tnt78

13 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (13)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Tamarin Tikkurila

Tilasin red curryssa kanaa listalta, lihaa ei sitten millään löytynyt ja kastike pohja oli purkista, säälittävää räpellystä, riisi oli vettynyttä ja haisi vanhalle. Työntekijöinä oli kiinalaisia kuten näköijään monessa muussakin saman ketjun paikoissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 04.02.2013
Note 0

Restaurant: Midhill

Odotuksen oli isot lukiessa listaa, angusta ja muuta laatukarjaa. Keittiössä häärää Top Chef 2011 kilpailija Markus Kauppinen, sisustus on tosi makea fiiliis on jees, kokeneella amerikan kävijällä. Sitten iski todellisuus. Tilasin perus hamburilaisen ja lisä pekoni, lisä coleslaw ja ranskalaiset. Hamburilainen oli ihan ok vähän mauton, ei mausteita ja suolaa. Pekoni sitä oli ruunsaasti 4 siivua eli euron siivu, mutta se oli täysin musta ja palannut, palautin kommenteilla rapea mutta ei palannut kiitos. Tuli takaisin löysänä ja uunissa tehty eli samaa olisi saanut veijon essolta. Ei riittänyt into palauttaa enään sillä burgeri seisoo pöydässä. Coleslaw oli tosi etikkainen eikä sitäkään pysty syömään. Ranskalaiset olivat löysiä ja ei kyllä maistunut ankanrasva tai mitään erikoista. Lisäksi todella arvokkaat virvoitusjuomat ja vesi. Todella surullinen kokemuksesta. Voi Hans mitä P*SK** sallit nimesi alla myytävän. Suosittenen Linsin perus rollen burgeria sen on halvenpaa eikä pyri olemaan mitään muuta kuin mitä imago antaa. Todella pettynyt

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 20.05.2012
Note 2

Restaurant: Lihapullabaari

Tilasin peruskuula ja kermakastikkeen muussilla lapsille. Itse söin Midhillin surkeita hampurilaisia. Lihapullat olivat liian suolaisia ja maku ei ollut kohdillaan. Muusi ja kermakastika oli ok mutta ei tuntunut rahan arvoiselta kaiken hypen jälkeen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 20.05.2012
Note -5

Restaurant: Mange sud

Ostin seurueelemme diilistä keittiö mestarin menun (4 ruokalajia). Paikka oli täysi, diiliä oli myyty ruunsaasti, puolet asikkaista oli diilin lunastaneita. Istuimme pöytään ja tilasimme alkujuomat. 15min päästä kaksi myöhästynyttä liittyy seuraan he tilaavat juomat ja tarjoilija sanoi hyvä sillä saadaan saman aikaan juomat 15min ei vieläkään mitään, 5min päästä juomat tulevat yksitellen pöytään 10 min kaikki ovat saaneet juomat. Pyysimme viinilistoja heti alussa, emme saaneet niitä. Tarjoilija oli tuomassa ensimmäisiä ruokia kun huomautimme että voisimme tilata viinit ruuan kanssa. Otimme nopeasti suositusviinit sillä ruoka oli jo tulossa. Alkuruoka oli gazpacho keitto oli ok makuinen mutta hyvin iso, ei kylmää vihannes keittoa jaksa ihan koko isoa annosta syödä. Mezellä jatkettiin se oli myös ihan ok ja grillattua karitsaa lopuksi. Yksi ruokailijamme tiivisti ruuan näin. Ruoka oli ihan hyvää ja jos olisi jossain ulkoilmravintolassa välimerellä upealla näkymälli niin tosi jees mutta ei Suomessa näillä hinnolla. Palvelu oli tosi huonoa ja ammattitaidotonta. Tarjoilijat olivat kaikki kauniita nuoria tyttöjä jota oli kiva katsella mutta eivät tieneet mitään fine dine tai mistään tarjoilusta. Tämän peruustella ei taideta käydä enään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 54€ Hinzugefügt: 20.05.2012
Note -4

Restaurant: Kuurna

Kaupungin paras Tartar pihvi annos. Todella toimiva keittiö ja leipäkori on sekin kaupungin parhaita. Pihvit ovat aina todella hyvin paistettuja ja ruoka todella bistro-ruokaa. Todella kiva ilmapiiri ja miljöö on huippu, rosoinen cool.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 20.05.2012
Note 0

Restaurant: Kolme Kruunua

Loistava helmi nyky trendi ravintoloiden keskuudessa joka on ymmärtänyt että muutos ei aina ole hyvä asia. Paikassa huokuu ja aistii perinteen ja historian. Loistavaa mutkatonta "kotiruokaa" . Olen melkein syönnyt koko ruokalistan läpi ja niin läskisoosi kuin pyttipannu on todella loistavaa. Ihmisten pitää ymmärtää esim pyttipannun kohdalla kuinka hienosti on kaikki raaka-aineet kuutioitu saman kokoiseksi pieneksi ja peruna ei ole festari mössöä. Tarjoilijat ovat vanhan kansan tarjoilijoita jotka ovat todella ammattitoitoisia ja pelisilmää on. Ei todellakaan mitään hok-ketju seidaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 19.11.2009
Note 4

Restaurant: Gastone

Gastonessa osataan pihviä paistaa ja risotto on aina ensiluokkaista. Suutuntuma on oikea ei puuroinen. Pastan on hieman ala-arvoisia ja moitin avec listaa joka on liian grappa painoitteinen, sillä kyllä hyvä konu tai port kruunaa aterian. Paikka paikoin tuntuu että paikka on hieman ylihintainen ainakin viineissä sen huomaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 19.11.2009
Note 1

AIVAN LOISTAVA MESTA. Lounas on vantaan paras, tosi halpa ja isot annokset. Ei tarvitse mennä ns. ravintoloihin missä tarjoillaan ruoka seisovasta pöydästä syömään seisonutta vanhaa ruokaa. Annokset on niin isoja ja tuoreita. Ruokia saa mukaan ja on ecoloogiset makeet leffoista tutut jenkki pakkaukset. Mahtava henkilökunta joka ymmärtää ja jotkut puhuu ilman aksenttia suomea. Erikois annokset ovat todella timanttia. Todella laadukas suosittelen. Käyn itse ainakin kerran kuukaudessa vaikka tulen kaukaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 19.11.2009
Note 1

Restaurant: Salve

Paikka on muuttunut joka vuosi huonompaan suuntaan hok-isännöidessä paikkaa. Nostavat keskimäärin 3-4 kertaa vuodessa hintoja ja annosten kokoon on kajottu. Voi voi kun ketju raiskaa ravintoloita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 19.11.2009
Note -2

Restaurant: Chez Dominique

Hans on nero. Ruoka on todella 2 misukan arvoista. Raaka-aineet ovat arvokkaita ja niitä on osattu hyödyntää. 170 eur on paljon mutta on ihmisten tajuttava että ensiluokkaiset raaka-aineet ovat kalliita. Loistavia innovaatioita sinappijäätelöä tai tryffelivoita hammastahna purkissa. Todellinen helsingin kuningas. Muut voivat ylpeillä yhdellä misukalla mutta hans on omassa kastissaan. 30 kymmenen misukkapaikan katsastanella ja joukossa on useita 3 misukan paikkoja niin Hans ei jätä kylmäksi. Palvelussa on loistavaa mutta ei pärjää "ranskalaiselle pesulalle"

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 170€ Hinzugefügt: 19.11.2009
Note 3


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites