stadinkundi65

23 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (22)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Halpa ja nopea.

Tänne tullessa tietää mitä saa. Viidellä eurolla maha täyteen. Tilauksesta pizza käteen jopa alle viidessä minuutissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 11.05.2013
Note 2

Nämä olivat hyviä.
Eivät ole enään. Esimerkiksi liha on selvästi vaihdettu halvempaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.09.2013
Note 7

Restaurant: Beefy Queen Jambo

Homma toimii.
Tästä ei paljoa "suomalaisemmaksi" ruokala muutu. Kotitekoista ja alkuperäistä "huoltamosafkaa" laadukkaista ja paikalla nuijituista lihoista. Vatsa täyttyy vähän pulskemmallakin kaverilla ja palvelu toimii jämptillä otteella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 12.05.2013
Note 2

Restaurant: Farang

Edellisestä, ja samalla viimeisestä ruokailusta täällä on jo jonkin verran aikaa, mutta ravintolan valinta lukijaäänestyksessä Nytin vuoden parhaimmaksi ravintolaksi kirvoitti sen verran ärsytystä, että kokemus piti jakaa.

Loppukesäisenä arkipäivänä koko kolmen hengen ruokailuseurue valitsi Farangin maistelumenun ja pari pulloa samannimistä viiniä ravintolan kanssa, liekö omaa maahantuontia vai muutenvaan kaimoja. Olimme kaikki aiemmin kokeilleet erilaisia viinipaketteja, mutta Farang/Gaijin tyylisen ruoan kanssa viinien sovittaminen on hyvin hankalaa, eikä paketit ole loistaneet mitenkään erityisinä, joten päätimme tällä kertaa jättää väliin.

Entuudestaan tiesimme aiemmin useasti käyneinä paikan, ehkä persoonalliseksi kuvattavasta tarjoilutahdista ja -tyylistä. Ruokien nopeahko saapumistahti ei ole aiemmin ärsyttänyt, tarjoiluhenkilökunta on kuitenkin ollut hyvin huomaavaista ja ammattitaitoista.

Tällä kertaa prosessi meni aika pahasti penkin alle. Käytännössä jokaisen annoksen toi pöytään eri tarjoilija, annoskuvauksesta ei kuullut yhtään mitään eikä sanaakaan ehtinyt vaihtamaan ennen tarjoilijan totaalista katoamista.

Aivan ensimmäinen ruoka sekä välissä tulleet kampasimpukat olivat ainoita, jotka säväyttivät. Toisaalta kampasimpukoita nyt ei oikeastaan voi mokata, joten sitä ei ehkä ihan pisteeksi voi laskea. Loput ruoat syötiin kun nälkä oli, mitään ei niistä possua lukuunottamatta jäänyt mieleen.

Farangin "bravuuri", karamellisoitu possu oli kuitenkin erittäin, erittäin kuivaa. Tätä olin odottanut aiempien käyntien perusteella innolla, mutta koko seurueemme pettyi annokseen. Tätäkin annosta pidin aika idioottivarmana loistajana, mutta jotenkin se oli saatu menemään pahasti mönkään.

Lopullinen floppi oli jälkiruoka. En muista mitä tuolloisessa tastingmenussa tarkalleenottaen jälkiruoan kohdalla luki, mutta suoraan pakasteesta otettu kakkupala lisukkeineen oli aivan poskettoman kauhea. Yksikään seurueestamme ei syönyt annosta ensimmäistä lusikallista pidemmälle, tarjoilija ei huomioinut asiaa lainkaan. Mussuttaa ei tässä vaiheessa enää huvittanut, vaan poistuimme pikaisen laskunmaksun jälkeen vähin äänin.

Ravintola ratsastaa vain ja ainoastaan vanhalla maineellaan. Laatu on laskenut järjettömän paljon alkuvaiheista, eikä mitään uutta ole ruoka-, tai juomapuolelle tullut. Todella iso sääli, avatessaan Farang kuitenkin ainakin paikallisesti mullisti Helsingin ravintolakulttuuria. Tätänykyä paikka tarjoaa lähinnä liiallisen hektisessä ympäristössä järjettömän ylihinnoiteltua keskitasoista ja ajoittain jopa huonoa ruokaa persoonattoman ja aivan liian kiireisen tarjoilun siivittämänä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 65€ Hinzugefügt: 31.10.2013
Note 4

Restaurant: Ravintola n:o 11

Historian havinaa.
Miljöötä on kuvailtu alempana osuvasti. Ruoka ei valitettavasti ole ympäristönsä tai hintansa arvoista. Kotitekoisen makuista ja hieman mautonta. Sienikeitto maistui pussitavaralta ja pihviannos oli korkeampaa huoltoasema tasoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 15.05.2013
Note -3

Sveitsinleike oli peruskamaa. Ei mitään yllättävää, eikä mitää säväyttävää. Annos oli iso ja pöydät likaiset.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 15.05.2013
Note 0

Periaatteessa ihan ok.
Mutta ripaus kunnianhimoa keittiöön ei olisi pahitteeksi. Valmissämpylä, pakastepihvi, perusmajoneesit ovat kuitenkin pahasti ylihinnoiteltuja. Annos on iso, mutta siitä seuraava fiilis on krapulaan verrattava olotila. Eineksistä ei jää hyvä olo eikä mieli, mutta sijaintinsa ja helppouden vuoksi tuntuu ennen ateriaa paremmalta vaihtoehdolta kuin sen jälkeen, sillä alueen ravintolatarjonta on Morrisonia keskimäärin huonompaa tasoa.

Tarjoilun taso vaihtelee ystävällisestä ja iloisesta houlimattomaan ja välinpitämättömään. Täällä on aina kiire.

Paremman puutteessa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 11.05.2013
Note 2

Restaurant: Kiila Food & Bar

HAHAHAHA.
Tämä ravintola on täysi vitsi. En aio ikinä mennä takaisin, eikä varmasti kukaan muukaan täällä vieraillut ruokailija. Sijainti on ainut syy miksi täällä joku joskus käy.

Nettisivuilla sanotaan: "Kiilan keittiö ei vedä tarkkoja maantieteellisiä rajoja." Kokemuksen perusteella millään ei ole mitään rajoja. Niin hupaisaa ruoka oli.

Sienipastan nimen voisi muuttaa kerralla Sienipuuroksi ilman sieniä. Asiakaspalvelua voisi kutsua jollakin toisella nimellä, esimerkiksi asiakkaanvälttely.

Kaverillani on paha ruoka-allergia, mutta tarjoilijalle oli ylivoimaisen vaikeaa selvittää sisältääkö alkuruoaksi tarjottu "salaattimössö" kiellettyjä raaka-aineita. Ensin väitettiin että ei sisällä ja annostuotiin pöytään. Ulkoisen tarkastelun jälkeen kuitenkin todettiin, että sisältäähän se juuri tarjoilijalle mainittuja kiellettyjä raaka-aineita (kalaa). Törkeää välinpitämättömyyttä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 11.05.2013
Note 0

Restaurant: Pikku Jerusalem

Hesarin artikkelin siivittämänä kokeilemaan:
Paikka sijaitsee Maunulan ostarin "takasiivessä", mutta oli todellakin etsimisen arvoinen.

Lautaselle tilattiin Sulttaanin annokset viinilehtikääryleiden ja tzatzikin kera.
Annos sisälsi suunnilleen kaikkea listalla ollutta tavaraa.

Shawarma-liha oli oikein maukasta ja mureaa, enkä ole Suomessa törmännyt vastaavaan. Toivottavasti perus kebab mestat ottavat oppia.

Falafelit olivat tuoreita ja maukkaita.

Viinilehtikääryleet olivat miedohkonmakuisia, mutta kuitenkin ehdottomasti 3€ arvoisia.

Tzatziki oli hieman normaalia vetisempää.

Hummus oli erittäin hyvää ja tasapainoisen makuista. Sitä olisi saanut olla lautasella enemmänkin.

Annoksen salaatti oli tuoretta, mutta perustylsää lisuketta.

Perusmukavan palvelun ja laadukkaan ruoan jälkeen jäi hyvä fiilis ja varmasti palaan paikkaan uudestaan. Käymisen arvoinen pitemmänkin matkan takaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 11.05.2013
Note 5

Restaurant: Hesburger Kallio

Myyjän ulkoisesta olemuksesta tuli olo, että hygienia on tuttu vain tietosanakirjasta.
Tämä vaikutti myös ruokahaluun, vaikka itse annos olikin ihan perus hesetavaraa.
Ovat poistaneet lastenklubitelineestä alennuskupongit jotka sai kätevästi napsittua ravintolan sisältä ennen tilausta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 15.05.2013
Note -1


Followers