ConPanna

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Canton Hin - Chinese Restaurant kiinalaista ja sushia

Söin buffeen iltasella ja esillä oli vielä hyvä valikoima ruokavaihtoehtoja. Herkullista ja maukasta kiinalaista myös tottumattomampaan suuhun. Friteeratut kanat tosi hyviä. Hieman miinusta nakki/pekonilisukkeesta, joka sotki kiinalaisten herkkujen tuoksut. Hyvä salaattipöytä. Isot tilat ja voi tulla vaikka isommallakin porukalla. Palvelu erittäin ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 20.06.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Kaffeteria Mummola kahvila

Ihana kahvila-idea! Maistoin Amerikan mummon pannukakkuja, koska samanlaisia ei ole muualta saatavilla. Maku- ja lisukevaihtoehdot olivat ihania ja herkut sujahtivat vain suuhuni, namm! Makea vitriini oli muutenkin erittäin houkutteleva, joten herkkuhetkille on palattava vielä uudelleenkin.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 8€ Lisätty: 02.12.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Festa Deli & Wine kahvila, viinibaari

Miellyttävä paikka kahvitella ja herkutella. Syömäni salaattiannokset ja suolaiset muffinit ovat olleet mainioita ja hienosti viimeisteltyjä. Makeat herkut ovat olleet hieman mauttomia, vaikka ulkonäkö on houkutteleva. Paras kokemukseni oli kuitenkin iltasella punaviinilasin ja macaronleivoksen kera Festan kesäterassilla istuskelu ja kaupungin menon seuraaminen. Punaviinin valintaan sain myyjältä hyviä vinkkejä ja viini oli todella hyvää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 23.10.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Panza Kuopio meksikolainen

Ruoka oli niiiiiin hyvää! Söin lounaana vege chili con carnen bataatilla ja juustolla. Maku oli mahtava, tulisuus sopivasti valikoitavissa (kastike toisella puolella annosta). Yleensä ruoka menee vain kurkusta alas, tällä kertaa piti joka haarukallisen jälkeen todeta miten hyvää se oli! Paikka oli rento ja vastaanotto oli ystävällinen. Panostuksen kohde voisi olla palvelu myös sen jälkeen, kun ruoka on tuotu pöytään. Ehdottomasti pitää tulla maistamaan uudelleen Meksikon herkkuja!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.10.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Subway - H-talo patonkeja

Tuttu valikoima patonkeja. Kokeilin kalkkunaa ensimmäistä kertaa ja hyvin maistui. Patongit ovat muhkeita ja tuoreet kasvikset maukkaita. Tällä kertaa myös asiakaspalvelija oli erittäin nopea ja ystävällinen. Ei aikaakaan kun sain jo nauttia ruokaani kauppakeskuksen menoa seuraillen. Syöminen siististi on aina yhtä hankalaa, mutta se ei pöytien epäsiisteytenä kuitenkaan näkynyt. Hyvä, että Subway tuli aivan keskustaankin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 20.06.2014
Arvosana: 1

Ravintola: IKEA Ravintola ruokaravintola

Ostosten lomassa saa hyvin vatsan täyteen huokealla hinnalla. Lihapullat ovat maineensa veroisia ja muuta valikoimaa löytyy monelle syöjälle. Lisukkeita voi ostaa mielensä mukaan. Joskus aamiaisella käyneenä valinnan vaikeus koittaa, kun haluaa kaikkea. Kokeiltavia herkkuja jää seuraavallekin kerralle. Palvelu on perus ystävällistä. Pullat oli lämpimiä ja herkullisia. Kahvista tulee koneesta eikä ole järin hyvää. Puuro on erinomaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 26.06.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Coffee House Kuopio kahvila

Tuttu ja turvallinen kahvila. Hyvä valikoima suolaisia, makea tarjonta tylsähköä ketjupullaa. Tänään ostamani croissant oli kuitenkin juuri sopivasti paistettu! Plussaa myös baristojen mielikuvituksellisille erikoiskahvijuomille. Valkosuklaa-mansikka mocha oli ihana kesäherkku!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 6€ Lisätty: 26.06.2014
Arvosana: 0


Seuraajat

Seuraa (1)