Ei tietoa

Koivumäen Kartano

Kokous- ja juhlaravintola
Arvosana 4.8 / 5

Koivumäen Kartano tarjoilee lautasellesi puhtaista kotimaisista luonnon antimista jalostettuja elämyksiä. Niistä nautit Savon kauneimmassa kartanomiljöössä maaseutumaiseman ja menneen ajan rauhan ympäröimänä.

Jo kauppaneuvos Gustav Raninin ajoista olemme olleet kohtaamispaikka arjessa, juhlassa ja liiketoimissa. Siksi tehtävämme on yhä tarjota ajasta ja arjesta irrottavia makunautintoja ainutlaatuisessa ympäristössä. Teemme sen intohimolla, omistautumisella ja parhaalla palvelulla, sydämen ääntä kuunnellen, perinteemme velvoittamana.

Kartano on avoinna tapahtumakalenterin mukaan sekä tilauksesta.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kartanon palveluista tuli käytettyä cateringia mansikkakermakakun muodossa, joka oli oivallisen makea ja sopuhintainen. Synttärisankari ja vieraat tykkäsivät.

Aiemmin tuli käytettyä kartanon kellarin sauna- ja kokoustiloja joulukokouksen/yhdistyksen pikkujoulujen muodossa. Hyvät, tuhdit eväät oli silloinkin ja kivijalassa oli mukava kokoustaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 24.01.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Todella hyvä ruoka ja miljöö todella upea!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.01.2016
Arvosana: 0

Ihastuttava paikka, todella hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.01.2016
Arvosana: 0

Upea miljöö. Mahtavaa ruokaa, ystävällinen pavelu ja lämmin tunnelma. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.01.2016
Arvosana: 0

Sijaitsee upeassa kartanossa. Muutaman kerran olen täällä ollut juhlissa, enkä ole koskaan pettynyt. Myös pohjakerroksen saunaosastolla olen muutaman kerran ollut. Sinne saa tilattua myös ruuat ja juomat.

Ruoka on aina ollut todella hyvää. Oli kyse sitten perinteisestä juhlabuffetista tai a la carte-listan ruuista. Tasokas keittiö. Myös henkilökunta on aina ollut asiantuntevaa ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.09.2014
Arvosana: 0

Matkalla pohjoisesta etelään etsimme lounaspaikkaa ja suosituksesta päädyimme lounaalle Koivumäen kartanoon.
Miljöö aidon kartanomainen ja kun oli kaunis kesäpäivä nautimme lounaan pihalla, puiden katveessa.
Ruoka oli konstailematoman hyvää. Alkupalapöytä monipuolinen, marinoidut tatit herkullisia! Molemmat pääruuat maittavia.
Voi siis suositella todellakin hyvillä mielin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 24€ Lisätty: 04.08.2014
Arvosana: 0

Koivumäen Kartano on hieman syrjässä Kuopion keskustasta ja paikalle pitää asiakseen tulla (olimme väitöskaronkassa vieraana). Kevään aikana alkaa kuulemma säännöllinen julkinen liikenne Koivumäelle, se lisää varmasti myös satunnaisten kävijöiden määrää. Talvinen maisema oli upea ja kesällä veilä upeampi. Kartano on upea 1900-luvun alun Jugend-kartano ja tästä syystä ainulaatuinen kokemus. Itse juhla meni upeasti, henkilökunta on osaavaa, avuliasta ja rentoa. Illallinen oli erittäin hyvä, mutta perinteinen. Entrecote-pihvi oli onnistunut ja jälkiruoka myös, viinit olivat hyvin valittuja ja ruokaan sopivia (en tiedä oliko henkilökunta valinnut, vai isäntämme). Olisin toivonut kuitenkin hieman enemmän paikallista ruokaa ja osaamista, varsinkin kun sitä Kuopion alueelta löytyy paljon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.01.2013
Arvosana: 0

Palvelu oli ihan ok, mutta noutopöydästä on kohtuutanta maksaa 33€, kun ruoka on todella tasotonta hitaan nähden (mm. saariosten tekemää risottia, perunat hunoja, jälkiruokaa tasotonta: suklaamoussea ja suklaa konvehteja) Edes lapsista ei saanut alennusta, eli kaikki maksavat sen 33€, vaikka he eivät syöneet juuri mitään. Paikka on ihan surkeassa kunnossa: tapetit irtoilee ja muuta. En suosittele ravintolaa kenellekkään...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 33€ Lisätty: 09.12.2012
Arvosana: 0

Täällä on aivan mahtavat ruuat. Lihat ja kakut sulavat suussa. Itse paikkahan on aivan upea. Historiallinen kartano maalaismaisemissa. Tämä kannattaa valita juhlien pitopaikaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.12.2011
Arvosana: 0

Hieno, romanttinen ympäristö ja maukas, edullinen sunnuntailounas. Lounaalla runsaasti ja monipuolisesti ruokaa ja hinta oli halvempi kuin pääkäupunkiseudulla vastaavissa. Palvelu oli ystävällistä, mutta iso miinus sisällä kartanossa ja ruuissa pörräävistä kärpäsistä! Ne häiritsivät ruokarauhaa ja tietysti olivat epämiellyttäviä. Olisiko ruokien päälle voinut laittaa suojuksen tai oville helmi/verkkonauhat. Maalla tietysti oltiin, mutta ei sekään kaikkeen ole selitys :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 03.08.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Koivumäenkuja 18, 70800 Kuopio - Reitti
017-3614291
http://www.koivumaenkartano.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita