0

Erikoisuuden tavottelu tuntuu olevan pääasia, mutta valitettavasti MAKUUN ei ole kiinnitetty huomiota. Jotenkin jää fiilis että ruoka on mikrossa lämmitettyä

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 26€ Lisätty: 23.08.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Rantakatu 4, 90100 Oulu - Reitti
020 143 2200
http://www.ravintolahugo.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita