Suljettu nyt

Mairella Lounasravintola

lounasravintola
Arvosana 3.8 / 5

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Laitosmainen

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 03.05.2015
Arvosana: 0

Suosittelen. Kylläpä tuli hyvä fiilis mieleen ja masuun. Palvelu ei voisi olla enää ystävällisempää, koko meidän perhe otettiin huomioon. Ystävällinen henkilökunta tullessa ja mennessä. Ruoka; superhyvää, salaattivalikoima mahtavan runsas, lohikeitto huippuhyvää ja lämpimiä muita ruokia kolmea erilaista pihvistä kasvisruokavaihtoehtoon, voisiko enää paremmin olla, ei! Monesta ala carte paikasta ei saa tuollaisia pihvejä kuin Mairellasta. Myös kuulin muidenkin pöydässä kehuvan ruokaa. Valoisa, avara ja puhdas paikka, kiitos koko henkilökunnalle. Tästä tuli heti lempipaikka meille. Hinta äärimmäisen edullinen, kaikkea sai ottaa lisää ja en tainnut olla ainut santsaaja... Onneksi on tuollainen luonaspaikka Kuopiossa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 29.04.2015
Arvosana: 0

Italialaiset lihapulla ihanan pehmeitäjä on ollut mukava kun lounaspaikassa on teemana tehdä useita erämaiden parhaita lihapullia ja näin olemme saaneet kokea uusia hyviä makuja useammalla viikolla. Salaattipöytä on ollut meidän työyhteisölle mieleinen ja riittävän monipuolinen. Meidän mielestä Mairellassa on erittäin hyvää kotiruokaa ja he tekevät pääsääntöisesti kaiken itse, ei valmiita eineksiä niin kuin moni konsepti paikka. Meillä on melko useat lounaspaikat sopimuspaikkoina mutta käytämme pääsääntöisesti Mairelaa hyvien makujen sekä laadukkaan lounaan takia.
Hinta ja laatu kohtaavat täällä hyvin. Jälkiruuat jotka on maukkaita ja päivittäin vaihtuvia on mukava asia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 970€ Lisätty: 30.11.2014
Arvosana: 0

Täysin yliarvostettu paikka! Tällä viikolla kävin kahdesti syömässä, ensin tiistaina jolloin ruokana lihapullia ja nyt perjantaina jolloin ruokana possunleike. Tiistaina lihapullat oli pahoja ja ilmiselvästi jossain halvassa valmis-kastikkeessa. Salaattipöydässä oli lehtisalaattia, lehtisalaattia ananaksella ja tomaattia ja kurkkua sekä makaronisalaatti (makaroonia ja pikkelsiä). Ei todellakaan mikään ERINOMAINEN SALAATTIPÖYTÄ!
Tänään perjantaina salaattipöytä ihan yhtä huono kuin tiistaina ja ruoka eli possunleike aivan liian suolaista! Perunaa en edes ottanut, oli ilmiselvästi jotain valmista kermaperunasössöä. Jälkiruokana piri olla creme brulee mutta oli tainnut kokilta mennä sekaisin creme brulee ja pannacotta. Mut se oli silti ainoa hyvä maku, jonka maistoin tänään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 31.10.2014
Arvosana: 0

Lihapullat viherpippurikastike, hyvät maut ja salaattipöytä erinomainen. Kolmea erilaista jälkäriä ...mahtavaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 970€ Lisätty: 14.08.2014
Arvosana: 0

Otin rosvopaistia joka jäi syömättä liiallisen suolan takia, salaattipöytä tavanomainen. ..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 11.08.2014
Arvosana: 0

En käsitä miksi tätä hypetetään näin kovasti. ..Ihan ok ruoka ja ok muutenkin, muttei nyt ihan näin loistavaa kuitenkaan. Palvelustakaan en hirveesti plussia antaisi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 01.03.2014
Arvosana: 0

Erinomainen lounaspaikka, Keitot ihan mahtavia. Välitön ja hyvä palvelu. Tarpeeksi vaihtoehtoja

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.08.2013
Arvosana: 0

Erinomainen nepalilainen menu ja palvelu nopeaa, kiitos älykkään kutsupainikesysteemin, joten ei tarvinnut odotella henkilökuntaa.
Annokset riittävän kokoisia ja maukkaita. Naanleipäannos kuului annoksiin. Suosittelen ja varmasti tulen toistekin käymään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 26.07.2013
Arvosana: -1

Ihania ravintolan itse tehtyjä pinaattilettuja ja muutenkin saa aina kasvisruokaa vaikka ei olisi lounaslistalla. ...hyvää palvelua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 26.01.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Puijonkatu 30, 70100 Kuopio - Reitti
(017) 2627 595
http://www.mairella.fi/index.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita